2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üzülme melodicim bende ok öle bişeyyy ama benim şeyimde acı oluyoo sanki biri içerden tekmeliyo

eylülü bekle nannnn proppp kalabalık olalım doğuma az kala daha heyecanlı olur senin bebişin başıda kel kalmamış olurr kuzumm hediyesini alır doğuma girer

bende yanma olmaya başladı
tuhaf oldum yaabilmiyorumkismile

bu arada geçen akşam bebişime ilk bezini aldım
2 numara ultra primanın yeni çıkan serisinden aldımopuyorumnanaktan

bende yanma olmaya başladı
tuhaf oldum yaabilmiyorumkismile

bu arada geçen akşam bebişime ilk bezini aldım
2 numara ultra primanın yeni çıkan serisinden aldımopuyorumnanaktan

yaa ben de bez almak istiyorum her markete gittiğimde elim gidiyor sonra çekiyorum. maalesef hala korkularım bitmedi senağlama

beze bakar bakar seversin sen şimdi ne süper ya. güzel günlerde kirletir inşallah

Naber cnm napıyosun görüşmeyeli :)

haa sana sorucaktım unuttum nasıl becerdin kız alnına yağ sıçratmayı bu da bi beceri. tencerenin içine mi bakıyodun tepeden ne yapıyodun ki ?
nasıl oldu şimdi peki kaldı mı iz falan bişey, sızlıyo mu?

yaa ben de bez almak istiyorum her markete gittiğimde elim gidiyor sonra çekiyorum. maalesef hala korkularım bitmedi senağlama

beze bakar bakar seversin sen şimdi ne süper ya. güzel günlerde kirletir inşallah

inş. canım yaa
alınca çok sevindim
halbuki kasım ayı itibariyle sürekli bezlerle uğraşacam ama heves işte

bu arada benimde hediyem gelmedi merak ediyorum açıkçası kimden gelecek diyeguclubacismile

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html[/QUOTE]

linki değiştirdim kızlar..:CüvCüv:

Valla öyle bi sıçradı ki alnıma kadar geldi allahtan gözüme gelmedi. alnımın ortasında küçük bi yanığım var artık soyulcak galiba büzüştü iyice :S Küçük ama canım çok yandı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…