2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın cnm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına...opuyorumnanaktan

üzüldüm neden böle yaptıki dr.un, memnun değilsen değiştir gitsin boşver, ama bebişini görmüşsün hiç olmazsa kocaman olmuştur kesin....

selam kızlar dün dr gittim
çok şükür bebegim iyiymiş 2li teste gerek yok dedi dr:))
önümüzdei ay 3lü test yapılacakmış

gözünaydın cnm, bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah...

hayırlısı ıle nalancımda bir kurtulsaydı su stresten:Saruboceq:

amin belki doktor beni yarın birazda olsa rahatlatır...

hakat nerde ya hatırladığım kadarıyla kayınvalidesi yarın gelicekti dünden de işlerini yapmıştı. yemek mi hazırlıyor ki ama o hamarattır hemen yapar allah allah :uhm:

geldim cnm ama anca geçmişi okuyorum daha bi faaliyette bulunamadım...evet kayınvalidem yarın gelcek...

hoşbulduk cnm, nihayet gelebildim...opuyorumnanaktan

iyice kurulamamış mıydın ki patlıcanı?
alnın soyulursa süper olur iz kalmaz, kalırsa da iz geçiren kremler var onlardan kullanırsın.. ya yanık çok fena bişey bilirim :bbo:

çok şanslısın walla herşeyi sen biliyorsunhihoyyyt

evet ama kendiminkini de biliyorum o yüzden işin heyecan, eğlence ve şaşkınlık kısmı size kalıyor. sizinki gibi olması daha güzell kaydirigubbakcemile2

bende yanma olmaya başladı
tuhaf oldum yaabilmiyorumkismile

bu arada geçen akşam bebişime ilk bezini aldım
2 numara ultra primanın yeni çıkan serisinden aldımopuyorumnanaktan

canım doktoruna sor mide şurubu al.
rahat edersin.

bende alayım diyorum ama cesaret edemiyorum.

yaa ben de bez almak istiyorum her markete gittiğimde elim gidiyor sonra çekiyorum. maalesef hala korkularım bitmedi senağlama

beze bakar bakar seversin sen şimdi ne süper ya. güzel günlerde kirletir inşallah

korkuların üstüne git.

ay geçmiş olsun. ben korkudan kızartmıyorum. kociş kızartıyor.
kızartma yaparken üzerine gazete kapatıyorum.

nalan k.validen gitti mi arkadaşım?
inş. yarın güzel haberlerle gelirsin tatlımm:Saruboceq:

slm kızlar cumartesi benim randevum var 3 lü test yapılacak 2 li yapılmamıştı 3 lü test yaptıran varmı nasıl oluyo?

kızlarrr ya ben elbise istiyorumm ama ama burası cok küçük bi yer bulmam imkansızzz göüğs altından bağlamalı sıfır kollu diz altııı çiceklii siz tersisiniz ya dikersiniz canım istedi yazdımm iştee

hah sonunda nalan gelmiş. iyiyiz canım sen nasılsın?
nerelerdesin herkes merak etti seni.

yaaa ben ölee bissürü alıntı yapamıyorumm safff

nalan nerelerdeydin prop kaçtın gelmedin bi daha gene naptınnn

ya nalan gelmedimii

aa evet gelmişş nalannn nerdesin kuzuuuu bijoux verdinmi hediyeni cnmm

geldim kızlar son sayfayıda okim hemen aranıza katılcam...baya yazışmışsınız yine oku oku bitmedi valla...-tatlicadiarzu-

slm kızlar cumartesi benim randevum var 3 lü test yapılacak 2 li yapılmamıştı 3 lü test yaptıran varmı nasıl oluyo?

canım bende salı gnü 3lü yaptırmaya gittim ama dr 4lü yapalım zamanı gelmiş dedi
sanırım sana da aynısını söyler

iyice kurulamamış mıydın ki patlıcanı?
alnın soyulursa süper olur iz kalmaz, kalırsa da iz geçiren kremler var onlardan kullanırsın.. ya yanık çok fena bişey bilirim :bbo:
Küçücük zaten .iyice kuruladım patlıcanı koyunca sıçramadı bi an içinden su mu çıktı ne çıktıysa bi yanda her yere fışkırdı gıcık yağ bozuntusu

melodicim ben öyle herşeyden korkmam. eşim vardiyalı çalışırken evde tek yatarım, gece elektrik kesilir korkmam vsvs. ama ilkini kaybettikten sonra bu ikincide nedense atamıyorum üstümden. sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle gidecek..

aa kızlar öğlen yannndım çarşıda şimdi de karanlık bastı gök gürüldüyor ne biçim :bbo: nası iş anlamadım valla..

keşke burdada yağsa yanıyoruz valla doktorum dün 5 ay bitsin o zaman rahat hissedersin dedii hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…