kimbilirrrrrr :sm_confused:bu arada benimde hediyem gelmedi merak ediyorum açıkçası kimden gelecek diyeguclubacismile
Kontrolden geldim kızlar az önce.
Çok şükür herşey yolundaymış.Baya gelişmiş,büyümüşler dedi doktor.Biri bir hafta önden gidiyor,diğeri de 4 gün kadar
Kilo alımı çok mu dedim.Son kontrolden bu yana yani 3 haftada 2 kilo almışım.Doktor çok normal dedi,ikiz gebelik bU,tekil gebeliklerde bile daha fazla alınıyor dedi.Rahatladım biraz.Bu hafta kilom aynı kaldı zaten..
cinsiyetlerini sordum.Bakalım kesin olmamamkla birlikte dedi.Alttaki iri olan erkek,üstteki de kız olabilir dedi.Ama kesin değil,kesinleşince söyleyeceğim dedi.Ultrason cihazı kötü,sanırım biraz da bu yüzden pek anlaşılmıyor.Hoşuma giitt,inşallah biri kız olur diyordum,bakalım.....
Bafocum 10 haziraran 4 lü tastim yapılacak canım,eklersen sevinirim.Umarım o zaman cinsiyetleri kesinleşir
Selam kızlar biz geldikkkk,
doktordan sonra ablama kahvaltıya gittim geldim çamaşır attım makineye geçmişi okudum sonunda bitti :)
umduğum gibi bir muayene olmadı, çok kısa sürdü. bebişin cinsiteyi hala belli değil ultrason makinesinin net göstermediğinden dolayı. görüntüsü gerçekten berbat.
bebişim 13 cm kaç gr olduğuna bakmadı.
baş çevresi 2.88 cm (15+1)
uyluk kemiği 1.84 cm (15+3)
2 gün daha önceymiş yavrum maaşallahh, uyuyordu. zaten uyandıracak kadar da çok bakmadı doktorum. neden bilmiyorum ama çok ilgisizdi hiç memnun kalmadım bu sefer
değiştirmeyi düşünüyorum.
selam kızlar dün dr gittim
çok şükür bebegim iyiymiş 2li teste gerek yok dedi dr:))
önümüzdei ay 3lü test yapılacakmış
hayırlısı ıle nalancımda bir kurtulsaydı su stresten:Saruboceq:
hakat nerde ya hatırladığım kadarıyla kayınvalidesi yarın gelicekti dünden de işlerini yapmıştı. yemek mi hazırlıyor ki ama o hamarattır hemen yapar allah allah :uhm:
prop ve nalan hoşgeldinizzzz
göbekler burdaa
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html
Valla öyle bi sıçradı ki alnıma kadar geldi allahtan gözüme gelmedi. alnımın ortasında küçük bi yanığım var artık soyulcak galiba büzüştü iyice :S Küçük ama canım çok yandı yaa
kimbilirrrrrr :sm_confused:
kimbilirrrrrr :sm_confused:
çok şanslısın walla herşeyi sen biliyorsunhihoyyyt
bende yanma olmaya başladı
tuhaf oldum yaabilmiyorumkismile
bu arada geçen akşam bebişime ilk bezini aldım
2 numara ultra primanın yeni çıkan serisinden aldımopuyorumnanaktan
yaa ben de bez almak istiyorum her markete gittiğimde elim gidiyor sonra çekiyorum. maalesef hala korkularım bitmedi senağlama
beze bakar bakar seversin sen şimdi ne süper ya. güzel günlerde kirletir inşallah
Valla öyle bi sıçradı ki alnıma kadar geldi allahtan gözüme gelmedi. alnımın ortasında küçük bi yanığım var artık soyulcak galiba büzüştü iyice :S Küçük ama canım çok yandı yaa
yok gelmedi hediyem, ipucu yok :umursamaz:
hah sonunda nalan gelmiş. iyiyiz canım sen nasılsın?
nerelerdesin herkes merak etti seni.
yaaa ben ölee bissürü alıntı yapamıyorumm safff
nalan nerelerdeydin prop kaçtın gelmedin bi daha gene naptınnn
ya nalan gelmedimii
aa evet gelmişş nalannn nerdesin kuzuuuu bijoux verdinmi hediyeni cnmm
slm kızlar cumartesi benim randevum var 3 lü test yapılacak 2 li yapılmamıştı 3 lü test yaptıran varmı nasıl oluyo?
geldim kızlar son sayfayıda okim hemen aranıza katılcam...baya yazışmışsınız yine oku oku bitmedi valla...-tatlicadiarzu-
slm kızlar cumartesi benim randevum var 3 lü test yapılacak 2 li yapılmamıştı 3 lü test yaptıran varmı nasıl oluyo?
Küçücük zaten .iyice kuruladım patlıcanı koyunca sıçramadı bi an içinden su mu çıktı ne çıktıysa bi yanda her yere fışkırdı gıcık yağ bozuntusuiyice kurulamamış mıydın ki patlıcanı?
alnın soyulursa süper olur iz kalmaz, kalırsa da iz geçiren kremler var onlardan kullanırsın.. ya yanık çok fena bişey bilirim :bbo:
bende salı gitcem ama bildiğim kadarıla kanda tahlil vr ult.bazı ölçümler yapılıyo
melodicim ben öyle herşeyden korkmam. eşim vardiyalı çalışırken evde tek yatarım, gece elektrik kesilir korkmam vsvs. ama ilkini kaybettikten sonra bu ikincide nedense atamıyorum üstümden. sanırım hareketlerini hissedene kadar böyle gidecek..
aa kızlar öğlen yannndım çarşıda şimdi de karanlık bastı gök gürüldüyor ne biçim :bbo: nası iş anlamadım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?