2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Küçücük zaten .iyice kuruladım patlıcanı koyunca sıçramadı bi an içinden su mu çıktı ne çıktıysa bi yanda her yere fışkırdı gıcık yağ bozuntusu

valla böyle şeyler kötü oluyo ama insana tecrübe kazandırıyo bundan sonra dikkatli olursun artık. o yağları temizlemekten de nefret ederim geçende reçelim taştı bütün fırınımı kaplamış yerlere inmiş.. temizleyeyim derken mefta oluyodum -tatlicadiarzu- bundan sonra asla fırınla reçeli yalnız bırakmam

evet oda 2 kız doğurmuşş bende 5 ayım bitti öyle hissettim dedii tecrübeli yani bu konuda

ama erkekler daha çabuk hissediliyo demiyolar myıdı yaa
ben hiiç bişe hissetmiyorum ama göbüş büyüyo ne iş anlamadım..
:1closedeyes:

ama erkekler daha çabuk hissediliyo demiyolar myıdı yaa
ben hiiç bişe hissetmiyorum ama göbüş büyüyo ne iş anlamadım..
:1closedeyes:

erkekler dahamı çabuk hissedilirmiş bunu hiç duymamıştımm daha çabuk cinsiyet anlaşılıyoda hissetmeyi bilmiyorum

16. 18. haftalar diyolar ama 3 lü test için 4 lü nasıl yapılıyor canım

Dörtlü test 15-20 gebelik haftasında yapılır.
Üçlü testin belirleyiciliği %70’tir. Dörtlü testin belirleyiciliği %75’tir.
açıklamasını sana buldum tatlım

ay benimki kaygan kaygann seninki yapış yapış :) oh elleirne sağlık valla ne de güzel olmuştur çilek reçeli şimdi :)

http://www.guzelrehber.net/nedir/bebek-hissetmek.php

kızlar okuyun çok güzel anlatmışlar..

mesela

Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

. Yatağa sol-yan vaziyette uzanın ve rahatlayın
. Şekerli bir şeyler için
. Yüzükoyun yatın
. Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
. Karnınıza walkman dayayın ve müzik çalın, işe yarayacaktır.
. Bebeğinizle konuşun ve karnınızı okşayarak onu uyandırmaya çalışın

Son düzenleme:
nalan nerdeydin bee seni merak ettimm

nalan k.validen gitti mi arkadaşım?
inş. yarın güzel haberlerle gelirsin tatlımm:Saruboceq:

kızlar acayip yoruldum varya, sanki prop a gelecek misafirleri ben ağırlayacam gibi oldu, çok yoğun bi gün atlattım ama şunu anladım artık hamiş kalmadan önceki kadar hızlı ve dayanıklı değilim....

sabah 6:30 da enerjik bi şekilde uyandım, krep yaptım çayı demledim eşimle birlikte kahvaltı yaptık eşim işe gitti hemen makinaya çamaşırları attım çalıştırdım, bi yandanda ağda ısıttım, saat 10 a geliyodu ağdaya başladım saat 12:30 gibi duşumu almış ve kremlenmiş bi şekilde yatağımda yatıyordum, bu sefer ağda beni çok yordu..

ağdam bittiğinde 2. makina çamaşırda bitmişti onları astım ve...

biraz dinlendikten sonra kalktım, kayısı kompostosunu koydum ocağa bi yandanda dolmalara giriştim, hem kabak hem kırmızıbiber dolmasını hazırladım onlarıda koydum o arada komposto pişti, hemen tiramisu nun kremasını hazırlamaya başladım, bi yandanda makarnada kullanacağım kıymalı harcı hazırlamaya başladım,

onlar olduktan sonra makarnayı koydum o da haşlandın kıymayla bi güzel karıştırdım ve kenara koydum, son olarakta patates salatası için malzemelerimi hazırladım, patatesler haşlandı şu an mmutfakta beni bekliyorlar, salatalıklarıda soydum, sarımsakta hazır bi tek hepsini birbirine karıştırcam o kadar...

böle yoğun bi gün oldu işte kızlar onçün anca geldim...

çok yoğun bir gün olmuş ne kadar çok yemek yapmışın misafirmi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…