canım bende salı gnü 3lü yaptırmaya gittim ama dr 4lü yapalım zamanı gelmiş dedi
sanırım sana da aynısını söyler
Küçücük zaten .iyice kuruladım patlıcanı koyunca sıçramadı bi an içinden su mu çıktı ne çıktıysa bi yanda her yere fışkırdı gıcık yağ bozuntusu
oo daha çok var desene hissetmeye :sinifsinif:keşke burdada yağsa yanıyoruz valla doktorum dün 5 ay bitsin o zaman rahat hissedersin dedii hareketlerini
saol canım inşallah hayırlı haberlerle geliriz
oo daha çok var desene hissetmeye :sinifsinif:
oo daha çok var desene hissetmeye :sinifsinif:
ben sankim hissediyorummm garip şeyler oluyo karnımdaa
İnş.canımm cinsiyetlerinide öğreniriz zemuszemus
evet oda 2 kız doğurmuşş bende 5 ayım bitti öyle hissettim dedii tecrübeli yani bu konuda
ama erkekler daha çabuk hissediliyo demiyolar myıdı yaa
ben hiiç bişe hissetmiyorum ama göbüş büyüyo ne iş anlamadım.. :1closedeyes:
16. 18. haftalar diyolar ama 3 lü test için 4 lü nasıl yapılıyor canım
olur cnmm bende ara ara anlıyorum ama net olarak o zamanmışş şu anda haftada 1 yada 2 anca duyuyorumm
ay benimki kaygan kaygann seninki yapış yapış :) oh elleirne sağlık valla ne de güzel olmuştur çilek reçeli şimdi :)
valla böyle şeyler kötü oluyo ama insana tecrübe kazandırıyobundan sonra dikkatli olursun artık. o yağları temizlemekten de nefret ederim geçende reçelim taştı bütün fırınımı kaplamış yerlere inmiş.. temizleyeyim derken mefta oluyodum -tatlicadiarzu- bundan sonra asla fırınla reçeli yalnız bırakmam
Dörtlü test 15-20 gebelik haftasında yapılır.
Üçlü testin belirleyiciliği %70’tir. Dörtlü testin belirleyiciliği %75’tir.
açıklamasını sana buldum tatlım
canım hissediyorsun da nasıl bişey ben hiç bişey hissedemiyorum bilmiyorum daha dogrusu erkekler çabuk hissedilirmiş öylemi
nalan nerdeydin bee seni merak ettimm
nalan k.validen gitti mi arkadaşım?
inş. yarın güzel haberlerle gelirsin tatlımm:Saruboceq:
ay benimki kaygan kaygann seninki yapış yapış :) oh elleirne sağlık valla ne de güzel olmuştur çilek reçeli şimdi :)
kızlar acayip yoruldum varya, sanki prop a gelecek misafirleri ben ağırlayacam gibi oldu, çok yoğun bi gün atlattım ama şunu anladım artık hamiş kalmadan önceki kadar hızlı ve dayanıklı değilim....
sabah 6:30 da enerjik bi şekilde uyandım, krep yaptım çayı demledim eşimle birlikte kahvaltı yaptık eşim işe gitti hemen makinaya çamaşırları attım çalıştırdım, bi yandanda ağda ısıttım, saat 10 a geliyodu ağdaya başladım saat 12:30 gibi duşumu almış ve kremlenmiş bi şekilde yatağımda yatıyordum, bu sefer ağda beni çok yordu..
ağdam bittiğinde 2. makina çamaşırda bitmişti onları astım ve...
biraz dinlendikten sonra kalktım, kayısı kompostosunu koydum ocağa bi yandanda dolmalara giriştim, hem kabak hem kırmızıbiber dolmasını hazırladım onlarıda koydum o arada komposto pişti, hemen tiramisu nun kremasını hazırlamaya başladım, bi yandanda makarnada kullanacağım kıymalı harcı hazırlamaya başladım,
onlar olduktan sonra makarnayı koydum o da haşlandın kıymayla bi güzel karıştırdım ve kenara koydum, son olarakta patates salatası için malzemelerimi hazırladım, patatesler haşlandı şu an mmutfakta beni bekliyorlar, salatalıklarıda soydum, sarımsakta hazır bi tek hepsini birbirine karıştırcam o kadar...
böle yoğun bi gün oldu işte kızlar onçün anca geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?