kıslar birşey soracağım utanarak.
ne zamandır yani 9 haftalıktan beri bende sürekli bir geğirme var. :kedi:
özellikle bu son haftalarda daha da arttı. bu durum normal mi?
benimle aynı sorunu yaşayan var mı? senağlama
hadi leynnn deseydin :mymeka:
boşvir toktoru :umursamaz:
bebik nasıl kaç gr olmuş, kaç cm pipisi var, boyu kaç sempatiksalakcinni
Gözün aydın canım. Ah bu doktorlar bilmiyorlar ki ne kadar pinpirikliyiz..
lady'im bebeğin iyiymiş çok sevindim canım.
inşallah rahatlamışsındır.
Hakkaten haaaa bilmiyorum ki içime doğmuş demekki =)))))))))))))))))))))))))))aa ne bildin kız çilek reçeli yaptığımı
ben sabahları hissettim hep yataktayken içinde dönüyodu sankii kıpırtılar olduu kısa sürüyo ama
kızlar acayip yoruldum varya, sanki prop a gelecek misafirleri ben ağırlayacam gibi oldu, çok yoğun bi gün atlattım ama şunu anladım artık hamiş kalmadan önceki kadar hızlı ve dayanıklı değilim....
sabah 6:30 da enerjik bi şekilde uyandım, krep yaptım çayı demledim eşimle birlikte kahvaltı yaptık eşim işe gitti hemen makinaya çamaşırları attım çalıştırdım, bi yandanda ağda ısıttım, saat 10 a geliyodu ağdaya başladım saat 12:30 gibi duşumu almış ve kremlenmiş bi şekilde yatağımda yatıyordum, bu sefer ağda beni çok yordu..
ağdam bittiğinde 2. makina çamaşırda bitmişti onları astım ve...
biraz dinlendikten sonra kalktım, kayısı kompostosunu koydum ocağa bi yandanda dolmalara giriştim, hem kabak hem kırmızıbiber dolmasını hazırladım onlarıda koydum o arada komposto pişti, hemen tiramisu nun kremasını hazırlamaya başladım, bi yandanda makarnada kullanacağım kıymalı harcı hazırlamaya başladım,
onlar olduktan sonra makarnayı koydum o da haşlandın kıymayla bi güzel karıştırdım ve kenara koydum, son olarakta patates salatası için malzemelerimi hazırladım, patatesler haşlandı şu an mmutfakta beni bekliyorlar, salatalıklarıda soydum, sarımsakta hazır bi tek hepsini birbirine karıştırcam o kadar...
böle yoğun bi gün oldu işte kızlar onçün anca geldim...
ne güzel ya bende biran önce hissetmek istiyorum
http://www.e-bebek.com/Arama?q=VIB+Dönenceli+Park+Yatak
Kızlar park yataklar 99 tl burda.Ben alcam bunlardan yatılı gittiğim yerlere de götürürüm.Pratik hemde
Naaaaalaaaaaaaaaan nerdesin sen yahuuu özledik :)
çok yoğun bir gün olmuş ne kadar çok yemek yapmışın misafirmi gelicek
sen ne yaptın böyle hiç durmadan çalışmışsın tatlımmm
maaaşallah pek hamaratsın
ben o kadar işi bir günde zor yapardım wallaaklinialirimsmile
kızlar çok fena şimşek çakıyor gök gürüldüyor. bilgisayar kapanıp açılmaya başladı ben çıkıyorum. yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
hoşgeldin evine cnm, sağ salim varmana sevindim, seni çok öpüyorum kendine ii bak, ii ce dinlen bu akşam...opuyorumnanaktan
Evet bana da mail geldi.Valla hiç bilmiyorum ki kaliteli mi diye görmek lazım aslında e bebek mağazası var birkaç yerde Haftasonu vaktim olursa gider bakarım.Biraz zor ama bu haftasonu evde bile olcağımız meçhulbende gördüm onu mail gelmişti bana ama kalitelimi incelemedim daha
Evet bana da mail geldi.Valla hiç bilmiyorum ki kaliteli mi diye görmek lazım aslında e bebek mağazası var birkaç yerde Haftasonu vaktim olursa gider bakarım.Biraz zor ama bu haftasonu evde bile olcağımız meçhul
yarın kaçta randevun nalancımm
13:30 da cnm, herhalde 3-4 vivarı işim bitmiş olur amniyodan sonra yarım saat yada bir saat yatırıyorlarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?