2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hep geğiriyom geğirmessem fena oluyom akannehir :kedi:
hadi leynnn deseydin :mymeka:
boşvir toktoru :umursamaz:
bebik nasıl kaç gr olmuş, kaç cm pipisi var, boyu kaç sempatiksalakcinni

öle bi bakış attım dohtura guclubacismile
valla kaç gr neyim sölemedi akannehir
dinlemedim ki dohturu bebeyi izlemekten :1ninca:

Gözün aydın canım. Ah bu doktorlar bilmiyorlar ki ne kadar pinpirikliyiz..

doktor mu pimpirikli ben mi
benden pimpirikli be laelaelaelaelae

lady'im bebeğin iyiymiş çok sevindim canım.
inşallah rahatlamışsındır.

rahatladım Rabbime şükür :Saruboceq:

sen ne yaptın böyle hiç durmadan çalışmışsın tatlımmm
maaaşallah pek hamaratsın
ben o kadar işi bir günde zor yapardım wallaaklinialirimsmile

ılk gebeliğinizse bebek hareketlerini gelecek haftanın başında karnınızda bir kelebeğin kanat çırpması gibi hissetmeye başlayacaksınız. Özellikle ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarında hareketler 22. haftaya kadar algılanamayabilir. Doktorunuz size ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterecektir.
Hareketlerin ilk algılanmasından sonra bebeğin büyümesine paralel olarak hareketler de güçlenecektir.

Bebek ilk hareketlerine 8-10. haftada başlar. Oldukça zayıf bu hareketler ultrasonda gözlenebilir. Bağımsız kol ve bacak hareketleri 10. haftada, vücut ve baş hareketleri 16. haftada başlar ve 14. haftada başlayan solunum hareketleri çalışmaları 20-24. haftada hızlanır. Daha önce doğum yapmış olan anne adayları ilk hareketleri 16 hafta kadar erken bir dönemde hissedebilirken ilk doğumunu yapacak olan anne adayları hareketleri 22. haftaya kadar hissedemeyebilirler. Anne adayları tarafından ilk hareketlerin hissedilmesi "canlanma" olarak tabir edilse de aslında bebek çok erken haftalardan itibaren "canlıdır".

Naaaaalaaaaaaaaaan nerdesin sen yahuuu özledik :)

geldim tatlım anca valla...bu arada aso cum sanada geçmiş olsun buz sürseydin hemen yanan yere, bi şi daha sölicem, marketlerde satılıyo gittiğinde mutlaka bak böle yuvarlak süzgece benzeyen şeyler var, tam böle büyük bi tavanın üzerini kapatacak şekilde, bilmem anlatabildimmi, onlardan al bi tane cnm, kızartma yaparken tavanın üstüne kapatırsın, hem üstünde buhar oluşmamış olur hemide yağlar sıçramaz her yere...opuyorumnanaktan

çok yoğun bir gün olmuş ne kadar çok yemek yapmışın misafirmi gelicek

yarın kayınvalidem gelecek bizimle doktora ordan dönüşte de kesin oturmaya gelir, hem onun için hemide hafta sonu tembellik yapcem, hiç bi şi ile uğraşmak istemiorum ondan bugünden yaptım her şeyi cnm...

kızlar çok fena şimşek çakıyor gök gürüldüyor. bilgisayar kapanıp açılmaya başladı ben çıkıyorum. yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

sen ne yaptın böyle hiç durmadan çalışmışsın tatlımmm
maaaşallah pek hamaratsın
ben o kadar işi bir günde zor yapardım wallaaklinialirimsmile

valla barays cım popom acıyo oturup kalkarken, yaparken annamadımda şimdi oturunca fark ediliyo baya yorulmuşum...

bu arada mide yanması bendede başladı boğazımda sürekli böle bi acı su var sanki...

kızlar çok fena şimşek çakıyor gök gürüldüyor. bilgisayar kapanıp açılmaya başladı ben çıkıyorum. yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

hoşgeldin evine cnm, sağ salim varmana sevindim, seni çok öpüyorum kendine ii bak, ii ce dinlen bu akşam...opuyorumnanaktan

bende gördüm onu mail gelmişti bana ama kalitelimi incelemedim daha
Evet bana da mail geldi.Valla hiç bilmiyorum ki kaliteli mi diye görmek lazım aslında e bebek mağazası var birkaç yerde Haftasonu vaktim olursa gider bakarım.Biraz zor ama bu haftasonu evde bile olcağımız meçhul

sen bakta beğenirsen bende alırım park yatak düşünüyorum zaten

kızlar ocakta kızartma yada reçel tarzı her an taşma potansiyeli olan yemekler yaparken ocağın demirlerinin altına alüminyum folyo yayın, işiniz bitincede katlayıp atarsınız ocağınız kirlenmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…