2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kıssslar

günlerdir buraya üye olmaya çalışıyorum.en sonunda bugün allahın izniyle başardım
bende 2010 kasım anne adayıyım
tıpkı sizler gibi
bundan sonra artık benide buralarda sık sık görürsünüz.
şimdilik iyi akşamlar:lepi::lepi::lepi:

bende çıkıyorum güzel anneler ve bebişleri görüşmek üzere iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan

kız sezen ne şanslı kadınsın hem gönderdiğin hediye gitti hemide hediyeni aldın helal valla, kız lotto oyna hafta sonu....

he valla bitek ben varım hem hediyesi gidip hemde gelen dimi doğru yaaa düşünmemiştim bunu hafta sonu oynayımmı tutarmı kıss tutarsa hepinizin doğum parası bendennnnn

beğendinmi cnmm senin hediyende gelmedimi daha kim gönderiyo sana acaba

he valla bitek ben varım hem hediyesi gidip hemde gelen dimi doğru yaaa düşünmemiştim bunu hafta sonu oynayımmı tutarmı kıss tutarsa hepinizin doğum parası bendennnnn

kız beğenmek ne kelime bayıldım valla ne tatlı kıyafetler onlar böle, ay keşke bende böle bi şi alsaydım, çok kıskandım şimdi...

oolllleeeeyyyyyyy doğum paraları sezenden dua edin loto ona çıksın...

evet dua edinn kızlar trilyonlar bana çıksın bu hafta hepinizi çatır çatır doğurtucamm bedavaa:teytey:

Ben sana yazıyorum yazıyorum niye cevap vermiyosun yaa uuuuuufffffffff yazmıcam işte bidahaa :gitme:kendi kendime konuştum laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…