Her şey çok güzel olcak canım sen hiç merak etme,güzel sonuçlar alcaksın yarın biz de burda kutlama yapcaz :)13:30 da cnm, herhalde 3-4 vivarı işim bitmiş olur amniyodan sonra yarım saat yada bir saat yatırıyorlarmış...
kıızzzz onlar ne güzel hediyeler öle bayıldım valla, ay benim hediyemde gitmemiş daha...
az kaldı desene neyse hayırlısıyla atlat bu sürecide
bende çıkıyorum güzel anneler ve bebişleri görüşmek üzere iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan
kız sezen ne şanslı kadınsın hem gönderdiğin hediye gitti hemide hediyeni aldın helal valla, kız lotto oyna hafta sonu....
slm kıssslar
günlerdir buraya üye olmaya çalışıyorum.en sonunda bugün allahın izniyle başardım
bende 2010 kasım anne adayıyım
tıpkı sizler gibi
bundan sonra artık benide buralarda sık sık görürsünüz.
şimdilik iyi akşamlar:lepi::lepi::lepi:
kız sezen ne şanslı kadınsın hem gönderdiğin hediye gitti hemide hediyeni aldın helal valla, kız lotto oyna hafta sonu....
beğendinmi cnmm senin hediyende gelmedimi daha kim gönderiyo sana acaba
he valla bitek ben varım hem hediyesi gidip hemde gelen dimi doğru yaaa düşünmemiştim bunu hafta sonu oynayımmı tutarmı kıss tutarsa hepinizin doğum parası bendennnnn
kız beğenmek ne kelime bayıldım valla ne tatlı kıyafetler onlar böle, ay keşke bende böle bi şi alsaydım, çok kıskandım şimdi...
oolllleeeeyyyyyyy doğum paraları sezenden dua edin loto ona çıksın...
Hoşgeldin Kader:)sağol
nalancım
hoşbulduk
a.s.a.s.
nalan senin hediyeni çok merak ettim hem bebek hem anne için ne varki gıııı
sağol
nalancım
hoşbulduk
a.s.a.s.
senin kesin daha önceki bebişinde kullandığın bi şi... tabi şimdi aklına gelmicek...aklinialirimsmile
ama sizin hediyelerden değil....aklinialirimsmile
sağol
nalancım
hoşbulduk
a.s.a.s.
Ben sana yazıyorum yazıyorum niye cevap vermiyosun yaa uuuuuufffffffff yazmıcam işte bidahaa :gitme:kendi kendime konuştum laelaelaelaelaekız beğenmek ne kelime bayıldım valla ne tatlı kıyafetler onlar böle, ay keşke bende böle bi şi alsaydım, çok kıskandım şimdi...
oolllleeeeyyyyyyy doğum paraları sezenden dua edin loto ona çıksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?