2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben sana yazıyorum yazıyorum niye cevap vermiyosun yaa uuuuuufffffffff yazmıcam işte bidahaa :gitme:kendi kendime konuştum laelaelaelaelae

aaaa küsme bana lütfen görmemişimdir bi yandan mutfakta uğraşıyom bi yandan laf yetiştiriyom hangi sorunu atladım cnm?

bak küsersen yarın moralim bozuk giderim doktora ona göre...mafoldumben

alnın nasıl oldu geçtimi kızarıklığıı küsme naannnn kıssın poposuda acıyo zaten ağdadan yazık arkadaşımıza:roflol:
Kızarıklık geçti yanık yer büzüştü soyulcak galiba allahtan küçük yandı yoksa bunalıma girerdim iz kalcak diye. Ben trafik kazası yapmıştım ilk işim yüzüme bakmak olmuştu:))))))))))Ambulansta ayna istedim düşün artık :)

aaaa küsme bana lütfen görmemişimdir bi yandan mutfakta uğraşıyom bi yandan laf yetiştiriyom hangi sorunu atladım cnm?

bak küsersen yarın moralim bozuk giderim doktora ona göre...mafoldumben
Ama ban şaka baptım sana küşmedim şaka şakaaa üzgün gitme yoluuuyy a.s.

ayy geçmiş olsun cnmm neyse yüzünde geçer benim koluma çoook sıçradı kızardı büzüştü geçiyo sonra iz filan kalmıyoo güzelliğin bozulmaz canımmm

ayy geçmiş olsun cnmm neyse yüzünde geçer benim koluma çoook sıçradı kızardı büzüştü geçiyo sonra iz filan kalmıyoo güzelliğin bozulmaz canımmm
Yüzüm çok önemli benim için.Tam 2 sene özellikle son senesi çok uğraştım yüzümle ciddi tedaviler gördüm ben.Üzüntüden yüzümde bir gecede enteresan bişeyler çıktı.Akne gibi ama akne değil.Kaç doktor değiştirdim kimse çare bulamadı.Son sene gittiğim doktor mükemmeldi.Odasına girer girmez daha muayne etmeden ne bu sıkıntı yüzüne ne hale gelmiş.Ya iç organlarında çıksaydı bu yaralar diye kızmıştı bana. Tam 1 sene bir sürü ilaç kullandım asit tedavileri çok iğrenç yüzümü kanatma derecesinde iğrenç maskeler kullandım.Ciddi tedavi gördüm şuan çok şükür allahıma hepsi geçti gitti.Saç telim yüzüme deyse yüzüm kanıyordu biliyo msuun.İnsan içine giremiyodum utanıyodum o kadar fenaydı yüzüm.Şimdi yüzüne bi ton fondoten sürenleri gördükçe nasıl kızıyorum yazık ciltlerine diye.

ayyy gerçekten çok şey atlatmışsınn evet bayanlar için yüz çokk önemlii ama şimdi bebek gibi cildin var doktorun çok iyiymişş geçirmişş yüzünü bu kadar sıkıntı yapma cnmm değmez hiçbişeye senin canından önemli hiç bişey yok bu hayatta

ahh ahh sorma valla allah Bursadaki Hüseyin Durmuşlar'dan razı olsun valla yüzümü ona borçluyum. Çok sağol canım benim yüzüme çok dikkat ediyorum bir görsen var ya hafif nemlendiriciler,c vitaminleri her gün sürüyorum :) cilt bakımıyla iligli çok tecrübeliyim her şeyi bana sorabilirsiniz bakımlarla ilgili :))))

kıss sen bursadanmı gelin geldin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…