Yok değiller canım biz buraya taşındık annemlerde ankaraya taşındılar annemler ankarada yanii babam iş icabı iskenderunda. hepimiz biyerdeyiz dağıldıkailen bursadamıı ??
Yok değiller canım biz buraya taşındık annemlerde ankaraya taşındılar annemler ankarada yanii babam iş icabı iskenderunda. hepimiz biyerdeyiz dağıldık
hoşgeldin önceki sayfada kalmış yazın faretmedim nalan yazınca farkettim kaç haftalık hamişsinn:CüvCüv:
13+2 haftalık cnm
Görümcem burdan iş buldu bursada kimse onu iş almıyomuş diye.Kaynanamda onu görmeye geliyor arada. Gnelde onlarda bursadalar :)aa evet olsun gezicek kapın var değişik illerde buda güzell sen kociş bide süper kaynananlar burda heralde geçen sana gelmişlerdi
senin ne kadarlık
Görümcem burdan iş buldu bursada kimse onu iş almıyomuş diye.Kaynanamda onu görmeye geliyor arada. Gnelde onlarda bursadalar :)
yok daha belli değil
en son cumartesi gittim henüz belli olmadığını söyledi dr
sat tarihim 23 şubat
30 kasım doğumum kısmetse
37 yaşındayım
yaşın kaç cnm ya ikili test yaptırdın mı ben çok terdütlüyüm de
kociş geldi ben şimdilik kaçar sonra gelirim yine kızlar, hepinizi öptüm...
valla eşim erkek diyo
ben bazen erkek bazen kıs s hissediyorum.
zaten ilk daha teyzesi oyüzden çok önemli değil cinsiyetimiz.sadece sağlık:ecrin_bebek:
neyse bende yemeği hazırlayayım
şimdi geldim zaten işten bugün üye olduğum için hemen gelip ilk iş pc yi açtım eşimde yanımda oda kendi bilgisayarında
hayırdır hatun bugün ne iş bilgisayara takıldın gelir glmez dedi
şaşırdı oda
aaa o hiç eksik kalır mı ben istanbuldayım onun da mutlaka istanbulda oturması lazım.Afedersin kıçımı açsam o da açcak özenti gıcıkaa bursada işler tükenmişmi neyse senden uzak olsunlarda gerisi boşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?