2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok değiller canım biz buraya taşındık annemlerde ankaraya taşındılar annemler ankarada yanii babam iş icabı iskenderunda. hepimiz biyerdeyiz dağıldık

aa evet olsun gezicek kapın var değişik illerde buda güzell sen kociş bide süper kaynananlar burda heralde geçen sana gelmişlerdi

aa evet olsun gezicek kapın var değişik illerde buda güzell sen kociş bide süper kaynananlar burda heralde geçen sana gelmişlerdi
Görümcem burdan iş buldu bursada kimse onu iş almıyomuş diye.Kaynanamda onu görmeye geliyor arada. Gnelde onlarda bursadalar :)

yok daha belli değil
en son cumartesi gittim henüz belli olmadığını söyledi dr
sat tarihim 23 şubat
30 kasım doğumum kısmetse
37 yaşındayım

yok daha belli değil
en son cumartesi gittim henüz belli olmadığını söyledi dr
sat tarihim 23 şubat
30 kasım doğumum kısmetse
37 yaşındayım

bidahaki gidişinde belli olur hislerin ne diyo burdakş kızların hep hisleri tuttu ıskalayan olmadı anneler hissediyolar bebişlerini

yaşın kaç cnm ya ikili test yaptırdın mı ben çok terdütlüyüm de

ben 31 yaşındayımm ikili test yaptırdım 12haftalıkken risk çıkmadıı doktorumda üçlü ve dörtlüye gerek yok ben risk çıkanlara yaptırıyorum dedi seninde yaptırma zamanın gelmişş gün verdimi doktorun

valla eşim erkek diyo
ben bazen erkek bazen kıs s hissediyorum.
zaten ilk daha teyzesi oyüzden çok önemli değil cinsiyetimiz.sadece sağlık:ecrin_bebek:

valla eşim erkek diyo
ben bazen erkek bazen kıs s hissediyorum.
zaten ilk daha teyzesi oyüzden çok önemli değil cinsiyetimiz.sadece sağlık:ecrin_bebek:

evet sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmezz ben ilk hamileliğimi öğrendiğimden beri erkek diye hissettim doğru çıktı bir oğlum var 7 yaşında buda ona arkadaş olucak inş..

neyse bende yemeği hazırlayayım
şimdi geldim zaten işten bugün üye olduğum için hemen gelip ilk iş pc yi açtım eşimde yanımda oda kendi bilgisayarında

hayırdır hatun bugün ne iş bilgisayara takıldın gelir glmez dedi
şaşırdı oda

bak işine cnmm tanıştığıma çook memnun oldum buraya takılan kurtulamıyoo bende kocişi bekliyorum çıkıcam birazdann hadii görüşürüzz

İyi akşamlar kızlara.s.İyisiniz inşallah.Yeni hediyeler ulaştı mı acaba,benimki gelmedi henüz

Benim hediyem yarın ulaşır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…