2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım aynı sorun bende de var.Doktorumdan çok memnunum,ama ultrason cihazı kötü.Ben de bugün sorunca cinsiyeti bir bakalım dedi.Biri kız,biri erkek dedi,ama kesin değil dedi.. 2 hafta sonra gideceğim tekrar,umarım belli olur canım.Senin de aynı şekilde insan çok merak ediyor haliyle.Hele burada pek çok arkadaş öğrenmişken. cinsiyetleri........
selam kızlar dün dr gittim
çok şükür bebegim iyiymiş 2li teste gerek yok dedi dr:))
önümüzdei ay 3lü test yapılacakmış

Gözünaydın canım

İyiyim canım nolsun..Çok şükür kontrol iyiydi.Ama cinsiyetleri kesin değil,inşallah bir daha ki kontrolde kesinleşir..Gerçi doktorumun tahmin yürütmesi bile iyi bişeydi

Senden naber?Hediyelerin çok güzelmiş.Sezen aldı dimi sana

kizlar ben daha yeni geldim eve doktordan sonra gezmeye gittim cok sükür hersey yolundaymis bebegimin gelisimi cok güzel dedi problem görünmüyor dedi cinsiyetinide önce göstermedi biraz ugrasinca acti bizimki kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi bacaklarimda varis olmus onun icin corap yazdi 61.5 olmusum aklima gelenler bunlar gecmisi okuyayimda geleyim

Gözünaydın canım.Aynı gün gitmişiz doktora .
Ne güzel ikinci çocuğun erkek olacak demek,tabi kesinleşecek bir de

çoook geçmiş olsun cnm baya şey atlatmışın, ama şu anda varya bebek gibi suratın, manken gibisin maşallah...

Güzel bebişim bişey sormadım nerelerdesin seni özledim dedim bide yarın için güzel dileklerde bulundum ben sana

aaa aşk olsun sana geçmiş olsun dedim, yağ sıçramasın die sana süzgece benzer bi şi önerdim okumadınmı onu bir sürü şey yazmıştım...:umursamaz:

aaa o hiç eksik kalır mı ben istanbuldayım onun da mutlaka istanbulda oturması lazım.Afedersin kıçımı açsam o da açcak özenti gıcık

alemsin aso cum valla ya...sırnaşık şey

umarım birazda olsa gönlünü almışımdır tatlım, sakın bana küsme tamam mı, eğer cevap yazmadıysam gerçekten görmemişimdir sakın kasıt arama tamam mı canım benim...Şeniz

canim gözün aydin herseyin iyiymis benimde uyluk kemigi 1.8cmdi boyunu ölcmedi ama 10cmin üzerinde dedi bizimki keyifci elini kafasinin altina koymustu yatiyordukaydirigubbakcemile3
Gözünaydın canım.Aynı gün gitmişiz doktora .
Ne güzel ikinci çocuğun erkek olacak demek,tabi kesinleşecek bir de

sagol canim hayirlisi olsun birdahakine kesinlesir artik

haberler ii valla çok sevindim cnm, demek seninde bi prensin olacakmış maşallah , o varis konusunada dikkat et ileri aşamalarda çok ağrılı oluyomuş varisler

gözün aydın canım. çok sevindim.

Nalan sen Recep Has a gidecektin yaa.Ayrıntılı ultrason kaç paraymış,muayene ile birlikte biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…