Canım aynı sorun bende de var.Doktorumdan çok memnunum,ama ultrason cihazı kötü.Ben de bugün sorunca cinsiyeti bir bakalım dedi.Biri kız,biri erkek dedi,ama kesin değil dedi.. 2 hafta sonra gideceğim tekrar,umarım belli olur canım.Senin de aynı şekilde insan çok merak ediyor haliyle.Hele burada pek çok arkadaş öğrenmişken. cinsiyetleri........Selam kızlar biz geldikkkk,
doktordan sonra ablama kahvaltıya gittim geldim çamaşır attım makineye geçmişi okudum sonunda bitti :)
umduğum gibi bir muayene olmadı, çok kısa sürdü. bebişin cinsiteyi hala belli değil ultrason makinesinin net göstermediğinden dolayı. görüntüsü gerçekten berbat.
bebişim 13 cm kaç gr olduğuna bakmadı.
baş çevresi 2.88 cm (15+1)
uyluk kemiği 1.84 cm (15+3)
2 gün daha önceymiş yavrum maaşallahh, uyuyordu. zaten uyandıracak kadar da çok bakmadı doktorum. neden bilmiyorum ama çok ilgisizdi hiç memnun kalmadım bu sefer
değiştirmeyi düşünüyorum.
selam kızlar dün dr gittim
çok şükür bebegim iyiymiş 2li teste gerek yok dedi dr:))
önümüzdei ay 3lü test yapılacakmış
Hoşgeldin dilemma naber nasılsın?İyi akşamlar kızlara.s.İyisiniz inşallah.Yeni hediyeler ulaştı mı acaba,benimki gelmedi henüz
Benim hediyem yarın ulaşır sanırım
ee bütün liste önümde bana kim alacak ben de biliyorum ama muhabbet işteee kızlar bir hatıra. siz bilirsiniz o zaman eylüle saklayın hevesinizi :icecream:
kizlar ben daha yeni geldim eve doktordan sonra gezmeye gittim cok sükür hersey yolundaymis bebegimin gelisimi cok güzel dedi problem görünmüyor dedi cinsiyetinide önce göstermedi biraz ugrasinca acti bizimki kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi bacaklarimda varis olmus onun icin corap yazdi 61.5 olmusum aklima gelenler bunlar gecmisi okuyayimda geleyim
Yüzüm çok önemli benim için.Tam 2 sene özellikle son senesi çok uğraştım yüzümle ciddi tedaviler gördüm ben.Üzüntüden yüzümde bir gecede enteresan bişeyler çıktı.Akne gibi ama akne değil.Kaç doktor değiştirdim kimse çare bulamadı.Son sene gittiğim doktor mükemmeldi.Odasına girer girmez daha muayne etmeden ne bu sıkıntı yüzüne ne hale gelmiş.Ya iç organlarında çıksaydı bu yaralar diye kızmıştı bana. Tam 1 sene bir sürü ilaç kullandım asit tedavileri çok iğrenç yüzümü kanatma derecesinde iğrenç maskeler kullandım.Ciddi tedavi gördüm şuan çok şükür allahıma hepsi geçti gitti.Saç telim yüzüme deyse yüzüm kanıyordu biliyo msuun.İnsan içine giremiyodum utanıyodum o kadar fenaydı yüzüm.Şimdi yüzüne bi ton fondoten sürenleri gördükçe nasıl kızıyorum yazık ciltlerine diye.
Güzel bebişim bişey sormadım nerelerdesin seni özledim dedim bide yarın için güzel dileklerde bulundum ben sana
aaa o hiç eksik kalır mı ben istanbuldayım onun da mutlaka istanbulda oturması lazım.Afedersin kıçımı açsam o da açcak özenti gıcık
canim gözün aydin herseyin iyiymis benimde uyluk kemigi 1.8cmdi boyunu ölcmedi ama 10cmin üzerinde dedi bizimki keyifci elini kafasinin altina koymustu yatiyordukaydirigubbakcemile3Selam kızlar biz geldikkkk,
doktordan sonra ablama kahvaltıya gittim geldim çamaşır attım makineye geçmişi okudum sonunda bitti :)
umduğum gibi bir muayene olmadı, çok kısa sürdü. bebişin cinsiteyi hala belli değil ultrason makinesinin net göstermediğinden dolayı. görüntüsü gerçekten berbat.
bebişim 13 cm kaç gr olduğuna bakmadı.
baş çevresi 2.88 cm (15+1)
uyluk kemiği 1.84 cm (15+3)
2 gün daha önceymiş yavrum maaşallahh, uyuyordu. zaten uyandıracak kadar da çok bakmadı doktorum. neden bilmiyorum ama çok ilgisizdi hiç memnun kalmadım bu sefer
değiştirmeyi düşünüyorum.
Gözünaydın canım.Aynı gün gitmişiz doktora .
Ne güzel ikinci çocuğun erkek olacak demek,tabi kesinleşecek bir de
kizlar ben daha yeni geldim eve doktordan sonra gezmeye gittim cok sükür hersey yolundaymis bebegimin gelisimi cok güzel dedi problem görünmüyor dedi cinsiyetinide önce göstermedi biraz ugrasinca acti bizimki kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi bacaklarimda varis olmus onun icin corap yazdi 61.5 olmusum aklima gelenler bunlar gecmisi okuyayimda geleyim
kızlar dualarınız, ii dilekleriniz kısacası desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?