sagol canim cinsiyeti kesin demedi ama pipiye benzer birsey gördük hayirli saglikli olsunda farrketmez varis corabini heralde doguma kadar giyicemhaberler ii valla çok sevindim cnm, demek seninde bi prensin olacakmış maşallah, o varis konusunada dikkat et ileri aşamalarda çok ağrılı oluyomuş varisler
cok sagol tatlim darisi sizlere insallahgözün aydın canım. çok sevindim.
kızlar dualarınız, ii dilekleriniz kısacası desteğiniz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim....a.s.
Maşallah annesi
Nalan sen Recep Has a gidecektin yaa.Ayrıntılı ultrason kaç paraymış,muayene ile birlikte biliyor musun?
nalancım herşey yolunda olucak merak etme. bize haber ver dönünce. şimdiden kolay gelsin canım. cinsiyet de öğrenirsin belki hem..
http://img248.imageshack.us/img248/3170/foto0175g.jpg buda bizim bebesimiz 15+3
300 TL cnm
sagol canim cinsiyeti kesin demedi ama pipiye benzer birsey gördük hayirli saglikli olsunda farrketmez varis corabini heralde doguma kadar giyicem
cok sagol tatlim darisi sizlere insallah
canim yarin sende amniyo yaptirican heralde rabbim kolaylik versin insallah sorunsuz gecer sonuclarinda iyi cikar birlikte seviniriz dualarim seninle:Saruboceq:
sagol canim sizlerdende bekliyoruz fotolari
500 falan diye duydum,çok değilmiş o zaman.1 ay mnceden falan randevu almak gerekiyormuş diye duydum
Canım sana da yarın için kolaylıklar diliyorum.İyi geçecek inşallah,cinsiyet te belli olur
Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim girdiğim ultrason cihazı kötü yaa, Sizin kadar net değil
Ayrıntılıyı koyarım inşallah bir iki ay sonra
sagol canim sizlerdende bekliyoruz fotolari
Sen hepsini mi vereceksin canım,toplamını?muayene 300 TL amniyo 600 TL laboratuar 600 TL dediler bana...
benim kendi doktorumun da öle daha bebişi hiç net göremedik o görüyoda biz göremiyoruz, yarın ilk defa net görcez Allah kısmet ederse..
Sen hepsini mi vereceksin canım,toplamını?
Ne kadar zaman önce randevu alabildin
Görürsün canım,hem de nasıl,kime benzediği bile belli oluyormuş ayrıntılıda...
haklisin canim artik herseyi belli oluyor yarin kacta gidiceksin tatlim eger gelebilersen cevab yazarsin merak ederizmaşallahcnm baya belli oluyo artık, kafası kemikleri her şey görünüyo çok tatlı...
Benim girdiğim ultrason cihazı kötü yaa, Sizin kadar net değil
Ayrıntılıyı koyarım inşallah bir iki ay sonra
hoşbulduk hayatım, Allah yardımcın olsun bugün için, merak etme herşey yolunda gidecek. sen poiztif ol sadece :1hug:hoşgeldin evine cnm, sağ salim varmana sevindim, seni çok öpüyorum kendine ii bak, ii ce dinlen bu akşam...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?