Canımmmmm iltifatlar için çok teşekkür ederim canım benimmm senin yüreğinin güzelliği var ya hepsine bedel.çoook geçmiş olsun cnm baya şey atlatmışın, ama şu anda varya bebek gibi suratın, manken gibisin maşallah...
aaa aşk olsun sana geçmiş olsun dedim, yağ sıçramasın die sana süzgece benzer bi şi önerdim okumadınmı onu bir sürü şey yazmıştım...:umursamaz:
alemsin aso cum valla ya...sırnaşık şey
umarım birazda olsa gönlünü almışımdır tatlım, sakın bana küsme tamam mı, eğer cevap yazmadıysam gerçekten görmemişimdir sakın kasıt arama tamam mı canım benim...Şeniz
Günaydın canım ooooof off yarın sınav dimi seninki kaçta ben yarın 14.30da gircem tek ders ne b..k yicem bilmiyorum bakalım bitse de kurtulsak.Sen çıkmış soruları mı çözüyosun.Hep çıkmışlarımı çözüyodum ben geçen sene çıkmışlardan sadece 2 tane soru çıktı ya bööğğğggghh diyorum
hoşbulduk hayatım, Allah yardımcın olsun bugün için, merak etme herşey yolunda gidecek. sen poiztif ol sadece :1hug:
günaydın herkese, 6 da kalktım of bi daha da uyuyamadım, erken de yatmamıştım. birazdan kahvaltı hazırlayıp eşimi işe yollicam sonra da çamaşır ve aöf soru çözmece :bbo:
Günaydın canım ooooof off yarın sınav dimi seninki kaçta ben yarın 14.30da gircem tek ders ne b..k yicem bilmiyorum bakalım bitse de kurtulsak.Sen çıkmış soruları mı çözüyosun.Hep çıkmışlarımı çözüyodum ben geçen sene çıkmışlardan sadece 2 tane soru çıktı ya bööğğğggghh diyorum
Murattan konu çalışıp azcık sonra çıkmışları çzöüyorum ben . kendi sitesinde var canım. www.anadolu.edu.tr burdan aöf bölümünden e-öğrenme portalına gir canım çıkanlardan genelde çok çıkıyor ama benim şansıma bu yerel yönetimler denen zıkımdan çıkmıyor
ayy sorma benim sabah hem de hem cmts hem pazar :bbo: bana da artık böğ geldi dut vardı girdim bu işe ama diplomayı alınca çok huzurlu oluyormuşsun arkadaşlar söylüyor of o günlere bir gelsem senağlama
ben murat yayınlarının kitaplarını aldım. onun konu sonu sorularını çözüyorum her sınavda 5 tane falan geliyor. ya da benzer sorular geliyor :lepi:
nerden çözüyosun çıkmış soruları link falan varsa verir misin ya şu garibe eyvahedigeldismile
Murattan konu çalışıp azcık sonra çıkmışları çzöüyorum ben . kendi sitesinde var canım. www.anadolu.edu.tr burdan aöf bölümünden e-öğrenme portalına gir canım çıkanlardan genelde çok çıkıyor ama benim şansıma bu yerel yönetimler denen zıkımdan çıkmıyor
bende dün hediyemi gönderdim.daha doğrusu eşime verdim eşim verdi kargoya.gönderici ismi olarak kendi ismini yazmış.neyseki ben hediyenin içine adımı yazmıştım.inşallah beğenir arkadaşım.
Ben boşa yer kaplıyor evde diye aöfnin kendi kitaplarını almıyorum şubeden kaydirigubbakcemile3 e öğrenmeden sınav soruları var onu seç 1999dan bugüne kadar olanları çöz sen.Aynen ya ben en zor dersleri tek kalemde geçtim bu ders beni illlallah ettirdi ya
bazı dersler öyle oluyo ya. bundan önce aöf de 2 senelik halkla ilişkiler okurken benim de bela dersim vardı bi tane uygarlık tarihi diye. allahım ya vericem ya mezun olcam son bütte, bi de birinci sınıf dersiydi haa. bi bakıyorum millet iktisat hukuk vs den kalmış ben uygarlık tarihivalla nası verdim bilmiyorum ama belalı ders diyorum ya seninki gibi. bi de şey yapmıştım ben o derste, verdikleri kocaman kitaplar var ya aöf nin, onun da konu sonu sorularından çözmüştüm, çıkan soru olmuştu yine tavsiye ederim yapmıyosan..
e ögrenmeye ben de bakıyorum, ordan çalışim bari bugün :sinifsinif:
Ben de eşime verdim yollayacak bugün belkide vermiştir kargoya:)beğenir canım merak etme.. bugün gidecek miymiş. benimkine takipten baktım hala yollarda yazık :)
aso sen ne yaptın yolladın mı hediyeni
bugünden için gidebilir de gitmeyebilirde demişler o ne demekse.benim bugün için umudum yok ama bakalım.inşallah bugün gider.heyecan içinde bekliyorum.beğenir canım merak etme.. bugün gidecek miymiş. benimkine takipten baktım hala yollarda yazık :)
aso sen ne yaptın yolladın mı hediyeni
bugünden için gidebilir de gitmeyebilirde demişler o ne demekse.benim bugün için umudum yok ama bakalım.inşallah bugün gider.heyecan içinde bekliyorum.
ben de birazdan gidip ptt kargoya vericem hediyemi, geç kaldı kusura bakmayın, inşallah beğenir arkadaşım :) anca pazartesi elinde olur tahminim.. oradan da sağlık ocağına uğrayayım bakalım kalp atışını dinletirlerse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?