2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canımmmmm iltifatlar için çok teşekkür ederim canım benimmm senin yüreğinin güzelliği var ya hepsine bedel.
Valla yağ için o şeyi görmemişim ben ya İŞ işten geçti artık zaten alnımda küçük bi yanık var sabah uyandım baktım hala büzüşük neyse napalım artık geçer bu da geçer :))))))İnşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım he rşey çok güzel olacak ben inanıyorummm buna buraya gelip Ohhhhhhh beeeeeeee çekeceksin :)

Günaydın canım ooooof off yarın sınav dimi seninki kaçta ben yarın 14.30da gircem tek ders ne b..k yicem bilmiyorum bakalım bitse de kurtulsak.Sen çıkmış soruları mı çözüyosun.Hep çıkmışlarımı çözüyodum ben geçen sene çıkmışlardan sadece 2 tane soru çıktı ya bööğğğggghh diyorum

ayy sorma benim sabah hem de hem cmts hem pazar :bbo: bana da artık böğ geldi dut vardı girdim bu işe ama diplomayı alınca çok huzurlu oluyormuşsun arkadaşlar söylüyor of o günlere bir gelsem senağlama

ben murat yayınlarının kitaplarını aldım. onun konu sonu sorularını çözüyorum her sınavda 5 tane falan geliyor. ya da benzer sorular geliyor :lepi:

nerden çözüyosun çıkmış soruları link falan varsa verir misin ya şu garibe eyvahedigeldismile

bende dün hediyemi gönderdim.daha doğrusu eşime verdim eşim verdi kargoya.gönderici ismi olarak kendi ismini yazmış.neyseki ben hediyenin içine adımı yazmıştım.inşallah beğenir arkadaşım.

Murattan konu çalışıp azcık sonra çıkmışları çzöüyorum ben . kendi sitesinde var canım. www.anadolu.edu.tr burdan aöf bölümünden e-öğrenme portalına gir canım çıkanlardan genelde çok çıkıyor ama benim şansıma bu yerel yönetimler denen zıkımdan çıkmıyor

bazı dersler öyle oluyo ya. bundan önce aöf de 2 senelik halkla ilişkiler okurken benim de bela dersim vardı bi tane uygarlık tarihi diye. allahım ya vericem ya mezun olcam son bütte, bi de birinci sınıf dersiydi haa. bi bakıyorum millet iktisat hukuk vs den kalmış ben uygarlık tarihi valla nası verdim bilmiyorum ama belalı ders diyorum ya seninki gibi. bi de şey yapmıştım ben o derste, verdikleri kocaman kitaplar var ya aöf nin, onun da konu sonu sorularından çözmüştüm, çıkan soru olmuştu yine tavsiye ederim yapmıyosan..

e ögrenmeye ben de bakıyorum, ordan çalışim bari bugün :sinifsinif:

bende dün hediyemi gönderdim.daha doğrusu eşime verdim eşim verdi kargoya.gönderici ismi olarak kendi ismini yazmış.neyseki ben hediyenin içine adımı yazmıştım.inşallah beğenir arkadaşım.

beğenir canım merak etme.. bugün gidecek miymiş. benimkine takipten baktım hala yollarda yazık :)

aso sen ne yaptın yolladın mı hediyeni

Ben boşa yer kaplıyor evde diye aöfnin kendi kitaplarını almıyorum şubeden kaydirigubbakcemile3 e öğrenmeden sınav soruları var onu seç 1999dan bugüne kadar olanları çöz sen.Aynen ya ben en zor dersleri tek kalemde geçtim bu ders beni illlallah ettirdi ya

beğenir canım merak etme.. bugün gidecek miymiş. benimkine takipten baktım hala yollarda yazık :)

aso sen ne yaptın yolladın mı hediyeni
bugünden için gidebilir de gitmeyebilirde demişler o ne demekse.benim bugün için umudum yok ama bakalım.inşallah bugün gider.heyecan içinde bekliyorum.

ben de birazdan gidip ptt kargoya vericem hediyemi, geç kaldı kusura bakmayın, inşallah beğenir arkadaşım :) anca pazartesi elinde olur tahminim.. oradan da sağlık ocağına uğrayayım bakalım kalp atışını dinletirlerse..

bugünden için gidebilir de gitmeyebilirde demişler o ne demekse.benim bugün için umudum yok ama bakalım.inşallah bugün gider.heyecan içinde bekliyorum.

hakatten o ne demekmiş
elinde fiş varsa ordaki numaradan an be an takip edebilirsin kargon nerde diye. yoksa da artık beklicen, inşallah bugün gider :lepi:
aso seninki de yarın gider eh çoğunlukla tamamlanmış oluyor ama ELVN ve duyguss girmiyolar sanırım hiç onlar da hediye alacaklardı ses seda yok :uhm:

evet nalan inşallah herşey güzel geçer.. bir sıkıntı yaşamazsın.

ay bende nasıl görmek istiyorum bebeğimi... 15ine daha cook varboshayallersmile

gunaydın bayanlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…