2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun nalanın dr gunu degılmı?

allah yardımcısı olsun hayırlısı ıle bişey cıkmayacak ınsalah

aynen 18 haftalıkken gidicem ben de iki hafta var seninle aynı zamanlara denk geliyor bafo...

şu ticker'ımdaki kadının karnı büyüyor pozisyonu değişiyor ya herhafta çok hoşuma gidiyor :dance:

şu ticker'ımdaki kadının karnı büyüyor pozisyonu değişiyor ya herhafta çok hoşuma gidiyor :dance:
senin ki nasıl başladı mı büyümüye...

2-3 gun once hedıyemı almaya alısverıs merkezıne gıttıgımde oradakı guvenlık le goz goze geldık tam dıyecektım kı ben su manyetıklerden gecmeyeyyim dicektim siz burdan gecın dedıi

zemuszemus cok heyecanlıydıı:lepi:

eh biraz var göbüş ama eskiden çok zayıf olduğum için kimse anlamıyor dışarda, sanki sadece kilo almışım gibi.. bir de herkes çok yakıştı diyor ya gıcık oluyorum.

günaydınnn canlarr. bugün nalanım gidicekti muayeneye. cuma hürmetine hayırlı sonuçlar alır inşallahhhh :Saruboceq:

melcan sen dün bi elbise tarif etmiştin ya, onu basit derecede çizip bir terziye efil efil bir kumaş götürsene.. dikiyolar istediğin gibi..

öğleden sonra yazlığa gidicem kızlar yokum şimdi bi bakıyım dedim işlerim varr nalancımm inş.sorunsuz sağlıkla bu sürecide atlatıcaksın cnmm arkadaşım doktora gittiğin saat tam cuma vaktine geliyoo bol bol dua edicem inş.. akşam üstüde ararım seni konuşuruz kuşumm heyecan yapma ben diğer topiklerde okudum kan alma bile ondan daha acı veren bi işlemmiş

Günaydın herkese,opuyorumnanaktan

Nalancım canım burada herkes seni o kadar çok seviyor ki herkes senin için dua ediyor ne mutlu sana:1hug:
Bu kadar duanın karşılığı inşallah hayırlı haberler olacak kuşum.:Saruboceq:
Allah büyüktür mübarek cuma günü inşallah senin için herşey çok güzel olacak.
Dualarım seninle kuşum..Şeniz

gözün aydın zeynepcimm bebeişini gördünn ilk tahmin erkek demek bi kızdan sonra erkek olsun daha iyi
ne kadar büyümüşlerr bendede var ama resim koyma özürlü olduğum için beceremedimm

Prop naptın misafirleri nasıl geçti:)
canımm çok güzel geçti, bebiklerini yedim yuttum 3.5 aylık bir oğulları var, maşalla çok akıllı çok huzurlu ve çok hareketli bi bebek ama ağlayıp zırlamadığı için hareketli olması kimseyi rahatsız etmio öyle etrafa bakınırken elleri kolları ahtapot gibi hiç durmuo ayyyyy çok tatlıydı yaa.... e evim tertemiz, dolabım ağzına kadar yemek dolu, bugün ayaklarımı uzatıp dizi seyredicem hep valla keyfime dicek yok :) sen napıosun bakalım...
sezen şu yazlığa bizi de götür annem yaa bi buluşma da sizin yazlıkta yapalım

ne güzel genelde misafir arksından bi sürü iş bırakır seninkiler temizmiş ortalığı dağıtıp kirletmemişlerr bugün dinlen kuşumm yan gel yat dün çookkk yoruldunn yazlıkta buluşma ne güzel olur ya havuz kenarında oturur sıcaklayıncada dalarızz süper bana uyar:lepi:

oo süper fikir hemen valizimi yapim

prop iyi hadi birkaç gün rahatsın oh temizlik yok iş yok, misafirin en sevdiğim tarafı da bu oluyo valla

gözün aydınnn

günaydın kizlar..
hayirli cumalar herkese..
günaydın sanada hayırlı cumalarrr

günaydın millet

günaydınnn proppp

Günaydın kızlar...

günaydınnnnnn
günaydın kızlar

günaydınnnn
Günaydın kızlar

günaydınnnnn
melcan sen dün bi elbise tarif etmiştin ya, onu basit derecede çizip bir terziye efil efil bir kumaş götürsene.. dikiyolar istediğin gibi..

benim bulunduğum cok küçük bi yer salı dr.gitcem esk. o zaman bi bakıcam canım

sonuç olarak herkese günaydınnnn

yok ya ne dağınıklığı kız cok yardım etti dıyo kı sen hamılesın, dıyorum kı sen de yenı dogum yaptın amelıyatlısın, 3.5 ayda amelıyat mı kalır dedi bi tek bulaşık dızdım yanı makıneye saolsun..
bu arada ikinci çocuğu kendisinin, 28 yaşında ve 27 kılo gıbı bısı almıstı, şu anda 27sini de vermiş durumda incecik olmuş, darısı başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…