hem zxaman cok cabul gecıyor hem gecmıyor degıl mıaynen 18 haftalıkken gidicem ben de iki hafta var seninle aynı zamanlara denk geliyor bafo...
senin ki nasıl başladı mı büyümüye...şu ticker'ımdaki kadının karnı büyüyor pozisyonu değişiyor ya herhafta çok hoşuma gidiyor :dance:
gözün aydın zeynepcimm bebeişini gördünn ilk tahmin erkek demek bi kızdan sonra erkek olsun daha iyikizlar ben daha yeni geldim eve doktordan sonra gezmeye gittim cok sükür hersey yolundaymis bebegimin gelisimi cok güzel dedi problem görünmüyor dedi cinsiyetinide önce göstermedi biraz ugrasinca acti bizimki kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi bacaklarimda varis olmus onun icin corap yazdi 61.5 olmusum aklima gelenler bunlar gecmisi okuyayimda geleyim
ne kadar büyümüşlerr bendede var ama resim koyma özürlü olduğum için beceremedimmhttp://img248.imageshack.us/img248/3170/foto0175g.jpg buda bizim bebesimiz 15+3
İyiyim canım nolsun..Çok şükür kontrol iyiydi.Ama cinsiyetleri kesin değil,inşallah bir daha ki kontrolde kesinleşir..Gerçi doktorumun tahmin yürütmesi bile iyi bişeydi
seninde ne güzel 1 kız 1 erkek 1 taşla 2 kuş misaliiş
canımm çok güzel geçti, bebiklerini yedim yuttum 3.5 aylık bir oğulları var, maşalla çok akıllı çok huzurlu ve çok hareketli bi bebek ama ağlayıp zırlamadığı için hareketli olması kimseyi rahatsız etmio öyle etrafa bakınırken elleri kolları ahtapot gibi hiç durmuo ayyyyy çok tatlıydı yaa.... e evim tertemiz, dolabım ağzına kadar yemek dolu, bugün ayaklarımı uzatıp dizi seyredicem hep valla keyfime dicek yok :) sen napıosun bakalım...Prop naptın misafirleri nasıl geçti:)
sezen şu yazlığa bizi de götür annem yaa bi buluşma da sizin yazlıkta yapalımöğleden sonra yazlığa gidicem kızlar yokum şimdi bi bakıyım dedim işlerim varr nalancımm inş.sorunsuz sağlıkla bu sürecide atlatıcaksın cnmm arkadaşım doktora gittiğin saat tam cuma vaktine geliyoo bol bol dua edicem inş.. akşam üstüde ararım seni konuşuruz kuşumm heyecan yapma ben diğer topiklerde okudum kan alma bile ondan daha acı veren bi işlemmiş
canımm çok güzel geçti, bebiklerini yedim yuttum 3.5 aylık bir oğulları var, maşalla çok akıllı çok huzurlu ve çok hareketli bi bebek ama ağlayıp zırlamadığı için hareketli olması kimseyi rahatsız etmio öyle etrafa bakınırken elleri kolları ahtapot gibi hiç durmuo ayyyyy çok tatlıydı yaa.... e evim tertemiz, dolabım ağzına kadar yemek dolu, bugün ayaklarımı uzatıp dizi seyredicem hep valla keyfime dicek yok :) sen napıosun bakalım...
sezen şu yazlığa bizi de götür annem yaa bi buluşma da sizin yazlıkta yapalım
ne güzel genelde misafir arksından bi sürü iş bırakır seninkiler temizmiş ortalığı dağıtıp kirletmemişlerr bugün dinlen kuşumm yan gel yat dün çookkk yoruldunn yazlıkta buluşma ne güzel olur ya havuz kenarında oturur sıcaklayıncada dalarızz süper bana uyar:lepi:
gözün aydınnnkizlar ben daha yeni geldim eve doktordan sonra gezmeye gittim cok sükür hersey yolundaymis bebegimin gelisimi cok güzel dedi problem görünmüyor dedi cinsiyetinide önce göstermedi biraz ugrasinca acti bizimki kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi bacaklarimda varis olmus onun icin corap yazdi 61.5 olmusum aklima gelenler bunlar gecmisi okuyayimda geleyim
günaydın sanada hayırlı cumalarrrgünaydın kizlar..
hayirli cumalar herkese..
günaydın millet
Günaydın kızlar...
günaydın kızlar
Günaydın kızlar
melcan sen dün bi elbise tarif etmiştin ya, onu basit derecede çizip bir terziye efil efil bir kumaş götürsene.. dikiyolar istediğin gibi..
ne güzel genelde misafir arksından bi sürü iş bırakır seninkiler temizmiş ortalığı dağıtıp kirletmemişlerr bugün dinlen kuşumm yan gel yat dün çookkk yoruldunn yazlıkta buluşma ne güzel olur ya havuz kenarında oturur sıcaklayıncada dalarızz süper bana uyar:lepi:
prop iyi hadi birkaç gün rahatsın oh temizlik yok iş yok, misafirin en sevdiğim tarafı da bu oluyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?