2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yap kıss valla mayonuda koyy serin serin otururuz gecede kalırsınızz ayy ne güzell hamiş hamişş gezerizz
evet süper olur yaa. dondurma da alıcaksan gelirim ama :icecream:

bu aralar kuzey ismi pek moda. burda da koydu birkaç arkadaş o ismi. nası vermiş 27 kiloyu sordun mu, emzirirken nası dikkat edilir hiç bilmiyorum.

bu aralar kuzey ismi pek moda. burda da koydu birkaç arkadaş o ismi. nası vermiş 27 kiloyu sordun mu, emzirirken nası dikkat edilir hiç bilmiyorum.

aa ne demek bi dondurmanın lafımı olur nalanıda sokarız mutfağa marifetli elleriyle bize akşam yemeği hazırlarr balkonda keyifle yerizz

nasıl verdiğini bile bilmiyo, özel bir çabası yok, çocuğu da emziriyo işte, e 2.5 yaşında bi de kızı var, bütün gün koşturmaktan verdi herhalde, zaten bi kısmı su sonuçta dogumdan bı kac gun sonra gıdıverıo malum, ama yemekte farkettım ki, et pılav fln cok az yedı, cok salata ve zeytınyaglı yedı, ekmek de yemedı, bunlar benım gozlemlerım :)
kuzey ve ayaz isimlerı arasında dusunuolardı, bız de kuzeyı begendık daha cok ayaz cok soguk gelio sankı kulaga, her sordukları da kuzey daha ıyı demıs kuzey oldu :)

aa ne demek bi dondurmanın lafımı olur nalanıda sokarız mutfağa marifetli elleriyle bize akşam yemeği hazırlarr balkonda keyifle yerizz

oy canım arkadaşım Şeniz
bir sonraki haftaya da bizimkine gideriz anahtar paslandı valla biraz da orda takılırız. sonra da aso ların havuzu falan derken yazlık buluşmalarıyla geçer yaz

kısçeler günaydın
hayırlı cumalar

nalan kaçta gidicekti doktora bilmiyorumkismile
güzel haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:

kısçeler günaydın
hayırlı cumalar

nalan kaçta gidicekti doktora bilmiyorumkismile
güzel haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:

2 gibi falan diye hatırlıyorum canım. bütün topik duacıyız onun için :Saruboceq:

ben kaçar kızalr pazartedi görüşürüzz işlerim varr 11 gibide gidicez zatenn yazlık fikrinde çook ciddiyim gelirseniz çok sevinirimm nalanda telim var beni aramanız yeterlii öptüüümmm

oy canım arkadaşım Şeniz
bir sonraki haftaya da bizimkine gideriz anahtar paslandı valla biraz da orda takılırız. sonra da aso ların havuzu falan derken yazlık buluşmalarıyla geçer yaz

valla sıcakları serinleyip atlatmış oluruz ben şimdiden yanıyorum yazın naparım allah bilirrr

günaydın kızlar

nalancım dualarımız seninle inşallah sonucun temiz çıkıcak :Saruboceq:

bu arada bende dün akşam acillik oldum kızlar
dün sular seller gibi ishal oldum :bbo:
mide bulantısı kusma karın ağrısı akşama kadar bekledim bu arada gogıla gebelikte ishal yazıncada hiç hoş şeyler çıkmadı karşıma
hemen kendimi bi tıp merkezine attım 2 serum taktılar kaka tahlilide istediler ama ozamana kadar içim boşalmış heralde gelmedi lanet :roflol:
bugün bekliyorum bakalım şuanda da mide bulantım var
gebelikten bulanmadı bundan bulanıyo
neyse aklınızda bulunsun eğerki ishal olursanız göz ardı etmeyin gebelikte ishal çok tehlikeliymiş

ben kaçar kızalr pazartedi görüşürüzz işlerim varr 11 gibide gidicez zatenn yazlık fikrinde çook ciddiyim gelirseniz çok sevinirimm nalanda telim var beni aramanız yeterlii öptüüümmm

hayırlı yolculuklar canım, güzel zaman geçir öptüm kocaman Şeniz

günaydın kızlar!
ilona geçmiş olsun canım.
nalan inşallah iyi haberlerle gelir.

çok geçmiş olsun :teselli: bana da olmuştu 1 ay önce dr hemen acile git serum ye demişti. evet ishal olmamak lazımmış bol bol da su iç geçmiş olsun hayatım..

geçmiş olsun canım aman dikkat et sıvı kaybı olduğu için tehllikeliii

ben herkeslere günaydın didimdi kimse cevap bilem vermedi senağlama

aa baştan bir kere günaydın deyince bi daha demiyorum kimseye, sen iste birr sürü derim ayıpettin canımmmmmmm..

güüünayyydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…