2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun iloş dikkat et kendine..
Çok uzun ve şiddetli olmadığı sürece sorun olmaz diye biliyorum.
Kaynamış su içilmesini söylüyor birde doktorlar :1hug:

merhaba güzel anneler ve bebişleri nasılsınız?
nalanım tüm dularımız seninle inş. güzel haberlerle gelirsin canımmm

oy canım arkadaşım Şeniz
bir sonraki haftaya da bizimkine gideriz anahtar paslandı valla biraz da orda takılırız. sonra da aso ların havuzu falan derken yazlık buluşmalarıyla geçer yaz
Oooooh gelin valla beklerim sabahtan kahvaltı yaparız sonra havuza gireriz ohh misss :) hatta isterseniz bizim yazlığa gideriz ayvalığaa denize gireriz miiiiiiiiissssssssssssssss

Oooooh gelin valla beklerim sabahtan kahvaltı yaparız sonra havuza gireriz ohh misss :) hatta isterseniz bizim yazlığa gideriz ayvalığaa denize gireriz miiiiiiiiissssssssssssssss

bendeee gelcemmm işte banane banane valla kocalarımızı bırakıp birer hafta yazlıklarda kalsak biz gelene 1 ay geçer ne güzel olarr

Bijouxcummm ders çalışıyo msuun bakiyim sen ben daha başlayamadım.Sabah sıcak olmadan markete gideyim geleyim dedim.Dönüşte de eczaneye uğradım göz damlası almak için bir tansiyonum düştü orda küttt bayıldım bu arada tansiyonum 7ye 4e düşmüş oh maşallah bana.eczacı komşumuz siteden ödü koptu :) dedim korkmayın ben alışkınım bana hep olur adamın yüreğine iniyordu :) Dönüşte poşetlerimi taşıttırdı elemanına:) Rengim hala bembeyaz gözleirmin altı morardı.O da dedi ki kan değerleriniz düşük bence salı doktora kanım düşükse kan hapı ver dicem.

aman canım cok dikkattt ettt yanına birini almadan cıkma bari

canım geçmiş olsun
tansiyonuna dikkat et mutlaka sürekli ölçtür
kan ilacı dr bana yazmıştı
sende mutlaka yazdır
artık 2 canlıyız vücudun direnci hemen düşebiliyor

canım dikkat etsene azcık ya, vücudunun huyunu biliosun yorma kendini, geçmiş olsun çok :)
ha asocum 60 lı yılların film karakterleri gibisin yani, hamile olduklarını bilmezler de düşüp bayılınca öğrenirler fln onlara benzedin iice, kaçıncı oldu bu :))

Ya ne bilim valla genelde kalabalık ortamlardayken ve minibüs ve otobüste fln filanda oluyordu. Şimdi koca caddede birden nsıl oldu anlamadım allahtan eczanede bayıldım tanıdık en azından :)Adam da tırstı hamile olduğumu da biliyor ya. hakkaten haa bayıldım yoksa hamile miyim :))

canım geçmiş olsun
tansiyonuna dikkat et mutlaka sürekli ölçtür
kan ilacı dr bana yazmıştı
sende mutlaka yazdır
artık 2 canlıyız vücudun direnci hemen düşebiliyor
Çok sağol canım. Salı kontrolüm var sorayım doktora da versin ne veriyorsa.Eczacı komşum da dedi ki bebek kanından besleniyor dolayısıyla iyice kan değerin düşüyor niye vermemiş doktorun dedi. Salı sorayaım hemen sorulcak bir sürü şey oldu zaten

ahh canıımm geçmiş olsun yaa..
lütfen dikkat et kendine.Allah korusun.
en kisa zamanda baktir kan değerlerine
ben demir ilaci kullaniorum,doktor vermişti geçen gittiğimde

ahh canıımm geçmiş olsun yaa..
lütfen dikkat et kendine.Allah korusun.
en kisa zamanda baktir kan değerlerine
ben demir ilaci kullaniorum,doktor vermişti geçen gittiğimde

canım sen keçi boynuzu pekmizi içiyomuydunnn oda cok kan yapıyomuş al mutlakaaa

HEDİYEM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİhihoyyyt

ÇOK HEYECANLANDIMM BAKALIM RESMINI YUKLEYEBILECEKMIYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…