paparım ben sana ama cok uzakkk olasıı ama ayvalık tostu papamam
Günaydın kızlar.Ptt kargoya baktım takip e..Son olarak dağıtıcıya verilmiş.Arkadaşıma bugün ulaşır hediyeler...Benim güzel bir paket yaptırma fırsatım olmadı,arkadaşım mazur görür umarım
Benim hediyem daha gelmedi,ben bir de okul adresini verdim
HEDİYEM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİhihoyyyt
ÇOK HEYECANLANDIMM BAKALIM RESMINI YUKLEYEBILECEKMIYIM
ayy bende bayılırım pizzayacokacimcoookbende pizza ya ama burda yokki
çok sağol canım demir ilacı verdi ben de kullanıyorum ne gıcık bi ilaç ya kocaman yutması da zor midemi bulandırıyorahh canıımm geçmiş olsun yaa..
lütfen dikkat et kendine.Allah korusun.
en kisa zamanda baktir kan değerlerine
ben demir ilaci kullaniorum,doktor vermişti geçen gittiğimde
canım dikkat et tuzlu şeyler tüket.kan hapı al bence.hamilelikte kan sayımı düşebiliyorBijouxcummm ders çalışıyo msuun bakiyim sen ben daha başlayamadım.Sabah sıcak olmadan markete gideyim geleyim dedim.Dönüşte de eczaneye uğradım göz damlası almak için bir tansiyonum düştü orda küttt bayıldım bu arada tansiyonum 7ye 4e düşmüş oh maşallah bana.eczacı komşumuz siteden ödü koptu :) dedim korkmayın ben alışkınım bana hep olur adamın yüreğine iniyordu :) Dönüşte poşetlerimi taşıttırdı elemanına:) Rengim hala bembeyaz gözleirmin altı morardı.O da dedi ki kan değerleriniz düşük bence salı doktora kanım düşükse kan hapı ver dicem.
HADİ GÖZÜNAYDIN CANIMM
bende heyecanla bekliyorum :)))
ayy bende bayılırım pizzayacokacimcoook
benim eşim hiç pizza yemezdi şimdi onu da bağımlısı yaptım:lepi:
Benimki kesin en düşüklerdedir.oldum olası var ben de zaten bu bayılma etme olayları.Geçen yaz da kalabalık diye bodrumda barlar sokağında bayılmış insanım ben :) kalabalığa sıkıntıya sıcağa gelemiyorumcanım dikkat et tuzlu şeyler tüket.kan hapı al bence.hamilelikte kan sayımı düşebiliyor
günaydın kızlar gerçi öğlen oldu ama
sabahtan beri dr dayım ama yine ikili testişini hallademedim bu iki oldu çıldırıcam.
artık vazgeçtim üç hafta sonra üçlüyü yaptıracağım
bu arada ilk defa cinsiyetle ilgiili ufak olsa bi yorum yaptı
erkek gibi görünüyo dedi
çok sağol Fınfık evet sık ölçtürmek lazım ama evde tansiyon aleti yok bir de her gün eczaneye gidip tansiyon ölçtürmek zor geliyor :)Aso geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Birde şu tansiyon durumumuza dikkat etmemiz gerekiyor gebelikte sık sık ölçmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?