2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadişler hepinize çoookkk teşekkür ederim şimdi sezencim aradı onla konuştum kusura bakmayın hemen cevap yazamadım...

canim cok sevindim gözün aydin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kizimiz olucak masallah bekledimize degdi inanki cok mutlu oldum:1hug:

ben sana söyliyim yüzdelik ihtimal. %50 kız. hehehehehehehe laelaelaelaelae

ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. çok şükğür yaa. gözün aydın canım....

bugün hiiiç yazamadım bişi çünkü oyunumu bitirmeye uğraşıodum şu an parmaklarımı hissetmiyorum öldüm bittim :S

selam kızlar
16. haftadayım.doktorum decavit diye vitamin verdi sadece.başka bişey vermedi.sizler neler kullanıyorsunuz.başka bi ilaca gerek varmı acaba?

çok teşekkür ederim cnm bu halinle bile beni düşünmüşsün...

çok çok geçmiş olsun, acaba bi şeyden zehirlenmiş olabilir misin? bana yediğim bi şey dokunduğu zaman genelde bu şekilde hem kusup hem ishal oluyorum maalesef, tekrar tekrar geçmiş olsun cnm...

çok geçmiş olsun cnm, neden böle oldu acaba, sıcaktan mı bunaldın yoksa açmıydın, ay çok üzüldüm valla tatlım Allahtan tanıdık yerde bayılmışsın ay Allah korumuş valla...

çok tebrik ederim cnm demek sende bi prenses annesi olacaksın aynı bizim gibi...

nalanı çok merak ediyorum.genelde akşamları giremiyorum ama bu akşam girmeye çalışacağım

propp nirdeeee nalan dr. da sezen yazlığa ditti propppp hala dizimi izliyonssss benim hediyem ditti işte isteseydin sanada gelirdi dün hemen alıp dönderecektimm

Merabalar ben Nalanın arkadaşıyım nalandan haber varmı arkadaşlar

Nalan kuşum umarım iyisindir şuan:Saruboceq:

bijouxxxxxxxxx canım almadınmı nalandan haber bizide aydınlat canımm

evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum Nalan'ı. Şu anda bitmiştir zaten dinleniyordur muhtemelen. Telefon numarasını bilenler arasa da bizde öğrensek durumu

Bende çok merak ettim. Umarımherşey yolundadır.
Merakla haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle....

ben de çok merak ediorumSaruboceq:

lost un finalini izliyodum yazık be 6 seneme ne biçim sonla bitti. neyse şimdi arıyorum nalanı :1rolleyes:

nalandan haber varmı die baktım ama hala yokkkk (((( umarım herşey yolundadır

aradım nalanı evdeymiş çoooook iyiymiş, süper geçmiş ve size süpriz bir haberi varrrr birazdan girecek..

hepinize teşekkür etmek istedim, biliyorum çok fazla alıntı oluyo ama napim beni ağlattınız valla, beni düşünen, destek olan, dua eden vaktini ayırıp benim nasıl olduğumu sorup merak eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, dualarınız sayesinde her şey çok rahat geçti, ve Allahıma şükür kızımızın her şeyi ii çıktı...opuyorumnanaktan

Allah hepinizin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:

Şükür Allahım çok mutlu oldum sağol bijoux a.s.

olm madem farketmez ne merak ediyon :dilcikar:

6 sezonu izlemedim o kadar dört gözle beklediğim halde akannehir
bi ara fırsat bulup bi günde hepicisini izleyebilirim sempatiksalakcinni

:lepi:

ayy canım gelsin

nalan nalan nalan nalan nalan nalan nalan

ayy hadi çok sevindimm nalana neymiş ki süprizzz

iyi olmasına sevindimm Allaha şükür acaba sürprizide prensesimi olcak??

acaba kızımı olacak nalanın hadi tatlım gel artık

Çok sevindim. :sm_cool: Nalancım süprizinide merakla bekliyoruz.

ayyyy ii olmasına çok sevindimmmm hihoyyyt nalan gelll kız çabıkk.. bence süpriz prenses gelioooo bayanssulusmile

slm kıszlar ancak girebildim işyeri o kadar yoğun ki sadece geriden takip edebiliyorum yazdıklarınız.

nalan bende çok merak ettim sürprizini cnm

hadi nerdesinnnnnnn:gitme::gitme:

nalan meraktan hepimiz çatlıycaz kıssss!
süpris ne ki?

selam kizlar nasilsiniz ?
gecmisi okuyamadim nalani merak ettim haber varmi ?

haydi nalan haydi nalan haydi seni bekliyoruzzzzz

nalan ya meraktan çatlatacan mı kızs bizi

ayyyyyyy meraktan tuvalete gidemiyorum ama! :roflol:

sen git melodicim daha topiğe bile gelmemiş baksana aşada yok
:roflol:

cok sukur Yarabbim iyi olmasina cok sevindim :lepi:
suprizi ne acaba merak ettim CADIARZU

bence baştada dediğim gibi kızıııııı olcakkkkkk hayırlısıyla...

ben çıkıorum eşimmm erken gelcek yemek yapmam lazım daha sonra yine bakarm nalandan gelen haberlere öpüorum hepinizi kendinize dikkat edin baş baş

nalan umarım 6 ya kadar gelir. yoksa yarına kadar çatlarım.

nalancin nerde kaldin tatlim meraktayiz

bijouxxx canım nalana msj atta gelsin 2 dk sonra gitsin

Varmı nalandan bir haber

hepinize teşekkür etmek istedim, biliyorum çok fazla alıntı oluyo ama napim beni ağlattınız valla, beni düşünen, destek olan, dua eden vaktini ayırıp benim nasıl olduğumu sorup merak eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, dualarınız sayesinde her şey çok rahat geçti, ve Allahıma şükür kızımızın her şeyi ii çıktı...opuyorumnanaktan

Allah hepinizin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :Saruboceq:

alsanaalsanasmile
ağaç olduk nan burda :roflol:

nalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaw öldük meraktan

ne dedi doktor
acaba cinsiyetini öğrendi mi

aynen canim meraktan olduk vallahi lmaz:

ayyyy gelmis cok sukur

gel gel yaz hemen dr un dediklerini kurtar beni nalannnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nalancım geçmişe sonra bakarsın hemen anlat ne yaptınbilmiyorumkismile

iyiyiz canim hepimiz meraktan catladik heyecanla seni bekliyoruz

biz iiiiizz sen hol geldin herkes seni bekliyooo

nihayett :teytey:
nerdesin nan ağaç olduk burda :mymeka: :ecrin_bebek:

ebru şallıyı gectim :icecream:
hiç kilo almadım sempatiksalakcinni

daliacım bende öldüm vallahi meraktan ayrılamıyorum

nalannnnn süprüsüü yassssssss laelaelaelaelae

ayyy canımmmm gözünn aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:zemuszemusdelikafadulden

canım benim çok mutlu oldummmm Allah bağışlasın sevinçden inan gözlerim doldu öpüyorum yanaklarından

:dance::dance::dance:

ayyyy cok sukur canim gozun aydin prensesin geliyo demekki 41 kere masallah Rabbim nazarlardan korusun insallah

ay nalannn süper haber yaaa
çok sevindim canımmm
yanımda olsamda sana sarılsam çok sevindim walla tatlımmm

ohh hele şükürr
süper süperhihoyyythihoyyyt
kız haberide çok güzel pipililer sarmıştı topikimizi birazda mamuşlu olsun yaaopuyorumnanaktan

oo nalan bir kız ha! hadi maşallah, Allah nazarlardan saklasın, bak hiçbir şeyciği yokmuş bebişin.. nazlı bir kız o kadar kaydirigubbakcemile3

Çok şükür :Saruboceq:
Çooooooooookkkkkkk sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin kızını.
:lepi: alkisalkisalkis

hepinize teşekkür etmek istedim, biliyorum çok fazla alıntı oluyo ama napim beni ağlattınız valla, beni düşünen, destek olan, dua eden vaktini ayırıp benim nasıl olduğumu sorup merak eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, dualarınız sayesinde her şey çok rahat geçti, ve Allahıma şükür kızımızın her şeyi ii çıktı...

Allah hepinizin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...

Canım çk sevindim sonuçların iyi çıkmasına ne güzel, senin de bir prensesin olacak allah nazarlardan saklasın. Benim de kızım oluyor:)))))))))

nalancım çok sevindim güsel haberlere gözünaydın canım benim burda hepimiz senin için dua ettik kız olduğunada çok sevindimm hayırlı olsun bir tanem :)

hadiii kızlarrr ben kaçar kendinize bebiklerinize ii bakınn hafta sonu yokum ben nalancım tekrar gözün aydınnn şükürler olsun rabbime

Bende kaçıyorum kızlar
kendinize ii bakın
nalancım tekrar tebrikler

bende cıkıyorum kızlar hepinizi iyi hafta sonlarııı

nalancım tekrar tebrikler canım

NAAAAAAAAAAAAAlaaaaaan ya cnm çok sevindimm bak dmeiştik sana hepimiz sonuçlar hepsi gayet güzel çıkcak diye :) Güzel bir prenses annesisin sen artık :)

nalan nasılsın. geçmişi okumadım daha.

canim cok sevindim gözün aydin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kizimiz olucak masallah bekledimize degdi inanki cok mutlu oldum:1hug:

ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. çok şükğür yaa. gözün aydın canım....

hepinize teşekkür etmek istedim, biliyorum çok fazla alıntı oluyo ama napim beni ağlattınız valla, beni düşünen, destek olan, dua eden vaktini ayırıp benim nasıl olduğumu sorup merak eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, dualarınız sayesinde her şey çok rahat geçti, ve Allahıma şükür kızımızın her şeyi ii çıktı...
opuyorumnanaktan
Allah hepinizin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin... :Saruboceq:

Kusura bakmayın kızlar biliyorum baya yer işgal ettim ama napim bana bu kadar mesaj atılmışken herkese teşekkür etmeden geçemedim...

Umarım herhangi bir arkadaşımı atlayıp onu kırmam, eğer arada alıntı yapmayı atladığım arkadaşlarım varsa onlarada burdan çok teşekkür ederim destekleri için...

Bu arada daha fazla yer kaplamamak için sabah bana yazılan mesajlardan alıntı yapmadım, onlarıda hepsini okudum, yazdığınız her harf için ayrı ayrı teşekkür ederim...

Hepinizi opuyorumnanaktan

hepinize ii geceler kızlar, şimdi hediyemin fotosunuda koyim sonra uzanıcam...

bafo cum sana tekrardan teşekkür ederim cnm, gerçekten çok güzel bi hediye seçmişsin, beni acayip duygulandırdı hediyen o kadar tatlı ki, bugün gelmesi dahada güzel oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…