ayyy canımmmm gözünn aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:zemuszemusdelikafadulden
canım benim çok mutlu oldummmm Allah bağışlasın sevinçden inan gözlerim doldu öpüyorum yanaklarından
NAAAAAAAAAAAAAlaaaaaan ya cnm çok sevindimm bak dmeiştik sana hepimiz sonuçlar hepsi gayet güzel çıkcak diye :) Güzel bir prenses annesisin sen artık :)
her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ODTÜ de canım bizim evimiz, yani benim kızlık evim, yani anamın evi benim eski evim :)
Doktor randevum haftaya benim..
Ama ben yarın başka bir yere gidip cinsiyetine baktırmaya karar verdim opuyorumnanaktan
Çünkü benim doktorum 5. ay dolana kadar söylemiyormuş
Bekleyemem o kadar :umursamaz:
Yüzdelik bir ihtimal bile olsa ben artık öğrenmek istiyorumzemuszemus
her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
aaa odtüde lojmanda mı canım.. benim okulum orası......
günaydın kızlar
nalancım dualarımız seninle inşallah sonucun temiz çıkıcak :Saruboceq:
bu arada bende dün akşam acillik oldum kızlar
dün sular seller gibi ishal oldum :bbo:
mide bulantısı kusma karın ağrısı akşama kadar bekledim bu arada gogıla gebelikte ishal yazıncada hiç hoş şeyler çıkmadı karşıma
hemen kendimi bi tıp merkezine attım 2 serum taktılar kaka tahlilide istediler ama ozamana kadar içim boşalmış heralde gelmedi lanet :roflol:
bugün bekliyorum bakalım şuanda da mide bulantım var
gebelikten bulanmadı bundan bulanıyo
neyse aklınızda bulunsun eğerki ishal olursanız göz ardı etmeyin gebelikte ishal çok tehlikeliymiş
Bijouxcummm ders çalışıyo msuun bakiyim sen ben daha başlayamadım.Sabah sıcak olmadan markete gideyim geleyim dedim.Dönüşte de eczaneye uğradım göz damlası almak için bir tansiyonum düştü orda küttt bayıldım bu arada tansiyonum 7ye 4e düşmüş oh maşallah bana.eczacı komşumuz siteden ödü koptu :) dedim korkmayın ben alışkınım bana hep olur adamın yüreğine iniyordu :) Dönüşte poşetlerimi taşıttırdı elemanına:) Rengim hala bembeyaz gözleirmin altı morardı.O da dedi ki kan değerleriniz düşük bence salı doktora kanım düşükse kan hapı ver dicem.
Selam kızlar hediyelerinizi gördüm hepsi birbirinden güzel:))) bebişiniz ve sizler iyi günlerde kullanın. Bizde çarşamba günü doktora gittik. İkili test için ve salı günü tahlil sonuçlarımı alacağım. Bu arada doktorumuz cinsiyetimizi de söyledi. Allah izin verirse inşallah kızımız olacakmış. Eşim ve ben de çok mutlu olduk. Allah herkesin gönlüne göre versin:lepi:
nalanı çok merak ediyorum.genelde akşamları giremiyorum ama bu akşam girmeye çalışacağım
propp nirdeeee nalan dr. da sezen yazlığa ditti propppp hala dizimi izliyonssss benim hediyem ditti işte isteseydin sanada gelirdi dün hemen alıp dönderecektimm
Merabalar ben Nalanın arkadaşıyım nalandan haber varmı arkadaşlar
Nalan kuşum umarım iyisindir şuan:Saruboceq:
bijouxxxxxxxxx canım almadınmı nalandan haber bizide aydınlat canımm
evet arkadaşlar bende çok merak ediyorum Nalan'ı. Şu anda bitmiştir zaten dinleniyordur muhtemelen. Telefon numarasını bilenler arasa da bizde öğrensek durumu
Bende çok merak ettim. Umarımherşey yolundadır.
Merakla haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle....
ben de çok merak ediorumSaruboceq:
lost un finalini izliyodum yazık be 6 seneme ne biçim sonla bitti. neyse şimdi arıyorum nalanı :1rolleyes:
nalandan haber varmı die baktım ama hala yokkkk(((( umarım herşey yolundadır
aradım nalanı evdeymiş çoooook iyiymiş, süper geçmiş ve size süpriz bir haberi varrrrbirazdan girecek..
Şükür Allahım çok mutlu oldum sağol bijoux a.s.
olm madem farketmez ne merak ediyon :dilcikar:
6 sezonu izlemedim o kadar dört gözle beklediğim halde akannehir
bi ara fırsat bulup bi günde hepicisini izleyebilirim sempatiksalakcinni
:lepi:
ayy canım gelsin
nalan nalan nalan nalan nalan nalan nalan
ayy hadi çok sevindimm nalana neymiş ki süprizzz
iyi olmasına sevindimm Allaha şükür acaba sürprizide prensesimi olcak??
acaba kızımı olacak nalanın hadi tatlım gel artık
Çok sevindim. :sm_cool: Nalancım süprizinide merakla bekliyoruz.
ayyyy ii olmasına çok sevindimmmm hihoyyyt nalan gelll kız çabıkk.. bence süpriz prenses gelioooo bayanssulusmile
slm kıszlar ancak girebildim işyeri o kadar yoğun ki sadece geriden takip edebiliyorum yazdıklarınız.
nalan bende çok merak ettim sürprizini cnm
hadi nerdesinnnnnnn:gitme::gitme:
nalan meraktan hepimiz çatlıycaz kıssss!
süpris ne ki?
selam kizlar nasilsiniz ?
gecmisi okuyamadim nalani merak ettim haber varmi ?
haydi nalan haydi nalan haydi seni bekliyoruzzzzz
nalan ya meraktan çatlatacan mı kızs bizi
ayyyyyyy meraktan tuvalete gidemiyorum ama! :roflol:
sen git melodicim daha topiğe bile gelmemiş baksana aşada yok :roflol:
cok sukur Yarabbim iyi olmasina cok sevindim :lepi:
suprizi ne acaba merak ettim CADIARZU
bence baştada dediğim gibi kızıııııı olcakkkkkk hayırlısıyla...
ben çıkıorum eşimmm erken gelcek yemek yapmam lazım daha sonra yine bakarm nalandan gelen haberlere öpüorum hepinizi kendinize dikkat edin baş baş
nalan umarım 6 ya kadar gelir. yoksa yarına kadar çatlarım.
nalancin nerde kaldin tatlim meraktayiz
bijouxxx canım nalana msj atta gelsin 2 dk sonra gitsin
Varmı nalandan bir haber
alsanaalsanasmile
ağaç olduk nan burda :roflol:
nalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaw öldük meraktan
ne dedi doktor
acaba cinsiyetini öğrendi mi
geleceği yok baksana :dilcikar:
nalannnnnnnnnnnnnnnnnklava:
:roflol: :roflol: :roflol:
anaaaa
şişecess deseneee
o yuzden mi demir hapını gece iç dedi acepppp akannehir
amanın tırstımm
gerek görmemiştir belki bilmiyorumkismile
sor ama doktora aynı su ifadeyle :1closedeyes:
:roflol:
aynen canim meraktan olduk vallahilmaz:
ayyyy gelmis cok sukur
gel gel yaz hemen dr un dediklerini kurtar beni nalannnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nalancım geçmişe sonra bakarsın hemen anlat ne yaptınbilmiyorumkismile
iyiyiz canim hepimiz meraktan catladik heyecanla seni bekliyoruz
biz iiiiizz sen hol geldin herkes seni bekliyooo
nihayett :teytey:
nerdesin nan ağaç olduk burda :mymeka: :ecrin_bebek:
ebru şallıyı gectim :icecream:
hiç kilo almadım sempatiksalakcinni
daliacım bende öldüm vallahi meraktan ayrılamıyorum
nalannnnn süprüsüü yassssssss laelaelaelaelae
ayyy canımmmm gözünn aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:zemuszemusdelikafadulden
canım benim çok mutlu oldummmm Allah bağışlasın sevinçden inan gözlerim doldu öpüyorum yanaklarından
:dance::dance::dance:
ayyyy cok sukur canim gozun aydin prensesin geliyo demekki 41 kere masallah Rabbim nazarlardan korusun insallah
nalancımmmm o kadar cok sevındım ki.... süper bir kız annesi olucaksın ve asla kötü bişey cıkmayacak... bebişinde sımsıcak uyusun hediyesinin içinde
beğendiğine çok sevindim... bir daha ki sefere uğra beklerim :teytey:
ay nalannn süper haber yaaa
çok sevindim canımmm
yanımda olsamda sana sarılsam çok sevindim walla tatlımmm
ohh hele şükürr
süper süperhihoyyythihoyyyt
kız haberide çok güzel pipililer sarmıştı topikimizi birazda mamuşlu olsun yaaopuyorumnanaktan
oo nalan bir kız ha! hadi maşallah, Allah nazarlardan saklasın, bak hiçbir şeyciği yokmuş bebişin.. nazlı bir kız o kadar kaydirigubbakcemile3
Çok şükür :Saruboceq:
Çooooooooookkkkkkk sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin kızını.
:lepi: alkisalkisalkis
Canım çk sevindim sonuçların iyi çıkmasına ne güzel, senin de bir prensesin olacak allah nazarlardan saklasın. Benim de kızım oluyor:)))))))))
nalancım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım çok sevindim walla inşallah 9 ay boyunca herşey güzel gider canımmm öpüorum
walla tahminimde yanılmamışım süprizin kızzzzzz olduğunu yazmıştım maşallahhhhh
nalancım çok sevindim güsel haberlere gözünaydın canım benim burda hepimiz senin için dua ettik kız olduğunada çok sevindimm hayırlı olsun bir tanem :)
hadiii kızlarrr ben kaçar kendinize bebiklerinize ii bakınn hafta sonu yokum ben nalancım tekrar gözün aydınnn şükürler olsun rabbime
Bende kaçıyorum kızlar
kendinize ii bakın
nalancım tekrar tebrikler
bende cıkıyorum kızlar hepinizi iyi hafta sonlarııı
nalancım tekrar tebrikler canım
NAAAAAAAAAAAAAlaaaaaan ya cnm çok sevindimm bak dmeiştik sana hepimiz sonuçlar hepsi gayet güzel çıkcak diye :) Güzel bir prenses annesisin sen artık :)
nalancım çok sevindim herşeyin ii olmasınaa kaydirigubbakcemile2
prensesin geliyormuş ne güsel sağlıkla gelsin inşallaahhhhh
bugün gezmeye gitmiştim otururken sağ tarafıma bişey batıyormuş gibi oldu. ilk defa oldu . bebeğim yer değiştiryodu yada tekme attı annesine . çok mutlu oldummmm .
erken değil heralde daha. herkes bebiştir dedi . çünkü hiç olmamıştı bu zamana kadarr:teytey:
nalan nasılsın. geçmişi okumadım daha.
canim cok sevindim gözün aydin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kizimiz olucak masallah bekledimize degdi inanki cok mutlu oldum:1hug:
ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. çok şükğür yaa. gözün aydın canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?