selam kızlar
16. haftadayım.doktorum decavit diye vitamin verdi sadece.başka bişey vermedi.sizler neler kullanıyorsunuz.başka bi ilaca gerek varmı acaba?
kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)
nalan' a da sana da tebriklerrrrrr darısı başımıza sağlıkla inşallah:):CüvCüv:
gözünaydın cnm, sağlıkla gelsin prensesin inşallah...
Aaa ne güzel.Hayırlı olsun Sana ilk erkek tahmini yapılmıştı sanırım ..kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)
çok teşekkür ederim cnm, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah..
ay canım çok sevindim.seni merak ettiğim için oğlumu uyutup ancak bu saatte girebildim.ben akşamları hiç girmiyorum çünkü.kızın da hayırlı olsun.bana da doktor kız dediğinde çok sevinmiştim.çok sevindim çok.bu gece aldığım günün en güzel haberi.her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Hayırlı olsun canım.Çok sevindim,prensesea.s.Güzel anneler hepinizin güzel dilekleri ve tebrikleri için çok teşekkür ederim. Sizleri seviyorum:)))))) İnternette o kadar güzel bir kız bebek gördüm ki hemen bilgisayara arka duvar yaptım, hep o fotoya bakacağım:)))))
iyi geceler kızlar.ğlum uyumuşken biraz uyuyayım.hepinizi öptüm.sanırım hediyem yarın arkadaşıma ulaşır.yaşadığı ilin ptt kargosundaymış.sabah bakarım vaktim olunca hediyem ulaşmışmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?