2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmm... ben de kocamı gönderdim, isim bakınıodum, uyucam tekrar sbh 6 da uyandım yine :S ben alıştırma yapıyorum şimdiden uykusuzluğa :)) toprak güzel bi isim ya hoşuma gitti, rüzgar da güzel, sence nasıllar asocum?
naber yaren :)))

Ah canım kıyamam ben de hep erken kalkıyorum ve bir daha da uyuyamıyorum maalesef. İsim bulmak ne zor dimi yaa :S
Toprak ismi çok güzel bence bir de benim sevdiğim erkek isimlerinden biri de Tuğra'dır.Oğlum olsaydı koymak istiyodum hep ama kuzenim koydu oğluna

sağol canım iim senn ?
bende eşimi gönderdim uyuyamadım bakınayım dedim . bende isimlere bakıyorum cinsiyet daha belli değil ama bakıyorum ölee boshayallersmile

padişah tuğrası dimi bildiğimiz, başka anlamı yok yani? ulan bir eymen hevesidir gidio millette, isim arşivinde en çok aranan isimmiş, burdaki topiklere baktım bebeklerin yarısından çoğunun adı eymen, ben beğeneemedim pek ama çok şaşırdım :) sen ne koycaksın adını, hiç düşündün mü?
sağol canım iim senn ?
bende eşimi gönderdim uyuyamadım bakınayım dedim . bende isimlere bakıyorum cinsiyet daha belli değil ama bakıyorum ölee boshayallersmile
bizim de kesin erkek dememişti doktor ama bu salı kesinleşcek işte, ama kız olsa ismi zaten hazır meriç, babası da selin diyo, selin meriç yani :) senin ne zmn belli olcak cinsiyeti

sana dr bişiy söylemiş gene. son gittiğimzde hevesle gittim cinsiyeti söyler diye söylemedi . haftaya cuma randevu aldık inşallah ozaman belli olacak. çok merak ediyorumm .:hulya:
ooo senin isimler hazır ne güssell biz daha bişi bulamadık . beyendiğim isimler çevremde var hep bilmiyorumkismile

evet evet padişah tuğrası :) çok karizmatik bir isim.Eymen ne ya ben de sevmiyorum eymen adını. bizimki daha belli değil canım ya erkek olursa Kuzey,kız olursa Masal gibi duruyor şimdilik ama bakalım daha çok değişir.Ben kız olursa Masal Melina istiyorum ama kocam beğenmiyo melinayı Ne bilim valla salı cinsiyet kesinleşsin bakalım ilk tahmin kız bizde Çin takvimi erkek diyodu çin takvimi fln hikaye ya :ÇD

yok ya kız olsaydı hazırdı erkek olunca hazır diil işte, nasıl ne zaman beğencez bilmiyorum:)
doktor %98 erkek demişti ama, bafonunki kıza döndü, dün de duygununki döndü, şimdi tereddüte düştüm acaba mı diye? bizimki dönerse babası baygınlık fln geçirir heralde :)))) seninki de belli olur üzülme, meraklanmak da güzel:)

hahahahahah.. kızım çin takviminin en ufak bir dayanağı yok, nedir yani senin yaşında dünya üzerindeki bütün karılar, şubatta hamile kalırsa erkek mi doğuruo, var mı böle bişi, saçmalık ötesi :)
masal çok güzel, hakkaten melina ne anacığım, adı aso olan birinden gerçi başka isim çıkmaz yanikaydirigubbakcemile3masalı beğendim, bi de bugün ararken kız isimleri de denk geldi, eylül de güzel bi de azra güzel, ayy kızın olcak işalla, giydircen süslicen onu kendin gibi kokoş yapcan ay süper aso yaaaaa ben tutturamadım sen benim yerime de giydir süsle arkadaşım :)

erkek istiyor galiba seninki en çok. Salı senin randevu kaçta aynı anda öğrencez galiba cinsiyetleri benimki sabah 9.30da:) az kaldı heyecanla bekliyorum

hahaahhha benimki de 9.30 da valla :) öğleden snr ankaraya gitcem diye sabaha aldım, ay mesaj atıcam sana öğrendikten snr:)))

inşallah senınkı dönmezz.. öylede kötü olur.
annemin arkadaşına doktor 9 ay erkek demiş. bitanede kızı vardı. herşeyı mavi yaptıydı. ama kız doğurdu....kadın çok kötü olmuştu amannn öyle olmasındaa...
bende kıza buluyorumda erkeğe bulamıyorum isim. yiğit hoşumuza gidiyordu eşimin yengesi hamile oğlu olcakmış o da yiğit koymayı düşünüyoruz dedi. koyarlarsa bız koyamayız. yiğit efe diyoduk biz. :umursamaz:

hahaahhha benimki de 9.30 da valla :) öğleden snr ankaraya gitcem diye sabaha aldım, ay mesaj atıcam sana öğrendikten snr:)))
aynı anda öğrecez ne güzel :) at at ben de sana atcam zaten. Bakalım neymiş bizimkiler Neyse az kaldı sayılrı haftasonu çabuk geçer:)Bence benimki kız sence seninki ne var mı hissiyat

eşimin yengesi dediğin kardeşinin karısı mı? yani kardeşi mi eşinin yiğit koycakmış? eğer öyleyse koyulmaz evet ama daha uzak bi akrabalıksa siz de koyarsınız ne var yani, sizden çalmışlar fikri :))))

Yiğit ismini ben de çok severdim eşimin kuzeninin çocuğuna koydurdum hatta o ismi. ama sonra sıkıldım beğenmemeye başladım it der gibi oluyor bazen tövbe tövbee
Mert,Ekin,Gökbey,Tuğra,Kaan,Buğra isimleri de düşünülebilir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…