kızlar bugün kontrole gittim veeee kızım oluoooooo:)
günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Var var olma mıaso senin sınavın yok mu ne işin var bu saatte burda :)
Ah canım kıyamam ben de hep erken kalkıyorum ve bir daha da uyuyamıyorum maalesef. İsim bulmak ne zor dimi yaa :Shmmm... ben de kocamı gönderdim, isim bakınıodum, uyucam tekrar sbh 6 da uyandım yine :S ben alıştırma yapıyorum şimdiden uykusuzluğa :)) toprak güzel bi isim ya hoşuma gitti, rüzgar da güzel, sence nasıllar asocum?
naber yaren :)))
padişah tuğrası dimi bildiğimiz, başka anlamı yok yani? ulan bir eymen hevesidir gidio millette, isim arşivinde en çok aranan isimmiş, burdaki topiklere baktım bebeklerin yarısından çoğunun adı eymen, ben beğeneemedim pek ama çok şaşırdım :) sen ne koycaksın adını, hiç düşündün mü?Ah canım kıyamam ben de hep erken kalkıyorum ve bir daha da uyuyamıyorum maalesef. İsim bulmak ne zor dimi yaa :S
Toprak ismi çok güzel bence bir de benim sevdiğim erkek isimlerinden biri de Tuğra'dır.Oğlum olsaydı koymak istiyodum hep ama kuzenim koydu oğluna
bizim de kesin erkek dememişti doktor ama bu salı kesinleşcek işte, ama kız olsa ismi zaten hazır meriç, babası da selin diyo, selin meriç yani :) senin ne zmn belli olcak cinsiyetisağol canım iim senn ?
bende eşimi gönderdim uyuyamadım bakınayım dedim . bende isimlere bakıyorum cinsiyet daha belli değil ama bakıyorum ölee boshayallersmile
padişah tuğrası dimi bildiğimiz, başka anlamı yok yani? ulan bir eymen hevesidir gidio millette, isim arşivinde en çok aranan isimmiş, burdaki topiklere baktım bebeklerin yarısından çoğunun adı eymen, ben beğeneemedim pek ama çok şaşırdım :) sen ne koycaksın adını, hiç düşündün mü?
bizim de kesin erkek dememişti doktor ama bu salı kesinleşcek işte, ama kız olsa ismi zaten hazır meriç, babası da selin diyo, selin meriç yani :) senin ne zmn belli olcak cinsiyeti
evet evet padişah tuğrası :) çok karizmatik bir isim.Eymen ne ya ben de sevmiyorum eymen adını. bizimki daha belli değil canım ya erkek olursa Kuzey,kız olursa Masal gibi duruyor şimdilik ama bakalım daha çok değişir.Ben kız olursa Masal Melina istiyorum ama kocam beğenmiyo melinayıpadişah tuğrası dimi bildiğimiz, başka anlamı yok yani? ulan bir eymen hevesidir gidio millette, isim arşivinde en çok aranan isimmiş, burdaki topiklere baktım bebeklerin yarısından çoğunun adı eymen, ben beğeneemedim pek ama çok şaşırdım :) sen ne koycaksın adını, hiç düşündün mü?
bizim de kesin erkek dememişti doktor ama bu salı kesinleşcek işte, ama kız olsa ismi zaten hazır meriç, babası da selin diyo, selin meriç yani :) senin ne zmn belli olcak cinsiyeti
evet evet padişah tuğrası :) çok karizmatik bir isim.Eymen ne ya ben de sevmiyorum eymen adını. bizimki daha belli değil canım ya erkek olursa Kuzey,kız olursa Masal gibi duruyor şimdilik ama bakalım daha çok değişir.Ben kız olursa Masal Melina istiyorum ama kocam beğenmiyo melinayıNe bilim valla salı cinsiyet kesinleşsin bakalım ilk tahmin kız bizde Çin takvimi erkek diyodu çin takvimi fln hikaye ya :ÇD
yok ya kız olsaydı hazırdı erkek olunca hazır diil işte, nasıl ne zaman beğencez bilmiyorum:)
doktor %98 erkek demişti ama, bafonunki kıza döndü, dün de duygununki döndü, şimdi tereddüte düştüm acaba mı diye? bizimki dönerse babası baygınlık fln geçirir heralde :)))) seninki de belli olur üzülme, meraklanmak da güzel:)
yok ya kız olsaydı hazırdı erkek olunca hazır diil işte, nasıl ne zaman beğencez bilmiyorum:)
doktor %98 erkek demişti ama, bafonunki kıza döndü, dün de duygununki döndü, şimdi tereddüte düştüm acaba mı diye? bizimki dönerse babası baygınlık fln geçirir heralde :)))) seninki de belli olur üzülme, meraklanmak da güzel:)
aynı anda öğrecez ne güzel :) at at ben de sana atcam zaten. Bakalım neymiş bizimkilerhahaahhha benimki de 9.30 da valla :) öğleden snr ankaraya gitcem diye sabaha aldım, ay mesaj atıcam sana öğrendikten snr:)))
Yiğit ismini ben de çok severdim eşimin kuzeninin çocuğuna koydurdum hatta o ismi. ama sonra sıkıldım beğenmemeye başladım it der gibi oluyor bazeninşallah senınkı dönmezz.. öylede kötü olur.
annemin arkadaşına doktor 9 ay erkek demiş. bitanede kızı vardı. herşeyı mavi yaptıydı. ama kız doğurdu....kadın çok kötü olmuştu amannn öyle olmasındaa...
bende kıza buluyorumda erkeğe bulamıyorum isim. yiğit hoşumuza gidiyordu eşimin yengesi hamile oğlu olcakmış o da yiğit koymayı düşünüyoruz dedi. koyarlarsa bız koyamayız. yiğit efe diyoduk biz. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?