2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben en başından beri erkek hissediyorum asocum, hep kız istiyodum ama hep de erkek hissettim, bi de bizimki kesine yakın bi ihtimalle erkek çünkü iki farklı sefer gittim 2li testi yapamamıştık hareketinden hatırlarsan ikisinde de erkek dedi doktor, şimdi ücüncü sefer de kız derse çüüüüşşşşşş derim :)

asoooo ağzının ayarı yok mu yavrum, burda yiğit koymayı düşünen insanlar varsa bak linç ederler seni töbe töbe hahhahahahahaha çok güldüm ama:teytey:

benim seçeneklerim de batıkan,rüzgar,demir,arda,toprak,bulut :) bakın bu isimleri ilk ben söylüyorum koyan olursa topikte gidip saçını başını yolarım onun haaaaaaa :)))))

günaydın şekerler
nasılsınız valla hep geriden takip edebiliyom ancak sizi
akşamda evden giremedim.
ayrıca sınavda olan arkadaşlarımıza allah zihin açıklığı versin
stres yapıpda üzmeyin bebişleriniz. canlarım

yok yok kardeşi deil. dayısının eşi .
bız söylememiştik oğlan olursa yiğit efe istiyoruz , koyarlarsa die. ben sormuştm isim düşündünüzmü ? o da yiğit düşünüyoruz dedi. bi oğlu daha var adı mert ona uygun olur falan dedi. bizde yiğit düşünüyoduk dedim . demeseydım keşke .
geçende başka isimler bulmuş bende aa onlar güselmiş dedimm kaydirigubbakcemile3
eşim yiğidim die seviyor. belkide kız bılmıyoruzda bilmiyorumkismile

ya ne diyecem şimdi siz cinsiyet konusunda bende teredütte kaldım
dün bana dr erkek gibi dedi
bende herkese erkek diyorum şimdi yok kızmış dersem çok komik olacak valla:)

O zaman erkektir anneler hissedermiş hep öyle derler ya :) Bi an önce belli olsa da rahat olsak artık ona göre moda girerdik kız ya da erkek annesiyim diye :) Ah canım sağlıklı olsunlar da napalım ne olursa artık.Bizimki de göstermeye pek meraklıydı gittiğimizde durmadan bacak arasını açmıştı bakalım bu gittiimizde napcak şidmi inatla göstermez cinsiyet kesinleşcek ya.Bizimki çok inatçı doktoru bile çileden çıkardı 2 li taramaya gittiğimizde. tam 2.5 saat adamı uğraştırdı inatçı keçi :)

asoooo ağzının ayarı yok mu yavrum, burda yiğit koymayı düşünen insanlar varsa bak linç ederler seni töbe töbe hahhahahahahaha çok güldüm ama:teytey:
=)))) Ay napayım valla içimden diyceğime dışımdan derim ben hihoyyyt gün içind eyiğit koycaklar kesin kulaklarımı çınlatır gibime geliyor ama neyse

yiğit ismini düşünenlerden biride benim lmaz:lmaz:

benim seçeneklerim de batıkan,rüzgar,demir,arda,toprak,bulut :) bakın bu isimleri ilk ben söylüyorum koyan olursa topikte gidip saçını başını yolarım onun haaaaaaa :)))))

:roflol::roflol::roflol:

daha hiç bir parça bişey bile almadım cinsiyeti belli değil diye
ben aldım sarılı bişi, almazsam çatlardım:))
Benim de çin takvimi,insan takvimi hepsi erkek diyor ama ilk tahmin kız çıktı.Salı da kesinleştircez bakalım neymiş :)
ya senden anca kokoş bi kız çıkar aso, erkek anası olmaz senden :)
yiğit ismini düşünenlerden biride benim lmaz:lmaz:

:roflol::roflol::roflol:

gülme valla ciddiyim, deneyip öğrenebilir isteyen, zuhahahaahah :))))

=) Masalı eşim d eonayladı zaten ama senin keisn fikrin değişir diyor bana ay var ya kız olursa ne süslerim ne süslerimmm alllaaahhhhh :)) dün eşim diyo ki evde iki kadınla ben nasıl başetcem,artık ikiniz biyandan kilo aldım mı,dibim çıkmış mı,alışverişe gitcez fln filan burnumdan getirceksiniz diyo Arkadaşlarım diyor ki senin kızın olursa 40ı çıktığında n sen kesin onu maniküre götürürsün :)))))

ben aldım sarılı bişi, almazsam çatlardım:))

ya senden anca kokoş bi kız çıkar aso, erkek anası olmaz senden :)

gülme valla ciddiyim, deneyip öğrenebilir isteyen, zuhahahaahah :))))
D: Kokoş masalım gelsin artık Belki melina yı da ekletebilirim Melina yunancada bal demek bu arada :) Artık kız olursa ana kız yarışırız biz

ay benim de kayınbiraderim eğer kız olursa yanakları solgun diye allık sürersin sen kesin demişti :)))delikafadulden

gerçi annanemiz almıştı 15 gün önce oda sarı bişiyle almış lacivertte çizgileri var
aha dedim annem şimdiden fb li yaptı bizim bebişi eşim hemen ordan benim çocuğum bursa sporlu
eşim bursalı ya o bakımdan:sinifsinif:

:sm_cool:

Eşin Bursalı mı?Sen bursadan mı gelin geldin yoksa? Ben de 2 sene öncesine kadar bursada oturuyodum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…