Yiğit ismini ben de çok severdim eşimin kuzeninin çocuğuna koydurdum hatta o ismi. ama sonra sıkıldım beğenmemeye başladım it der gibi oluyor bazentövbe tövbee
Mert,Ekin,Gökbey,Tuğra,Kaan,Buğra isimleri de düşünülebilir bence :)
eşimin yengesi dediğin kardeşinin karısı mı? yani kardeşi mi eşinin yiğit koycakmış? eğer öyleyse koyulmaz evet ama daha uzak bi akrabalıksa siz de koyarsınız ne var yani, sizden çalmışlar fikri :))))
O zaman erkektir anneler hissedermiş hep öyle derler ya :) Bi an önce belli olsa da rahat olsak artık ona göre moda girerdik kız ya da erkek annesiyim diye :) Ah canım sağlıklı olsunlar da napalım ne olursa artık.Bizimki de göstermeye pek meraklıydı gittiğimizde durmadan bacak arasını açmıştı bakalım bu gittiimizde napcak şidmi inatla göstermez cinsiyet kesinleşcek ya.Bizimki çok inatçı doktoru bile çileden çıkardı 2 li taramaya gittiğimizde. tam 2.5 saat adamı uğraştırdı inatçı keçi :)ben en başından beri erkek hissediyorum asocum, hep kız istiyodum ama hep de erkek hissettim, bi de bizimki kesine yakın bi ihtimalle erkek çünkü iki farklı sefer gittim 2li testi yapamamıştık hareketinden hatırlarsan ikisinde de erkek dedi doktor, şimdi ücüncü sefer de kız derse çüüüüşşşşşş derim :)
=)))) Ay napayım valla içimden diyceğime dışımdan derim benasoooo ağzının ayarı yok mu yavrum, burda yiğit koymayı düşünen insanlar varsa bak linç ederler seni töbe töbe hahhahahahahaha çok güldüm ama:teytey:
Benim de çin takvimi,insan takvimi hepsi erkek diyorçin takvimine görede erkek
ama ben pek inanmıyorum
Yiğit ismini ben de çok severdim eşimin kuzeninin çocuğuna koydurdum hatta o ismi. ama sonra sıkıldım beğenmemeye başladım it der gibi oluyor bazentövbe tövbee
Mert,Ekin,Gökbey,Tuğra,Kaan,Buğra isimleri de düşünülebilir bence :)
benim seçeneklerim de batıkan,rüzgar,demir,arda,toprak,bulut :) bakın bu isimleri ilk ben söylüyorum koyan olursa topikte gidip saçını başını yolarım onun haaaaaaa :)))))
ben aldım sarılı bişi, almazsam çatlardım:))daha hiç bir parça bişey bile almadım cinsiyeti belli değil diye
ya senden anca kokoş bi kız çıkar aso, erkek anası olmaz senden :)Benim de çin takvimi,insan takvimi hepsi erkek diyorama ilk tahmin kız çıktı.Salı da kesinleştircez bakalım neymiş :)
yiğit ismini düşünenlerden biride benimlmaz: lmaz:
:roflol::roflol::roflol:
=) Masalı eşim d eonayladı zaten ama senin keisn fikrin değişir diyor banahahahahahah.. kızım çin takviminin en ufak bir dayanağı yok, nedir yani senin yaşında dünya üzerindeki bütün karılar, şubatta hamile kalırsa erkek mi doğuruo, var mı böle bişi, saçmalık ötesi :)
masal çok güzel, hakkaten melina ne anacığım, adı aso olan birinden gerçi başka isim çıkmaz yanikaydirigubbakcemile3masalı beğendim, bi de bugün ararken kız isimleri de denk geldi, eylül de güzel bi de azra güzel, ayy kızın olcak işalla, giydircen süslicen onu kendin gibi kokoş yapcan ay süper aso yaaaaa ben tutturamadım sen benim yerime de giydir süsle arkadaşım :)
ben aldım sarılı bişi, almazsam çatlardım:))
ya senden anca kokoş bi kız çıkar aso, erkek anası olmaz senden :)
gülme valla ciddiyim, deneyip öğrenebilir isteyen, zuhahahaahah :))))
=) Masalı eşim d eonayladı zaten ama senin keisn fikrin değişir diyor banaay var ya kız olursa ne süslerim ne süslerimmm alllaaahhhhh :)) dün eşim diyo ki evde iki kadınla ben nasıl başetcem,artık ikiniz biyandan kilo aldım mı,dibim çıkmış mı,alışverişe gitcez fln filan burnumdan getirceksiniz diyo Arkadaşlarım diyor ki senin kızın olursa 40ı çıktığında n sen kesin onu maniküre götürürsün :)))))
ay benim de kayınbiraderim eğer kız olursa yanakları solgun diye allık sürersin sen kesin demişti :)))
kaydirigubbakcemile5belkide bizim çocuklar süsü kokoşluğu sevmez belli mi olur. Annemin bi arkadaşı var kadını görsen nasıl kokoş nasılll anlatamam bir giydiği kıyafeti bir daha da giymez asla saçlar sabahın köründe yapılır makyaj da aynı şekilde kıyafetle ro biçim kokoşluk abidesi.İdolümsün diyorum zaten ona O kadının bi kızı var kızı bayağı büyük evlenmemiş daha. Ne süs ne bişey saçını bile taramaz görseniz bu kadının kızı bu demezsiniz
Eşin Bursalı mı?Sen bursadan mı gelin geldin yoksa? Ben de 2 sene öncesine kadar bursada oturuyodum da :)gerçi annanemiz almıştı 15 gün önce oda sarı bişiyle almış lacivertte çizgileri var
aha dedim annem şimdiden fb li yaptı bizim bebişi eşim hemen ordan benim çocuğum bursa sporlu
eşim bursalı ya o bakımdan:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?