gerçi annanemiz almıştı 15 gün önce oda sarı bişiyle almış lacivertte çizgileri var
aha dedim annem şimdiden fb li yaptı bizim bebişi eşim hemen ordan benim çocuğum bursa sporlu
eşim bursalı ya o bakımdan:sinifsinif:
Günaaaydınn darısı sana artık hadi 2 haftan kalmış belli olmasına senin de :)günaydın kızlar!
naloşun kızı olcakmış öğrendim sonunda süprizi.
ay gözlerim doldu çok sevindim! kaydirigubbakcemile2
kızlar artıyor çok mutluyum.
darısı başıma diyorum. :Saruboceq:
Eşin Bursalı mı?Sen bursadan mı gelin geldin yoksa? Ben de 2 sene öncesine kadar bursada oturuyodum da :)
Günaydın,Çalışıyor cumartesileri de çünkü bana bir kargo gelmişti Ptt ile cumartesi sabahın 9unda getirmişlerid hattaGÜnaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bİzde İŞe geldİk bİr an Önce akŞam olsu dİyom yarındİnlensem bu hafta yoruldum ben yaaa bu arada arkadaŞlarrr ptt kargo cumartesİ ÇalıŞmıyor mu yaww alalalaa bu konuda bİlgİsİ olan var mı
oh ne güzel valla:) İyi yapmışsın getirmekleyok cnm ben ist danım eşim bursalı geçen sene evlendik o buraya geldiyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html
begüm gelmiş, bu link senin için begüm, bu şarkım sana gelsin :)
sabret azıcıkkkk, sabır annelikte en önemli şeygünaydın kızlar!
naloşun kızı olcakmış öğrendim sonunda süprizi.
ay gözlerim doldu çok sevindim! kaydirigubbakcemile2
kızlar artıyor çok mutluyum.
darısı başıma diyorum. :Saruboceq:
günaydın, iiyiz, ben güüyya gidip yatıcaktım kızlarla muhabbete daldık uyku yalan oldu :)GÜnaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bİzde İŞe geldİk bİr an Önce akŞam olsu dİyom yarındİnlensem bu hafta yoruldum ben yaaa bu arada arkadaŞlarrr ptt kargo cumartesİ ÇalıŞmıyor mu yaww alalalaa bu konuda bİlgİsİ olan var mı
iç güveysi mi aldınız kız:))yok cnm ben ist danım eşim bursalı geçen sene evlendik o buraya geldiyerimseniben
bebeğime bende 2 tane tulum aldım yeşilli falan . annem battaniye takımı almış . teyzemde 2 tane battanıye almış . hediyelerde alt açma minderi almış bi arkadaş çok hoşuma gitti çarşıya gidince hemen alcamm bendeee..
cinsiyet bı bellı olsun daha neler alacağım ben meleğimeeezemuszemus
bu ay da bez alıp koyacağımher ay alıp koymak lazım en lazım olacak şey :CüvCüv:
GÜnaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bİzde İŞe geldİk bİr an Önce akŞam olsu dİyom yarındİnlensem bu hafta yoruldum ben yaaa bu arada arkadaŞlarrr ptt kargo cumartesİ ÇalıŞmıyor mu yaww alalalaa bu konuda bİlgİsİ olan var mı
Günaaaydınn darısı sana artık hadi 2 haftan kalmış belli olmasına senin de :)
oh ne güzel valla:) İyi yapmışsın getirmekle
oha ya o kadar şeyi nereye sığdırıosun :S ben başşka bişi almıcam dedim kendi kendime odası gelmeden önce odası gelsin yerleştire yerleştire gitcem :) bugün odasının siparişini vercez öğleden sonra gidip ayyyy ne zaman gelir acaba :))
bu arada niye her ay bez alıosun anlamadım :S e zamanı geldiikçe alırsın 2şer paket her hafta :S
Hadi yaaa bak bu kötü olmuş işte :S ne iş yapıyor eşin?Asıl mesleği neydi bursadaykenaslına bakarsan iyi mi kötü yaptım hala emin değilim orda işi rahattı krizden dolayı burda düzgün bi iş bulamadık o kadar tecrübesi var ama bi işe yaramadıçşu an işiyle alakasız biyerde çalışıyo hiçde memnun değil bazen çok sitem ediyo bana ve haksızda sayılmaz.:asigim:klava:
bebeğime bende 2 tane tulum aldım yeşilli falan . annem battaniye takımı almış . teyzemde 2 tane battanıye almış . hediyelerde alt açma minderi almış bi arkadaş çok hoşuma gitti çarşıya gidince hemen alcamm bendeee..
cinsiyet bı bellı olsun daha neler alacağım ben meleğimeeezemuszemus
bu ay da bez alıp koyacağımher ay alıp koymak lazım en lazım olacak şey :CüvCüv:
sabret azıcıkkkk, sabır annelikte en önemli şey
günaydın, iiyiz, ben güüyya gidip yatıcaktım kızlarla muhabbete daldık uyku yalan oldu :)
iç güveysi mi aldınız kız:))
cumartesisi tatil bi iş bulmadan bu dünyadan göçersem gözüm açık gidecek:jeyyar:
çalışmyı çok seviyorum ama cumarteside çalışmaktan bi okdar nefret ediyorum.şimdi 2 de çık eve git birsürü iş akşamda yeğenimin doğum günü yarın amcalar gelicek muhtemelen.
al sana hafta sonu programı.pazartesi tekrar iş
ilan verdim gazeteye doğru düzgün bi elemanda bulamadım
oha ya o kadar şeyi nereye sığdırıosun :S ben başşka bişi almıcam dedim kendi kendime odası gelmeden önce odası gelsin yerleştire yerleştire gitcem :) bugün odasının siparişini vercez öğleden sonra gidip ayyyy ne zaman gelir acaba :))
bu arada niye her ay bez alıosun anlamadım :S e zamanı geldiikçe alırsın 2şer paket her hafta :S
aslına bakarsan iyi mi kötü yaptım hala emin değilim orda işi rahattı krizden dolayı burda düzgün bi iş bulamadık o kadar tecrübesi var ama bi işe yaramadıçşu an işiyle alakasız biyerde çalışıyo hiçde memnun değil bazen çok sitem ediyo bana ve haksızda sayılmaz.:asigim:klava:
Begümcüm nickini sen değiştiremezsin
Sağ köşede reklam/iletişim bölümü var oraya tıkla ve yaz..
ben niye hep açım ya, 4 ayda 4 kiloooo olmaz kiii... devamlı şişiyorum
begüm niye değiştiriceksin ki?:1shok:
ben 6 aldımbilmiyorumkismile
her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?