2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kader senin eşin şampiyonluğa mı daha çok sevindi bebek haberine mi :))))))))

günaydın kızlar!
naloşun kızı olcakmış öğrendim sonunda süprizi.
ay gözlerim doldu çok sevindim! kaydirigubbakcemile2
kızlar artıyor çok mutluyum.
darısı başıma diyorum. :Saruboceq:

GÜnaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bızde ıŞe geldık bır an Önce akŞam olsu dıyom yarındınlensem bu hafta yoruldum ben yaaa bu arada arkadaŞlarrr ptt kargo cumartesı ÇalıŞmıyor mu yaww alalalaa bu konuda bılgısı olan var mı

günaydın kızlar!
Günaaaydınn darısı sana artık hadi 2 haftan kalmış belli olmasına senin de :)

Günaydın,Çalışıyor cumartesileri de çünkü bana bir kargo gelmişti Ptt ile cumartesi sabahın 9unda getirmişlerid hatta

bebeğime bende 2 tane tulum aldım yeşilli falan . annem battaniye takımı almış . teyzemde 2 tane battanıye almış . hediyelerde alt açma minderi almış bi arkadaş çok hoşuma gitti çarşıya gidince hemen alcamm bendeee..
cinsiyet bı bellı olsun daha neler alacağım ben meleğimeeezemuszemus
bu ay da bez alıp koyacağım her ay alıp koymak lazım en lazım olacak şey :CüvCüv:

günaydın kızlar!
sabret azıcıkkkk, sabır annelikte en önemli şey
günaydın, iiyiz, ben güüyya gidip yatıcaktım kızlarla muhabbete daldık uyku yalan oldu :)
yok cnm ben ist danım eşim bursalı geçen sene evlendik o buraya geldiyerimseniben
iç güveysi mi aldınız kız:))

cumartesisi tatil bi iş bulmadan bu dünyadan göçersem gözüm açık gidecek:jeyyar:
çalışmyı çok seviyorum ama cumarteside çalışmaktan bi okdar nefret ediyorum.şimdi 2 de çık eve git birsürü iş akşamda yeğenimin doğum günü yarın amcalar gelicek muhtemelen.
al sana hafta sonu programı.pazartesi tekrar iş
ilan verdim gazeteye doğru düzgün bi elemanda bulamadım

oha ya o kadar şeyi nereye sığdırıosun :S ben başşka bişi almıcam dedim kendi kendime odası gelmeden önce odası gelsin yerleştire yerleştire gitcem :) bugün odasının siparişini vercez öğleden sonra gidip ayyyy ne zaman gelir acaba :))
bu arada niye her ay bez alıosun anlamadım :S e zamanı geldiikçe alırsın 2şer paket her hafta :S

günaydın canım. bende akşamı iple çekiyorum. yorgunum her yanım dökülüyor.
dün eve gider gitmez yattım uyuyakalmışım.
eşim gelene kadar uyumuşum. sabahta boğazım ağrıyordu. eşim diyorki bütün gece horladın. seni uyandırıyorum, aşkım horlama diyormuş, bende yürü git be diyormuşum.
:roflol: :roflol: :roflol:
çok yorgun olunca böyle oluyor.

Günaaaydınn darısı sana artık hadi 2 haftan kalmış belli olmasına senin de :)

günaydın evet ayın 15 ini iple çekiyorum.
hep kız kıyafetlerine bakıyorum.

oh ne güzel valla:) İyi yapmışsın getirmekle

aslına bakarsan iyi mi kötü yaptım hala emin değilim orda işi rahattı krizden dolayı burda düzgün bi iş bulamadık o kadar tecrübesi var ama bi işe yaramadıçşu an işiyle alakasız biyerde çalışıyo hiçde memnun değil bazen çok sitem ediyo bana ve haksızda sayılmaz.:asigim:klava:

bana kalsa daha alacağımda cinsiyet belli olsun die beklıyorum . bazanın altında duruyolar arada çıkarıp bakıyorumm
şimideden alalımda elimizin altında dursun şekerimmm . bebiş olunca birsürü masraf olacak. gözümüzün içine baka baka yapacak altına kaydirigubbakcemile3

Hadi yaaa bak bu kötü olmuş işte :S ne iş yapıyor eşin?Asıl mesleği neydi bursadayken

Melodıcım sen bÜtÜn gÜn mÜ ÇalıŞıyorsun cumartes gÜnlerı ben bÜtÜn gÜn ya yarım gÜn olsa Çok ıyı olcak ama nerdee 7:30 kadar ÇalıŞıyoz az kaldı ama doĞumdan sonra ÇalıŞmıycam eylÜle kadar ıdare edıcem doĞum ıznıne Çkıcam bakalım patron ne dıycek Şımdılık ses seda yok ben fabrıkaya geÇmek ıstıyorum geÇırırse devam ederım ama onuda hıÇ sanmıyorum gÖrecez ılerı dÖnemlerde :)

oh maşallah ne çok şey almışsın.
bende almak istiyorum ama hep kız şeylerine bakıyorum.

sabret azıcıkkkk, sabır annelikte en önemli şey

günaydın, iiyiz, ben güüyya gidip yatıcaktım kızlarla muhabbete daldık uyku yalan oldu :)

iç güveysi mi aldınız kız:))

aslında sabırlı ve fazla meraklı bir insan değilim ama bebişimin cinsiyetini çok merak ediyorum.

cumartesi çalışmak bir bayan için çok zor oluyor canım. sen en azından 2 de çıkıyorsun. ben 4,30 da çıkıyorum.
bayanlar için en ideal iş yarım gün olan. teyzemin kızı devlette öğretmendi, çok rahattı valla.

ne güzel heyecan bunlar. aslında bez alma fikri benimde aklıma yattı.
yavaş yavaş almak lazım diye düşünüyorum.

bende eşimi izmir'e getirdiğime pişmanım. birtürlü istediği yere gelemedi burada işi konusunda. istanbul da herşey çok farklı. annemi burada yalnız bırakamadığım için eşim geldi buraya. ama hiç memnun değil.

Begümcüm nickini sen değiştiremezsin
Sağ köşede reklam/iletişim bölümü var oraya tıkla ve yaz..

sağol canım nerden yapıldını öğrendiğim ii oldu olumunekankayizsmile

ben niye hep açım ya, 4 ayda 4 kiloooo olmaz kiii... devamlı şişiyorum

4 kilo almış laf ediyyy alsanaalsanasmile biz ne edek lülülülülülü

begüm niye değiştiriceksin ki?:1shok:

sonundaki cükküne gızık olmaya başladım sempatiksalakcinni

ben 6 aldımbilmiyorumkismile

çak bafo bendensin kaydirigubbakcemile5

işte haberrrr hihoyyythihoyyyt nannn dün gelemni beklicem die alentirikler gitti iimi.. ohhhhh sonuç süper hepimiz buna canı gönülden inanmıştık zaten olumunekankayizsmile
bi çoğumuzun kız tahminide tuttu haa bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…