Hadi yaaa bak bu kötü olmuş işte :S ne iş yapıyor eşin?Asıl mesleği neydi bursadayken
sabret azıcıkkkk, sabır annelikte en önemli şey
günaydın, iiyiz, ben güüyya gidip yatıcaktım kızlarla muhabbete daldık uyku yalan oldu :)
iç güveysi mi aldınız kız:))
Melodİcİm sen bÜtÜn gÜn mÜ ÇalıŞıyorsun cumartes gÜnlerİ ben bÜtÜn gÜn ya yarım gÜn olsa Çok İyİ olcak ama nerdee 7:30 kadar ÇalıŞıyozaz kaldı ama doĞumdan sonra ÇalıŞmıycam eylÜle kadar İdare edİcem doĞum İznİne Çkıcam bakalım patron ne dİycek Şİmdİlİk ses seda yok ben fabrİkaya geÇmek İstİyorum geÇİrİrse devam ederİm ama onuda hİÇ sanmıyorum gÖrecez İlerİ dÖnemlerde :)
yok be ne iç güveyisi biz kirada oturuyoruz babamın evi var burda 4 katlı
ayrıca 3 kardeşiz 2 tane erkek kardeşim var iç güveyiye gerek yok yani.:)
benim işimden dolayı burayı tercih ettik
oh maşallah ne çok şey almışsın.
bende almak istiyorum ama hep kız şeylerine bakıyorum.
aynen bende hep kız şeylerine bakıyorum . kızlara çok güzel şeyler varr. hep pembelere gidiyor elim . cuma günü belli olacak bakalım kızmı erkekmi ? çok merak ediyoorumm .
ne güzel heyecan bunlar. aslında bez alma fikri benimde aklıma yattı.
yavaş yavaş almak lazım diye düşünüyorum.
evet canım şimdiden almak en iisi . arkadaşlarım öyle dedi hep. önceden al koy çok ii oluyor dediler. benimde aklıma yattı bu ay alıcam. doğdukdan sonra bez yetiştiremyiz poklularaa :roflol:
Çok tanıdık geliyor ismi fabrikanın ya. Tüh valla geri dönme şansınız yok mu dönseniz iş çok önemli adam bunalıma girer valla. :S İstanbulda nerde oturuyosunuz?bursada ermaksan var biliyomusun bilmem büyük bi fabrika orda çalışıyodu
cumartesi-pazar tatildi rahattı işi
makina imalatçısı onların bölgenin servisinide o kullanıyordu
keyfi kederdi yani
şimdi burda cumarteside çalışıyo
ne maddi nede manevi tamin etmiyo işi
Ben evlenemden önce çekirgedeydim.Evlenince Beşevlere taşınmıştık.seni eşin neresindeydi kaynanalar ordadır senin kesinbu arada sen neresinden din bursanın
Beni kuzenimde karışık almıştı bezleri .siz kaç aylığa göre alıyosunuz bezleri?
oh maşallah ne çok şey almışsın.
bende almak istiyorum ama hep kız şeylerine bakıyorum.
aynen bende hep kız şeylerine bakıyorum . kızlara çok güzel şeyler varr. hep pembelere gidiyor elim . cuma günü belli olacak bakalım kızmı erkekmi ? çok merak ediyoorumm .
ne güzel heyecan bunlar. aslında bez alma fikri benimde aklıma yattı.
yavaş yavaş almak lazım diye düşünüyorum.
evet canım şimdiden almak en iisi . arkadaşlarım öyle dedi hep. önceden al koy çok ii oluyor dediler. benimde aklıma yattı bu ay alıcam. doğdukdan sonra bez yetiştiremyiz poklularaa :roflol:
bütün gün sayılır. 4,30 da çıkıyorum. az kaldı okullar kapanınca cumartesim tatil olacak bütün yaz. temmuzda da izin kullanıcam. keşke bende çalışmayıp bebeğime kendim baksam 2-3 sene.
Ohhhhhh keyfini çıkar valla gözün aydın :)))))günaydın kızlar bugün son iş günüm çok heyecanlıyım :))
nasılsınız?
Prop o sepetlİ olanı alcaksın dİmİ sÜper Çok gÜsel ooo ben doĞmadan oda yapmıycam ananesİ sepet alıcak sonra doĞunca odasını yaparız kıyafetlerİnİde kendİ dolaplarımdan bİrİnİ boŞaltcam zaten hİÇ bİr kıyafet olmuyor boŞalcak Şİmdİlİk dÜŞÜncem bu tabİ İlerde fİkrİm deĞİŞmesse :)
gerçekten ya bende kara kara düşünüyom şimdiden 37 yaşında anne ol 2 ay olmadan ellerin eline bırak olcak iş değil valla hoş şu an bırakıcak biride yok annem rahatsız bakamaz.kayınvalidem bursada
nasıl olcak valla bilmiyom çok zor olacak çokkkkkkkkk
Çok tanıdık geliyor ismi fabrikanın ya. Tüh valla geri dönme şansınız yok mu dönseniz iş çok önemli adam bunalıma girer valla. :S İstanbulda nerde oturuyosunuz?
kayınvaliden cıksın gelsin bı zahmetlmaz:
benımkı de ankarada ama gelicek yanı eli mahkum, ben evde olmama ragmen gelıcek yardımcı olmak ıcın, senınkı nıye gelmıomuş, torunundan onemlı şey mi var
Ben evlenemden önce çekirgedeydim.Evlenince Beşevlere taşınmıştık.seni eşin neresindeydi kaynanalar ordadır senin kesin
Beni kuzenimde karışık almıştı bezleri .siz kaç aylığa göre alıyosunuz bezleri?
bez almaya başladınızmı bende aybası baslamayı dusunuyorum acaba yenıdoganla mı baslamak laızm huggies alıyım dıyorum ben
canım hayırlı ugurlu olsun:hooray:günaydın kızlar bugün son iş günüm çok heyecanlıyım :))
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?