2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi yaaa bak bu kötü olmuş işte :S ne iş yapıyor eşin?Asıl mesleği neydi bursadayken

bursada ermaksan var biliyomusun bilmem büyük bi fabrika orda çalışıyodu
cumartesi-pazar tatildi rahattı işi

makina imalatçısı onların bölgenin servisinide o kullanıyordu
keyfi kederdi yani
şimdi burda cumarteside çalışıyo
ne maddi nede manevi tamin etmiyo işi

sabret azıcıkkkk, sabır annelikte en önemli şey

günaydın, iiyiz, ben güüyya gidip yatıcaktım kızlarla muhabbete daldık uyku yalan oldu :)

iç güveysi mi aldınız kız:))

yok be ne iç güveyisi biz kirada oturuyoruz babamın evi var burda 4 katlı
ayrıca 3 kardeşiz 2 tane erkek kardeşim var iç güveyiye gerek yok yani.:)

benim işimden dolayı burayı tercih ettik

ben anlamadım neden bez stogu yapmak ıstedıgınızı ama anlamamda gerekmıo herkesın tercıhı her annenın farklı yogurt yıyısı varmıs :))

Prop o sepetlı olanı alcaksın dımı sÜper Çok gÜsel ooo ben doĞmadan oda yapmıycam ananesı sepet alıcak sonra doĞunca odasını yaparız kıyafetlerınıde kendı dolaplarımdan bırını boŞaltcam zaten hıÇ bır kıyafet olmuyor boŞalcak Şımdılık dÜŞÜncem bu tabı ılerde fıkrım deĞıŞmesse :)

bütün gün sayılır. 4,30 da çıkıyorum. az kaldı okullar kapanınca cumartesim tatil olacak bütün yaz. temmuzda da izin kullanıcam. keşke bende çalışmayıp bebeğime kendim baksam 2-3 sene.

Çok tanıdık geliyor ismi fabrikanın ya. Tüh valla geri dönme şansınız yok mu dönseniz iş çok önemli adam bunalıma girer valla. :S İstanbulda nerde oturuyosunuz?

bütün gün sayılır. 4,30 da çıkıyorum. az kaldı okullar kapanınca cumartesim tatil olacak bütün yaz. temmuzda da izin kullanıcam. keşke bende çalışmayıp bebeğime kendim baksam 2-3 sene.

gerçekten ya bende kara kara düşünüyom şimdiden 37 yaşında anne ol 2 ay olmadan ellerin eline bırak olcak iş değil valla hoş şu an bırakıcak biride yok annem rahatsız bakamaz.kayınvalidem bursada
nasıl olcak valla bilmiyom çok zor olacak çokkkkkkkkk

heee figen o mağazaya gidicez önce de şimdi mobılyacılar sıtesıne gıdıcegımız ıcın baska bısı de gorup begenebılırım ama ben fıkrımı degıstırmedım şimdilik onu alcam :))
ben odama da bı besık alıcam ama sadece 1.5-2 ay yatırıcam onun içinde. Ben çok okuyorum ve doktorla çok sohbet ediyorum, ayrı odada büyüyen çocuğun gelişimi daha iyi oluomuş ana kuzusu pısırık bişi olmuomuş, hoş benım cocugum oyle olamaz zaten heralde benden pısırık bısı cıkmaz :))))

kayınvaliden cıksın gelsin bı zahmetlmaz:
benımkı de ankarada ama gelicek yanı eli mahkum, ben evde olmama ragmen gelıcek yardımcı olmak ıcın, senınkı nıye gelmıomuş, torunundan onemlı şey mi var

günaydın kızlar,
git yat prop, hep işin gevezelik :).. bu arada hep tabiat tandansı olan isimler düşünüyorsun, ırmak falan da olabilir o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…