2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın,
sabahın köründe 6 da dikildim diye of.

ilkle ikinci başka mı oluyor,kadın zaten zayıftı,karın kasları da sıkı almaz tabii aynı :ecrin_bebek:ilkteki gibi,benim ilk hamileliğim demek ki ikincisinde de böyle olucam:))))
Evet bazı kişilerde 2.hamileliklerde daha fazla kilo alımı olabiliyormuş. Sen şu an 5 aylık değilsin o yüzden dedim ilk mi 2 mi diye.17.hafta 5 ay olmuyor sanki ama neyse

Günaydın canım benim şu an sınavdasın galiba sabahın köründe de kalkmışsın yine.Sınavın iyi geçiyodur inşallah

geldim canım. kahvaltı yaptım eşim de spora gitti. valla nasıl geçti bilmiyorum ama çok abuk sorular vardı ıncık cıncık sormuşlardı resmen. bu derse çalıştığım için biliyorum aman neyse geçti gitti kurtuldum. bütünlemede 7,5 aylık falan olucam o zaman karnım burnumda iyi geçer belki :))

dışarsı çok sıcak kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Hımmm aman neyse inşallah güzel sonuçlar gelir de büte bile kalmayız. Aman o kadar sıkıldım ki istemiyorum büte kalmak keşke adam gibi çalışsaydım demem inşallah sonuçtan sonra.Hava da bugün acayip sıcak benim kocişkom da bursaya gitti fabrikaya depo açtılar orda onu kontrole gitti ben de kaldım evde sap gibi pazar pazar.

aaa yalnız mı kaldın kıyamammm pazar pazar.. sen niye gitmedin kocişkonla ailen bursada değil miydi?

aaa yalnız mı kaldın kıyamammm pazar pazar.. sen niye gitmedin kocişkonla ailen bursada değil miydi?
Yok canım benim ailem ankarada bursada kaynanamlar var ondan gerek yok ne yapcam bursada şimdi tek başıma onlarla Herkes aşağıya inmiş kocasıyla havuz ve güneş keyfi yapıyor yaa ben kaldım sap gibi tek d ecanım istemiyor herkes kocasıyla diye. Neyse ben de evi toparlayım azcık yarına kolay olur temizlik işim fln fian.

herkeze iyi pazarlarr pazarları kocişden bana sıra gelmiyor pek bilgisayara girmeğe benmde çok vaktim olmuyor bir pazar olunca evi topla yemek yap çamaşır yıka gn bitiveriyor hemen hepinizi öpüyorum :)

hı o zaman ne işin var hakaten boşver in yüz dicektim ama tek başına istemiyosan dediğin gibi işlerini yap hafta içi rahat edersin oh

bizim kombimiz bozuldu sabah sabah gıcık oldum, şu salak servis her hafta nerdeyse bizde ama hala halledemediler sorunu, eşimde şimdi internetten ii bi kombi araştırıyo, bu sefer buderus yada vaillant aldırcam ona senelerce kombi lafını duymak istemiyorum artık, çok sinirlendim...

tam kombinin bozulduğunu fark ettik salona geldik internetten kombi bakacaz bu seferde modem gitmiş iki saat telekomcularla anlaşmaya çalıştık sonra sorunun ordan olmadığını sölediler modem üreticisine ulaşmaya çalıştık neyseki adam süper tecrübeli çıktı 1 saniyede çözdü durumu, modeminde adaptörü bozulmuş, şimdilik geçici olarak başka bi adaptör taktık yarın eşim yenisini alcek inşallah...

ay böle işte pazar pazar hem sıcak susuz hemde nirdeyse internetsiz kalacaktık çok tuhaf bi güne başladım inşallah başka şeyler bozulmaz...

zaten terslik olacak ya hep geceleri yada pazar günleri böle sorunlar olur bizde, gıcık...

ay caaanııımm zaten bir şey olursa hepsi bir anda bozulur. Geçmiş olsun diyim şekerim daha kötü şeyler olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…