sizin bu kombi de ikide bir sorun çıkarıyo hakatten yaa. düşünsene kışın ortasında bozulsa bebiş üşüseeee hiii kıyamam prensese..bizim kombimiz bozuldu sabah sabah gıcık oldum, şu salak servis her hafta nerdeyse bizde ama hala halledemediler sorunu, eşimde şimdi internetten ii bi kombi araştırıyo, bu sefer buderus yada vaillant aldırcam ona senelerce kombi lafını duymak istemiyorum artık, çok sinirlendim...
sınav çok zordu ama bişeyler yaptım, bakalım 1 ay sonra belli olur canım. teşekkür ederim iyi dileklerin içinn opuyorumnanaktanbijoux cnm benim nasıl geçti sınavın merak ettim, umarım ii geçmişdir de kurtulursun sınavlardan...
selaaaaammm naberselam kızlar herkese iyi pazarlar
ay caaanııımm zaten bir şey olursa hepsi bir anda bozulur. Geçmiş olsun diyim şekerim daha kötü şeyler olmasın :)
sizin bu kombi de ikide bir sorun çıkarıyo hakatten yaa. düşünsene kışın ortasında bozulsa bebiş üşüseeee hiii kıyamam prensese..
bizimki buderus 3 senedir tık demedi, tavsiye ederim canım..
sınav çok zordu ama bişeyler yaptım, bakalım 1 ay sonra belli olur canım. teşekkür ederim iyi dileklerin içinn opuyorumnanaktan
Herkes gezmelerde ne güzel benim de misafirim geldi çok da uykum geldi bide sıkıldım
merhaba güzel anne adayları nasılsınız görüşmeyeli
nasılsın nalancım
iyiyim nalancım sagol canım sen nasılsı maşallah büyümüş bebişin rabbim tamamına erdirsin acısını göstermesin
saol cnm benim inşallah en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alıcaz, bizde geçen hafta cumaya kadar 1 ay boyunca diken üstünde oturduk bilmiyorum haberin varmı, benim 2li testim çok kötü çıktı cuma amniyo ve detaylı ultrason yapıldı dr. gayet ii görünüyo dedi ama yemin ediyorum ömrümden ömür gitti cnm, benim ilk gebeliğim 9.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı, bunada bi şi olsa çok üzülürdüm bi de yaşta geçio tabi, Allahtan şimdilik her şey ii görünüyo ama 3 hafta daha amniyo sonucu için beklicez, sen neler yaptın cnm, bu arada tekrar gebe kalmadan önce detaylı bi muayeneden geçmeyi unutma cnm, çok ii bi doktora git ve her şeyine baktır bu sağlıklı bi gebelik için çok önemliymiş haberin olsun...
Ay o da hamile kız :) hemde 33 haftalık. kocası benim kocamla yoldalar neyse kocası gelsin de götürsün bakalım ay yoruldum valla bugün d ehalsizim o gelcek diye sabah haldır haldır temizlik yaptımaaa kıyamam ben sana cnm benim, sen hamilesin şekerim deseydin benim uzanmam lazım pek ii değilim die kış kış lasaydın...
yOK Hayatım kocalarımız yolda gelcekler herhalde biraz oturur giderler sonrada. sen naptın canım iyi misinnnaso naptın gitti mi misafirin?
hayatım inş. bişey cıkmayacak bebegımde gönlünü ferah tut olur mu
nalancım ben hamıle kalmadan önce o kadar cok detaylı baktırdım kı kendime bişey cıkmıyordu demek kı zamanı varmış daha bebegımı kaybettım cok üzüldüm ama en azından saglıklıyız normal yollarla hemile kalabılıyorum bunada şükür dün gittim yıne canım bır sorun yok kanamam kesildi alttan ultrasonla yıne baktı doktorum rahim ii dedi bebegımın sonuçlarıda geldi temiz herşey bir sorun bulamadılar kısmet degılmış demek kı sen dşükten sonra korundun mu ne kadar zmana sonra tekrar hamile kaldın biz eylüle kadar korunmayı düşünüyoruz da
Ay o da hamile kız :) hemde 33 haftalık. kocası benim kocamla yoldalar neyse kocası gelsin de götürsün bakalım ay yoruldum valla bugün d ehalsizim o gelcek diye sabah haldır haldır temizlik yaptım
yOK Hayatım kocalarımız yolda gelcekler herhalde biraz oturur giderler sonrada. sen naptın canım iyi misinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?