2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizin bu kombi de ikide bir sorun çıkarıyo hakatten yaa. düşünsene kışın ortasında bozulsa bebiş üşüseeee hiii kıyamam prensese..
bizimki buderus 3 senedir tık demedi, tavsiye ederim canım..

bijoux cnm benim nasıl geçti sınavın merak ettim, umarım ii geçmişdir de kurtulursun sınavlardan...
sınav çok zordu ama bişeyler yaptım, bakalım 1 ay sonra belli olur canım. teşekkür ederim iyi dileklerin içinn opuyorumnanaktan

inşallah geçmişsindir sınavdan, hiç olmazsa bi daha uğraşmak zorunda kalmazsın cnm...

sorma cnm bu kombi beni sinir etti, hiç olmadık zamanlarda birden bire ateşleme yapmıyo sıcak susuz kalıyoruz, artık değiştircem hiç kaçışı yok, başka ödemeler vardı temmuzda yenileyecektik aslında ama o zamana kadar idare etmeyecek artık bunu anladım, olmuşkende en ii si olsun valla bi daha uğraşamam... zamanında kiracı çok kötü kullanmış, canına okumuş kombinin yani...

iyiyim nalancım sagol canım sen nasılsı maşallah büyümüş bebişin rabbim tamamına erdirsin acısını göstermesin

iyiyim nalancım sagol canım sen nasılsı maşallah büyümüş bebişin rabbim tamamına erdirsin acısını göstermesin

saol cnm benim inşallah en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alıcaz, bizde geçen hafta cumaya kadar 1 ay boyunca diken üstünde oturduk bilmiyorum haberin varmı, benim 2li testim çok kötü çıktı cuma amniyo ve detaylı ultrason yapıldı dr. gayet ii görünüyo dedi ama yemin ediyorum ömrümden ömür gitti cnm, benim ilk gebeliğim 9.5 haftalıkken düşükle sonuçlandı, bunada bi şi olsa çok üzülürdüm bi de yaşta geçio tabi, Allahtan şimdilik her şey ii görünüyo ama 3 hafta daha amniyo sonucu için beklicez, sen neler yaptın cnm, bu arada tekrar gebe kalmadan önce detaylı bi muayeneden geçmeyi unutma cnm, çok ii bi doktora git ve her şeyine baktır bu sağlıklı bi gebelik için çok önemliymiş haberin olsun...

Nalancım, kombi konusunda vaillant'ı almanı tasiye etmem, çnkü annemin evindeyken kombimiz vaillant'tı ve bayağı bir sorun yaşadığımızı hatırlıyorum.

hayatım inş. bişey cıkmayacak bebegımde gönlünü ferah tut olur mu
nalancım ben hamıle kalmadan önce o kadar cok detaylı baktırdım kı kendime bişey cıkmıyordu demek kı zamanı varmış daha bebegımı kaybettım cok üzüldüm ama en azından saglıklıyız normal yollarla hemile kalabılıyorum bunada şükür dün gittim yıne canım bır sorun yok kanamam kesildi alttan ultrasonla yıne baktı doktorum rahim ii dedi bebegımın sonuçlarıda geldi temiz herşey bir sorun bulamadılar kısmet degılmış demek kı sen dşükten sonra korundun mu ne kadar zmana sonra tekrar hamile kaldın biz eylüle kadar korunmayı düşünüyoruz da

aaa kıyamam ben sana cnm benim, sen hamilesin şekerim deseydin benim uzanmam lazım pek ii değilim die kış kış lasaydın...
Ay o da hamile kız :) hemde 33 haftalık. kocası benim kocamla yoldalar neyse kocası gelsin de götürsün bakalım ay yoruldum valla bugün d ehalsizim o gelcek diye sabah haldır haldır temizlik yaptım

benim kontrollerimdede her şey ii çıkmıştı, bana 6 ay korun sonra tekrar gebe kal dedi o zamanki dr.um, 2006 nın aralık ayında düşük yaptım ben, altı ay korunduk sonra bi türlü olmadı, ilk doktorum dahil toplam 4 doktor değiştirdim ama neden olmadığını annamadılar, sonundada infertilite teşhisi koydular,

en son şu an gittiğim dr.u buldum internetten, Allahtan bulmuşum, rahimimde kürtajdan sonra iltihap olmuş ve komple tıkanıkmış, bu dr bunu hemen gördü rahim filmi çekildi ve rahmin komple tıkanık olduğu kesinleşti, kasımda ameliyat oldum ocakta hamile kaldım cnm, ama aradan tam 3 sene geçti maalesef...

Ay o da hamile kız :) hemde 33 haftalık. kocası benim kocamla yoldalar neyse kocası gelsin de götürsün bakalım ay yoruldum valla bugün d ehalsizim o gelcek diye sabah haldır haldır temizlik yaptım

böle kötü oluyo işte, hamileyken misafir ağırlamak gerçekten zor oluyo bazen hele bide pazar günü, hele halin yoksa daha kötü, yarın bol bol dinlen kimseyi kabul etme sakın...

yOK Hayatım kocalarımız yolda gelcekler herhalde biraz oturur giderler sonrada. sen naptın canım iyi misinnn

oooo senin işin var daha bunlar hemen kalkmazlarda şimdi yemeğe felan kalırlar, ay Allah yardımcın olsun valla cnm....

ben ii yim de kombiye sinir oldum yarın bi ekip gelip keşif yapsında hemen değiştirelim bunu artık sinir geldi bana...ama onun haricinde ii yim cnm...sende kendini fazla yorma artık yemeğe kalırlarsada dışarıdan söle gitsin sakın yemek yapmaya kalkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…