Nalancım, kombi konusunda vaillant'ı almanı tasiye etmem, çnkü annemin evindeyken kombimiz vaillant'tı ve bayağı bir sorun yaşadığımızı hatırlıyorum.
Aynen yaaa haberli olsa neyse bir anda gelişti her şey ee malum haftasonu dağınıklığı vardı sildim süpürdüm evi bi güzel.Yemke de yapamam valla dışarıdan söyleidm biz yedik beyler de aradım yiyin dedim yemişler dışardaböle kötü oluyo işte, hamileyken misafir ağırlamak gerçekten zor oluyo bazen hele bide pazar günü, hele halin yoksa daha kötü, yarın bol bol dinlen kimseyi kabul etme sakın...
oooo senin işin var daha bunlar hemen kalkmazlarda şimdi yemeğe felan kalırlar, ay Allah yardımcın olsun valla cnm....
ben ii yim de kombiye sinir oldum yarın bi ekip gelip keşif yapsında hemen değiştirelim bunu artık sinir geldi bana...ama onun haricinde ii yim cnm...sende kendini fazla yorma artık yemeğe kalırlarsada dışarıdan söle gitsin sakın yemek yapmaya kalkma...
benim kontrollerimdede her şey ii çıkmıştı, bana 6 ay korun sonra tekrar gebe kal dedi o zamanki dr.um, 2006 nın aralık ayında düşük yaptım ben, altı ay korunduk sonra bi türlü olmadı, ilk doktorum dahil toplam 4 doktor değiştirdim ama neden olmadığını annamadılar, sonundada infertilite teşhisi koydular,
en son şu an gittiğim dr.u buldum internetten, Allahtan bulmuşum, rahimimde kürtajdan sonra iltihap olmuş ve komple tıkanıkmış, bu dr bunu hemen gördü rahim filmi çekildi ve rahmin komple tıkanık olduğu kesinleşti, kasımda ameliyat oldum ocakta hamile kaldım cnm, ama aradan tam 3 sene geçti maalesef...
Aynen yaaa haberli olsa neyse bir anda gelişti her şey ee malum haftasonu dağınıklığı vardı sildim süpürdüm evi bi güzel.Yemke de yapamam valla dışarıdan söyleidm biz yedik beyler de aradım yiyin dedim yemişler dışardayarın yayılcam yatcam bi ütülerimi yapcam o kadar valla
Canım vaillant iyi ya ben çok memnunum servisi de iyi
Hayırlı olsun cnm şimdiden allahtan yazın bozuldu kışın bozulsa napcaktın bebişin üşüycektii kıyamam ona bennn prenses prenses :)buderus ta karar kıldık eğer olursa yoğuşmalı olandan alalım dio eşim bakalım bi gelsinlerde, bakalım nolcek..
Hayırlı olsun cnm şimdiden allahtan yazın bozuldu kışın bozulsa napcaktın bebişin üşüycektii kıyamam ona bennn prenses prenses :)
Onun vadesi dolmuş neyse yenisi gelsin daha iyi gıcır gıcır kullanın valla.Bugün de hava ne sıcaktı yaaya geçen kış bozuldu zaten bu gıcık kombi, neyse artık inşallah öle bi sorunumuz kalmayacak cnm gerçekten sinir geldi artık bana...
her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Onun vadesi dolmuş neyse yenisi gelsin daha iyi gıcır gıcır kullanın valla.Bugün de hava ne sıcaktı yaa
haberler harika canım.çook sevindim. Allah nazarlardan korusun inşallah:Saruboceq:
Selam hoşgeldin naber nasılsınSelam kızlar
Nalan geçmiş olsun çok sevindim.
Ben de Recep Has tan randevu aldım,ayrıntılı ultrason için ...Nasıl geçti,doktor nasıldı?Çok methetti herkes
Selam hoşgeldin naber nasılsın
Selam kızlar
Nalan geçmiş olsun çok sevindim.
Ben de Recep Has tan randevu aldım,ayrıntılı ultrason için ...Nasıl geçti,doktor nasıldı?Çok methetti herkes
çok saol cnm, doktor süper valla çok sakin biri, detaylı ultrasonda bebekle ilgili her şeyi detaylı bi şekilde inceledi ve bizede bilgi verdi çok tecrübeli bi dr. ben çok memnun kaldım...amniyo işlemi 30 saniye kadar sürdü, eli çok hafifti, sen nie gidiosun bi sorunmu var? ne zaman gidicen?[/QUOT
Yok canım,çok şükür bir sorun yok.20 Lİ haftalarada ayrıntılıya giriliyor yaa,buradaki arkadaşlar da girer sanırım.Ben bir de 20. haftamada ç.kale ye gideceğim,1 ay falan kalıcam inşallah..Doktor gelince yaptırırsın demişti..
ben de gitmeden yaptırayım,rahatlayayım istiyorum.Zaten temmuz un ilk haftasına randevu aldık.İkiz bir de benimkiler ya,daha iyi incelensin,içim rahat olsun istiyorum
çok saol cnm, doktor süper valla çok sakin biri, detaylı ultrasonda bebekle ilgili her şeyi detaylı bi şekilde inceledi ve bizede bilgi verdi çok tecrübeli bi dr. ben çok memnun kaldım...amniyo işlemi 30 saniye kadar sürdü, eli çok hafifti, sen nie gidiosun bi sorunmu var? ne zaman gidicen?[/QUOT
Yok canım,çok şükür bir sorun yok.20 Lİ haftalarada ayrıntılıya giriliyor yaa,buradaki arkadaşlar da girer sanırım.Ben bir de 20. haftamada ç.kale ye gideceğim,1 ay falan kalıcam inşallah..Doktor gelince yaptırırsın demişti..
ben de gitmeden yaptırayım,rahatlayayım istiyorum.Zaten temmuz un ilk haftasına randevu aldık.İkiz bir de benimkiler ya,daha iyi incelensin,içim rahat olsun istiyorum
400 tl biraz tuzlu ama olsun...Gitmişken iyi bir doktora görünmekte fayda var kesnlikle..
300 TL cnm biz o kadar ödedik yani ama kredi kartı geçio haberin olsun, bende bi sonraki randevumu aldım ordan 14 temmuzda gidicem bende tekrar 23. haftada, organlar tamamen geliştikten sonra tekrar bi inceleme yapmasını istiyorum...çok memnun kaldım onun için o incelemeyide ona yaptırcam...
İkiz ya canım o yüzden sanırım 100 liralık bir fiyat farkı...
memnun kaldın demek ne güzel,uzun uzun bakmış,incelemiştir tabi doktor.amniyaosentez öncesi ultrasonda baktı ama dimi?
Zaten 1. atıl bey,2.. recep beymiş bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?