2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalancım, kombi konusunda vaillant'ı almanı tasiye etmem, çnkü annemin evindeyken kombimiz vaillant'tı ve bayağı bir sorun yaşadığımızı hatırlıyorum.

aaaa ne diosun demek kötü, internette çok methetmişlerdi, bende zaten buderus alma taraftarıyım buderus kullanan herkes memnun valla, görümcemde var senelerdir hiç bi sorun çıkarmamış ve acayip tasarruflu dio, ben bide salonda kalorifer peteğinide değiştirtecem yani daha uzun bi petek taktıracam ki daha ii ısınsın salon...

Aynen yaaa haberli olsa neyse bir anda gelişti her şey ee malum haftasonu dağınıklığı vardı sildim süpürdüm evi bi güzel.Yemke de yapamam valla dışarıdan söyleidm biz yedik beyler de aradım yiyin dedim yemişler dışarda yarın yayılcam yatcam bi ütülerimi yapcam o kadar valla
Canım vaillant iyi ya ben çok memnunum servisi de iyi

benım dr iyi canımya dün onun için alttan baktı ultrasonra oda dedi kürtajdan sonra yapışıklık olabılıyor iltihap olabılıyor demişti ama cok şükür ii dedi

buderus ta karar kıldık eğer olursa yoğuşmalı olandan alalım dio eşim bakalım bi gelsinlerde, bakalım nolcek..

Hayırlı olsun cnm şimdiden allahtan yazın bozuldu kışın bozulsa napcaktın bebişin üşüycektii kıyamam ona bennn prenses prenses :)

ya geçen kış bozuldu zaten bu gıcık kombi, neyse artık inşallah öle bi sorunumuz kalmayacak cnm gerçekten sinir geldi artık bana...

haberler harika canım.çook sevindim. Allah nazarlardan korusun inşallah:Saruboceq:

Selam kızlar

Nalan geçmiş olsun çok sevindim.
Ben de Recep Has tan randevu aldım,ayrıntılı ultrason için ...Nasıl geçti,doktor nasıldı?Çok methetti herkes

Selam hoşgeldin naber nasılsın

İyidir canım sen nasılsın?Misafirlerin gelmiş,aniden.
Bizim de dün geldiler ama biz bir hafta öncesinden davet ettik,eşim de yardım etti,çok yorulmadım.Daha doğrusu yorulduğumu hissetmedim.Ama onlar gittiklerinde farkettim ki ayaklarım,bacaklarım şişmişti valla

Selam kızlar

Nalan geçmiş olsun çok sevindim.
Ben de Recep Has tan randevu aldım,ayrıntılı ultrason için ...Nasıl geçti,doktor nasıldı?Çok methetti herkes

çok saol cnm, doktor süper valla çok sakin biri, detaylı ultrasonda bebekle ilgili her şeyi detaylı bi şekilde inceledi ve bizede bilgi verdi çok tecrübeli bi dr. ben çok memnun kaldım...amniyo işlemi 30 saniye kadar sürdü, eli çok hafifti, sen nie gidiosun bi sorunmu var? ne zaman gidicen?

İkiz ya canım o yüzden sanırım 100 liralık bir fiyat farkı...

memnun kaldın demek ne güzel,uzun uzun bakmış,incelemiştir tabi doktor.amniyaosentez öncesi ultrasonda baktı ama dimi?
Zaten 1. atıl bey,2.. recep beymiş bu konuda.

evet baktı, zaten ordan bakıp her şeyin normal olduğunu söledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…