Evet bazı kişilerde 2.hamileliklerde daha fazla kilo alımı olabiliyormuş. Sen şu an 5 aylık değilsin o yüzden dedim ilk mi 2 mi diye.17.hafta 5 ay olmuyor sanki ama neyse
bende almak çok istiyorum ama henzü cinsiyeti belli olmadığı için alamıyorummm
her şey çookkk ii miş bütün organları ve beyin gelişimi süper dedi doktor 17 cm 174 gr ağırlığındaymış, amniyoyu oldum ama sadece tedbir amaçlı sonuç %99 ii çıkacak dedi dr. um...
veeeeeeeeeeeeeee ciiiinsiyeti KESİN olarak,
KKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
selam kıslar
Nalancım çok sevindim kuşum herşeyin güzel olmasınaŞeniz
Prenses annesi olacağın için de çok sevindimbayanssulusmile
Bu arada geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım..
Dün başka bir doktora gittim sırf cinsiyet öğrenmek için evet yüksek ihtimalle bende prenses annesi olacağımzemuszemusbayanssulusmile
canim gözün aydin bende persembe gitmistim doktorum erkege benziyor dedi ama kesin degil birdahakine kesinlesir heraldedoktor kontrolun ne zaman canim belki gittiginde ogrenirsin
ben bu hafta ogrendim bir oglumuz olcakmis
Nalancım çok sevindim kuşum herşeyin güzel olmasınaŞeniz
Prenses annesi olacağın için de çok sevindimbayanssulusmile
Bu arada geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım..
Dün başka bir doktora gittim sırf cinsiyet öğrenmek için evet yüksek ihtimalle bende prenses annesi olacağımzemuszemusbayanssulusmile
canim gözün aydin bende persembe gitmistim doktorum erkege benziyor dedi ama kesin degil birdahakine kesinlesir heralde
doktor kontrolun ne zaman canim belki gittiginde ogrenirsin
ben bu hafta ogrendim bir oglumuz olcakmis
sagol zeyncim seninde gozun aydin opuyorumnanaktan bize pipisini gosterdi dokor haziranin 21 kontrolum var ozaman kesinlesir herhalde
senin birdahaki kontrolun ne zaman canim ?
günaydın herkese,
yoğun bir gün beni bekliyor, dün evde bi o koltukta bi bu kanepede yani bulduğum yerde uyudum durdum e tabi bu saatte de kalktım kaydirigubbakcemile3 temizlik ve çamaşırları halledicem bugün çook yorulucam ağrı kesicim hazır -tatlicadiarzu-
canim gözün aydin bende persembe gitmistim doktorum erkege benziyor dedi ama kesin degil birdahakine kesinlesir heralde
canim seninle günlerimiz ayni sen tam net görebildinmi bizimki önce göstermedi sonra acti bacagini bir ihtimal erkek dedi herseyin hayirlisi tabiki öncelikleolumunekankayizsmile
hayirli olsun canim demek bir prenses daha geliyor bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?