2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalancım nasılsın, alıştın mı kız annesi olma fikrine? isim düşünüyor musun?

selam kizlar nasilsiniz ?

bugun ilk kez bebisim icin bir hastane cikisi aldim :hulya:
sizler alisveris yapmaya basladinizmi ?

Evet bazı kişilerde 2.hamileliklerde daha fazla kilo alımı olabiliyormuş. Sen şu an 5 aylık değilsin o yüzden dedim ilk mi 2 mi diye.17.hafta 5 ay olmuyor sanki ama neyse

hihoyyyt evet canım 17+2deyim 13 günüm var 5 aya girmek içinbelki 1 kilo daha alırım dimi?:))))

canım zaten önemli olan kilo diğil bebeklerimizin sağlıklı doğması kilo verilir,ebru şallıyla kendimi kıyaslamıyorum o böyle olmayı bişey sanıyor manken ya insanlarında hoşuna gidiyorkafamçokkarıştı

Nalancım çok sevindim kuşum herşeyin güzel olmasınaŞeniz
Prenses annesi olacağın için de çok sevindimbayanssulusmile
Bu arada geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım..

Dün başka bir doktora gittim sırf cinsiyet öğrenmek için evet yüksek ihtimalle bende prenses annesi olacağımzemuszemusbayanssulusmile

hayirli olsun canim demek bir prenses daha geliyor bayanssulusmile

doktor kontrolun ne zaman canim belki gittiginde ogrenirsin
ben bu hafta ogrendim bir oglumuz olcakmis
canim gözün aydin bende persembe gitmistim doktorum erkege benziyor dedi ama kesin degil birdahakine kesinlesir heralde

canim seninle günlerimiz ayni sen tam net görebildinmi bizimki önce göstermedi sonra acti bacagini bir ihtimal erkek dedi herseyin hayirlisi tabiki öncelikleolumunekankayizsmile

canim gözün aydin bende persembe gitmistim doktorum erkege benziyor dedi ama kesin degil birdahakine kesinlesir heralde

sagol zeyncim seninde gozun aydin opuyorumnanaktan bize pipisini gosterdi dokor haziranin 21 kontrolum var ozaman kesinlesir herhalde
senin birdahaki kontrolun ne zaman canim ?

doktor kontrolun ne zaman canim belki gittiginde ogrenirsin
ben bu hafta ogrendim bir oglumuz olcakmis

biz 21 hazıranda renkli ultrason randevusu aldık o zaman öğreniriz inş:)) senin de oğluşun sağlıkla doğsun inş dalia cım :)

Son düzenleme:
sagol zeyncim seninde gozun aydin opuyorumnanaktan bize pipisini gosterdi dokor haziranin 21 kontrolum var ozaman kesinlesir herhalde
senin birdahaki kontrolun ne zaman canim ?

canimbenimde 23 haziran ozaman kesinlesir artik bende yarin 16 haftalik olucam hala hareketlerini hissetmiyorum:1rolleyes: merakla bekliyorum oynuycagi günleri eyvahedigeldismilesen hissediyormusun canimopuyorumnanaktan

günaydın herkese,
yoğun bir gün beni bekliyor, dün evde bi o koltukta bi bu kanepede yani bulduğum yerde uyudum durdum e tabi bu saatte de kalktım kaydirigubbakcemile3 temizlik ve çamaşırları halledicem bugün çook yorulucam ağrı kesicim hazır -tatlicadiarzu-

günaydın bijoux cok uzun bir zaman sonra ben de gece 11 de yattım ve sabah 6 da kalktım çok dinç hissediyorum kendimi
ben temizliği dün yaptım evim pırıl pırıl oldu iki aydır çok iyi bir temizlikistiyordu
sana da kolay gelsin
bu arada cuma günü ikili testim de yapıldı
bu cuma sonuçlar alınacak

Herkese Günaydınopuyorumnanaktan

Canım valla bana yüksek ihtimalle dedi açık kapı bıraktı yani boshayallersmile
Ama kendi doktoruma gitmedim cuma gidecem ona bakalım o ne diyecek..

hayirli olsun canim demek bir prenses daha geliyor bayanssulusmile

Teşekkür ederim daliacım sağlıkla sihhatle gelsinler:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…