2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eren sezen naptın kız yazlıkta hava da süperdi :icecream:

dalia oğluşun olacakmış süper haber sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahhh :dance:

eren sezen naptın kız yazlıkta hava da süperdi :icecream:

günaydın cnmmm geçmişe bakıyım dedim yarıda pes ettim vallahii oku oku bitiremedimm hava çokk güzeldii cnmm oğlum deniz sezonunu açtı girdilerr ben giremiyrum doktorum girme dedi idrar yolların iltihap kapar dedii ben bu yaz sadece havuza girebilirim oda arada sen naptın cnnmmm

kızlar ayrıntılı ultrasonu biz mi istiyoruz baksınlar die. doktorumuz yönlendirir mi bizi ayrıntılıya gir die

daliacım oğluş
fınfığım prenses haberi almışşş bayanssulusmile
Allah gönlünüze göre versin kızlar sizindeee. benimde kız kesinleşeydi bir :hulya:

ohh valla açtılar demek deniz sezonunu süper. ben napiyim haftasonu sınavlarım vardı gittim geldim, evdeydik hep. bugün de temizlik yapıcam saat 10 da süpürge açabiliyoruz, evi topladım çamaşırları attım makineye, takılıyorum

e bana da insanlar havuza girme denize gir diyolar allah allah. ben de üzülüyodum havuza giremicem diye. dr a bir sorim bakim ben de. bu perşembe hem aylık kontrolüm hem 3lü testim var..

yaaaa bu arada hediyelerin fotosunu dün ablamda da yapamadım sorun vardı. image'den tam 2 saatte bi fotoyu yükleyemedi. bu gün iş çıkışı internet cafeye gidicem. ordan yaparım inşallah

günaydın kıslar!
bugün çok fenayım, sabah kahvaltıdan sonra duş aldım, sonra çarpıntım oldu. ateş bastı ve midem bulandı. limonlu soda içtim. zorla giyinip işe geldim. ama şimdi hem ter basıyor hemde halsizim.
noldu anlamadım?

canım bana havuzada gir demedi ama iyi bi otelin havuzuna çook bunalırsam giderimm aslında oda iyi değil ama denizede burası marmara ya mikrop kaparsın ege akdenizde gir burda girme dedi

Günaydın Kızlar,
daliacım senin prens ve finfık seninde prensesin hayırlı olsun. Sağlıklı bi şekilde kucağınızada alın inşallah.
Bende kayınvalidem ile geçirdiğim mutlu!!! bir hafta sonundan sonra pazartesi olmasına rağmen çalşıyor olmaktan çok mutlu olduğumu söylemeden geçemeyeceğim.
Herkese iyi haftalar...

canım hasta oluyor olmayasın? dr unu bir ara bence. geçmiş olsun

aaa birazdan resim koyar belkim alan arkadaşş
alacak arkadaş kaç gündür ortalarda yok bakalım, başkası teslim almış görünüyor. site görevlisi falan olabilir.

günaydınnn annişler ii haftalar
oku oku bitmedi geçmiş bende yarım bıraktım sohbetten uzak kalıyorum sonra

canım hasta oluyor olmayasın? dr unu bir ara bence. geçmiş olsun

alacak arkadaş kaç gündür ortalarda yok bakalım, başkası teslim almış görünüyor. site görevlisi falan olabilir.

sağol canım. sabah tok karnına duş aldım ve ardından böyle oldum. dün gayet iyiydim yattım dinlendim.
akşam yemek yaptım. şu an biraz iyi gibiyim. düzelmezsem ararım doktorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…