eren sezen naptın kız yazlıkta hava da süperdi :icecream:
ohh valla açtılar demek deniz sezonunu süper. ben napiyim haftasonu sınavlarım vardı gittim geldim, evdeydik hep. bugün de temizlik yapıcam saat 10 da süpürge açabiliyoruz, evi topladım çamaşırları attım makineye, takılıyorumgünaydın cnmmm geçmişe bakıyım dedim yarıda pes ettim vallahii oku oku bitiremedimm hava çokk güzeldii cnmm oğlum deniz sezonunu açtı girdilerr ben giremiyrum doktorum girme dedi idrar yolların iltihap kapar dedii ben bu yaz sadece havuza girebilirim oda arada sen naptın cnnmmm
yaaaa bu arada hediyelerin fotosunu dün ablamda da yapamadım sorun vardı. image'den tam 2 saatte bi fotoyu yükleyemedi. bu gün iş çıkışı internet cafeye gidicem. ordan yaparım inşallah
daliacım oğluş
fınfığım prenses haberi almışşş bayanssulusmile
Allah gönlünüze göre versin kızlar sizindeee. benimde kız kesinleşeydi bir :hulya:
ohh valla açtılar demek deniz sezonunu süper. ben napiyim haftasonu sınavlarım vardı gittim geldim, evdeydik hep. bugün de temizlik yapıcam saat 10 da süpürge açabiliyoruz, evi topladım çamaşırları attım makineye, takılıyorum
e bana da insanlar havuza girme denize gir diyolar allah allah. ben de üzülüyodum havuza giremicem diye. dr a bir sorim bakim ben de. bu perşembe hem aylık kontrolüm hem 3lü testim var..
hediyem teslimm edilmişşş :teytey:
canım hasta oluyor olmayasın? dr unu bir ara bence. geçmiş olsungünaydın kıslar!
bugün çok fenayım, sabah kahvaltıdan sonra duş aldım, sonra çarpıntım oldu. ateş bastı ve midem bulandı. limonlu soda içtim. zorla giyinip işe geldim. ama şimdi hem ter basıyor hemde halsizim.
noldu anlamadım?
alacak arkadaş kaç gündür ortalarda yok bakalım, başkası teslim almış görünüyor. site görevlisi falan olabilir.aaa birazdan resim koyar belkim alan arkadaşş
canım hasta oluyor olmayasın? dr unu bir ara bence. geçmiş olsun
alacak arkadaş kaç gündür ortalarda yok bakalım, başkası teslim almış görünüyor. site görevlisi falan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?