2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın melodicimm dün bende bi ara kötü oldum birden terledim halsizleşdim tansiyonummu oynadı anlamadım sonra üşüdüm

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok yorgunum ölmek üzereyim sabah işe gelicek bile halim yoktu ama mecburen geldim

çok yoğun bi hafta sonu geçirdim bilgisayarı bile açamadım.

eve git iş :asigim: işe git iş of yaaaaaaaaaa

günaydın melodicimm dün bende bi ara kötü oldum birden terledim halsizleşdim tansiyonummu oynadı anlamadım sonra üşüdüm

gözün aydınnnn

geçmiş olsun sanada.

cok ani hareketler ettiysen ondanda olabilir canım

duştan çıktım yatağa oturdum bebeyağımı sürdüm. sonra oturarak giyindim.
aslında sabahları duş almak istemiyorum ama dün yemekten sonra üşendim.

valla benimde halim yoktu hatta geç bile kaldım.
evde sana yardımcı olacak biri yok mu? eşin yardım etmiyor mu?

günaydın kizlar..iyi haftalar diliyorum...

c.tesi doktora gittim.iyiyiz Allaha şükür
herşey normal..3 lü test istemedi doktorumuz.
ama cinsiyetini göremedik ne yazik ki.
bağdaş kurmuş ellerinide sokmuş bacak arasina ööle duruyo.naaptiysak olmadi.
bi saat dolaştim çikolata filan yedim hopladim zipladim sonra bi daha bakti doktor..
yoookkkk..ayni pozisyonda sanirim uyuyodu :)
çok inatçi dedi doktor

1 ay daha bekleticek seni merak içinde desene annesi göstermediyse belkim kızdırr kızlar çokk utangaç oluyoolarr kolay kolay açmıyolarr:roflol:erkekler açıyolar hemen yiğidin malı meydandadır hesabıı neyse bu işin şaka tarafı ama sağlıklı olmasını gördün en azında bunada şükür

arada bazen ediyo da dün ev sahibim geldi klima vardı onu aldı duvarlar filan mahfoldu matkap filan sorma o iş bitti bide amcamlar geldi
7,30 kadar da onlarla uğraştım bittim resmen

fınfık ve duygu sizinkilerde kızmış tebriklerr dalia seninde erkekmiş kızlar çoğalıyo ne güzell zemuszemus

HARBİDEN YA BENİMKİDE KEYFİ KEDER ÖYLE GÜZEL UZANMIŞKİ YATIYO
DR GEÇEN İLK DEFA YORUM YAPTI 13+2 Dİ ERKEK GİBİ DEDEİ
AMA KESİN DEĞİL TABİAMA HEP ULTRASON RESİMLERİNDE OH Bİ KEYFİ KEDERKİ KOL BACAK BİYERDE SERE SERPEopuyorumnanaktan

evet bende çarş. ultrasona girdiğimde sırtüstü yatıyodu umursamadı bile geçen ayda öyleydi doktora dedim bu ne ya hep yatıyoo diye güldü şu anda yapıcak işi yokki annesii yatıyo bütün gün doğuncada sen yatsın istersin o yatmaz dedii

doktora çatliorum merakimdan deyince bi hafta sonra gel bakalim belki görürüz dedi
cuma zaten endokrinoloji randewum war ayni hastanede..gidicem bakicaz yine.
çok heyecanlaniorum ultrasona girerken yaa anlatamam kaydirigubbakcemile3

doktora çatliorum merakimdan deyince bi hafta sonra gel bakalim belki görürüz dedi
cuma zaten endokrinoloji randewum war ayni hastanede..gidicem bakicaz yine.
çok heyecanlaniorum ultrasona girerken yaa anlatamam kaydirigubbakcemile3

inş.1 hafta sonra gösterir inayçı çıkmaz bebişinn

valla öyle benim arkadaşın oğlu felaket bişey kadıncağızı yedi bitirdi
çocuğun yatmasıyala kalması bir 5 dk bile uyumuyo ya
gerçi karnındaykende kadını 9 ay boyunca mahfetti hala aynı 3,5 aylık oldu değişmedi allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…