inş.1 hafta sonra gösterir inayçı çıkmaz bebişinn
valla öyle benim arkadaşın oğlu felaket bişey kadıncağızı yedi bitirdi
çocuğun yatmasıyala kalması bir 5 dk bile uyumuyo ya
gerçi karnındaykende kadını 9 ay boyunca mahfetti hala aynı 3,5 aylık oldu değişmedi allah sabır versin
arada bazen ediyo da dün ev sahibim geldi klima vardı onu aldı duvarlar filan mahfoldu matkap filan sorma o iş bitti bide amcamlar geldi
7,30 kadar da onlarla uğraştım bittim resmen
valla öyle benim arkadaşın oğlu felaket bişey kadıncağızı yedi bitirdi
çocuğun yatmasıyala kalması bir 5 dk bile uyumuyo ya
gerçi karnındaykende kadını 9 ay boyunca mahfetti hala aynı 3,5 aylık oldu değişmedi allah sabır versin
prop ankaraya niye gidicenn?
bu arada ultrasonda nasıl oluosa bebek dogunca da oyle oluomus, orda sureklı uyuyosa fln dogunca da sessız sakın oluomus orda hareketlıyse dogunca da hareketlı oluomuş, e ne yazık ki
of hiç dinlenememişsin.
aman aman bizimkiler uslu olur inşallah.
anneme gıdıcem canım, arkadaslarımı fln gorurum, babannemı gorurum işte :) ben evlenınce geldım buraya malum ankaralıyım normalde :)
bu arada ultrasonda nasıl oluosa bebek dogunca da oyle oluomus, orda sureklı uyuyosa fln dogunca da sessız sakın oluomus orda hareketlıyse dogunca da hareketlı oluomuş, e ne yazık ki
anneme gıdıcem canım, arkadaslarımı fln gorurum, babannemı gorurum işte :) ben evlenınce geldım buraya malum ankaralıyım normalde :)
hediyem gitmiş, alan kişi facebook dan mesaj atmış yehhu
hımm inş. sakin bebek olur oğlum çok mızmızdı bi yere gidince hiç durmazdıı evdede tuvalete bile peşimden gelirdii 3 yaşından sonra düzeldi bu ona çekmez inş.. bende bu cuma yazlığa gidiyorum 2 ay yokumm kızlarrr arada nete girer bakarımm fırsat bulursamm ancak internet cafeye gidersemm hepinizi çooookk özliycemm
aaa kime gitti hediyenn guptanmı yazmış bizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?