2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy dua ediorum bende böle azman olmasin die :ecrin_bebek:

arada bazen ediyo da dün ev sahibim geldi klima vardı onu aldı duvarlar filan mahfoldu matkap filan sorma o iş bitti bide amcamlar geldi
7,30 kadar da onlarla uğraştım bittim resmen

of hiç dinlenememişsin.

aman aman bizimkiler uslu olur inşallah.

prop ankaraya niye gidicenn?

anneme gıdıcem canım, arkadaslarımı fln gorurum, babannemı gorurum işte :) ben evlenınce geldım buraya malum ankaralıyım normalde :)
bu arada ultrasonda nasıl oluosa bebek dogunca da oyle oluomus, orda sureklı uyuyosa fln dogunca da sessız sakın oluomus orda hareketlıyse dogunca da hareketlı oluomuş, e ne yazık ki

hediyem gitmiş, alan kişi facebook dan mesaj atmış yehhu

bu arada ultrasonda nasıl oluosa bebek dogunca da oyle oluomus, orda sureklı uyuyosa fln dogunca da sessız sakın oluomus orda hareketlıyse dogunca da hareketlı oluomuş, e ne yazık ki

eyvah eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

üf kendime hamile elbisesi dikiyorum, şu kol takma işi beni delirtiyor ama çok tatlı olduu

of hiç dinlenememişsin.

aman aman bizimkiler uslu olur inşallah.

Aman inş ya bide çalışan insanlarız çoğumuz naparız huysuz olusalar gündüz iş gece bebek bende hep dua ediyorum
eltimin 20 gün önce bi kızı oldu maşallah emiyo altı değişiyo hemen uyuyo

babası geçen karnımız toksa altımız kuruysa direğin tepesine koy orda uyuyo diyo
eltim bide çalışmıyoda ne güzel bebek da uslu inş bizimkilerde öyle olur.hemececikde 20 günde öyle bi toparladı ki darısı bizlerin başına

hımm inş. sakin bebek olur oğlum çok mızmızdı bi yere gidince hiç durmazdıı evdede tuvalete bile peşimden gelirdii 3 yaşından sonra düzeldi bu ona çekmez inş.. bende bu cuma yazlığa gidiyorum 2 ay yokumm kızlarrr arada nete girer bakarımm fırsat bulursamm ancak internet cafeye gidersemm hepinizi çooookk özliycemm

gez cnmm ne güzell hava değişimi olur sana olumunekankayizsmile

aa tüh özlicez seni valla mafoldumbenmafoldumben

benmki galiab jimlastikçi olcak elleriyle ayaklarını tutumuş bi türlü kıpırdatamadı. hopladım zıpladım yok.

günaydın herkezeee bugün işe gelmek çok zor geldi dün bütün gün yattım dinlendim kek yaptım kısır yaptım eşimle balkon keyfi yaptık süperdi ama çabuk geçti bitti bugün gene işdeyim :) hrkez umarım iyidir bugün hepinize güsel bir gün diliyorum .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…