2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni çok özlicez sezencim yokluğun hissedilecek :çok üzgünüm:

elbiseni dik resmi koyy merak ettim cnmm eminim çook güzel olmuşturr evet bende sizi çok özliycemm ama dönünce hep burdayım doğum anılarımızı bebişlerimizin resimlerini daha paylaşıcak çooookk şeyimiz varr burdaa

buraya niye gelmiyor gelsin resmini koysun bijoooo, söyle kızlar merak etti diye..

Selam Kasım Anneleri..Ben Hylal...Trabzonda yaşıyorum (eş durumundan trabzonlu oldum 2.5 yıldır).Benim bebişimde kasım 15 de doğacak inşallah...

Aşırı bulantılı geçiyor hamileliğim...7-8 defa hastahanede yattım.Üstelik trabzonda hiç kimsem yok. Kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ara sıra dershaneye gidip dersleri dinleyebiliyorum sadece...Gazi ÜNV. mesleki eğitim fakültesi Giyim endüstrisi öğretmenliği mezunuyum.

Bazen bir tas çorbanın hayalini kuruyorum biri pişirsede yesem diye...Ame kendim pişiremiyorum yada zorla pişirmeyi başarsamda yiyemiyorum...

16.haftanın içindeyim bugün 14.30 da kontrolüm var. belki cinsiyetinide gösterir bebişim:)
Hamile kaldığımda 51 kiloydum bulantılardan dolayı zayıfladım ve hala 49 kiloyum...
Sizde kilo alma durumu nasıl gidiyor diye soracaktım.Doktorum vitamin vs. vermedi henüz ama ben hiç iyi beslenemiyorum...Bebişim de iyi beslemiyor diye üzülüp durmaktan başka bişey gelmiyor elimden...

ınşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...

benim hediye dağıtıcıya verilmiş 1 saat önce öğlen ulaşır herhalde.... çok heyecanlıı...
kimin hediyesi ulaşmadı kaç kişi kaldı bakayım?

üf kendime hamile elbisesi dikiyorum, şu kol takma işi beni delirtiyor ama çok tatlı olduu
ayyy maşallah kaım annelerinin hepsi becerikli maşallah ben hariç

aaa yokluğun cok belli olcak öslücess arada gell

ayyy cok zor kıyamam yanında durabilecek biri yokmu ama üzülem hastaneye yattığın zaman serumlan beslenmiştir o Allah yardımcın olsun cok zor

canimbenimde 23 haziran ozaman kesinlesir artik bende yarin 16 haftalik olucam hala hareketlerini hissetmiyorum:1rolleyes: merakla bekliyorum oynuycagi günleri eyvahedigeldismilesen hissediyormusun canimopuyorumnanaktan

canim sen kac haftaliksin ki ?asagida 16 haftalik yaziyobilmiyorumkismile
ben degisik birseyler hissediyorum ama bebismi pek emin degilim :kedi:ama hemen hemen hergun ayni his oluyo karnimda birde dondurma yedigimde karnimda cok daha kuvvetli birseyler oluyor

sağol melcanıcımm bende çook özliycem ama orda vın çekmiyoo malesef evdede net yokk ancak cafeye girer arada bakarım nalandan alırım haberlerinizi

hoşgeldin canım..hepimiz sağliğiyla kawuşuruz bebeklerimize inşallaaah :Saruboceq:

ben çok kilo aldim çünkü hiç bulantim olmadi we aslinda doktor bu yüzden şanssiz olduğumu söyledi.
Çünkü artik kilo almaman gerekiyor,bebeğine hiçbir faydasi yok dedi.
ama neden vitamin vermemiş doktor anlamadim?
ben başindan beri elevit kullaniyorum.2 haftadirda demir takviyesi aliyorum.

canım geçmiş olsun üşüttün heralde dikkat et kendine

herkese gunaydın ve iyi haftalar,

h.sonu misafirlerim vardı dun gece gıttıler resmen bittim akannehir

siz nasılsınız bir geçmişe bakayım

aaaa olur mu asıl havuza girme dememeliydi.en sağlıklısı deniz en pis deniz en temiz havuzdan temizdir.Belki marmara için demiştir sana.
günaydın melodicimm dün bende bi ara kötü oldum birden terledim halsizleşdim tansiyonummu oynadı anlamadım sonra üşüdüm
Ayy geçmiş olsun cnm sana da tansiyonun düşmüş geçenlerde benim de öyle oldu sonra küt bayıldım ben.
ayy bi inatçı daha geliyor desene benimki de çok inatçı çok çok 2.5 saat sırt üstü yatıramamıştık :)
günaydın kızlarrr, nöööörüosunuz bakalım
günaydın şekerimmmmm :)

Teşekkür ederim Melcan81 ...Anneciğim geldi kaldı 3 hafta yanımda o aradada evimi taşıdık:) KPss sınavını atlatınca istanbula annemlere gidip biraz beslenmeye ve kendimi toparlamaya çalışacağım ama GURBET ZORRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…