seni çok özlicez sezencim yokluğun hissedilecek :çok üzgünüm:
esraa_ ya almıştım ben. özel mesaj atmış facebook dan. eşi 3 de işe gidicekmiş. eşi gittikten sonra topiğe gelip fotoları eklicekmiş..
benim hediye dağıtıcıya verilmiş 1 saat önce öğlen ulaşır herhalde.... çok heyecanlıı...
kimin hediyesi ulaşmadı kaç kişi kaldı bakayım?
ayyy maşallah kaım annelerinin hepsi becerikli maşallah ben hariçüf kendime hamile elbisesi dikiyorum, şu kol takma işi beni delirtiyor ama çok tatlı olduu
aaa yokluğun cok belli olcak öslücess arada gellhımm inş. sakin bebek olur oğlum çok mızmızdı bi yere gidince hiç durmazdıı evdede tuvalete bile peşimden gelirdii 3 yaşından sonra düzeldi bu ona çekmez inş.. bende bu cuma yazlığa gidiyorum 2 ay yokumm kızlarrr arada nete girer bakarımm fırsat bulursamm ancak internet cafeye gidersemm hepinizi çooookk özliycemm
Selam Kasım Anneleri..Ben Hylal...Trabzonda yaşıyorum (eş durumundan trabzonlu oldum 2.5 yıldır).Benim bebişimde kasım 15 de doğacak inşallah...
Aşırı bulantılı geçiyor hamileliğim...7-8 defa hastahanede yattım.Üstelik trabzonda hiç kimsem yok. Kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ara sıra dershaneye gidip dersleri dinleyebiliyorum sadece...Gazi ÜNV. mesleki eğitim fakültesi Giyim endüstrisi öğretmenliği mezunuyum.
Bazen bir tas çorbanın hayalini kuruyorum biri pişirsede yesem diye...Ame kendim pişiremiyorum yada zorla pişirmeyi başarsamda yiyemiyorum...
16.haftanın içindeyim bugün 14.30 da kontrolüm var. belki cinsiyetinide gösterir bebişim:)
Hamile kaldığımda 51 kiloydum bulantılardan dolayı zayıfladım ve hala 49 kiloyum...
Sizde kilo alma durumu nasıl gidiyor diye soracaktım.Doktorum vitamin vs. vermedi henüz ama ben hiç iyi beslenemiyorum...Bebişim de iyi beslemiyor diye üzülüp durmaktan başka bişey gelmiyor elimden...
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...
canimbenimde 23 haziran ozaman kesinlesir artik bende yarin 16 haftalik olucam hala hareketlerini hissetmiyorum:1rolleyes: merakla bekliyorum oynuycagi günleri eyvahedigeldismilesen hissediyormusun canimopuyorumnanaktan
sezen özlemicem leyn seni zaten buluşmaya da gelmedin, hıh..
ayyy maşallah kaım annelerinin hepsi becerikli maşallah ben hariç
aaa yokluğun cok belli olcak öslücess arada gell
ayyy cok zor kıyamam yanında durabilecek biri yokmu ama üzülem hastaneye yattığın zaman serumlan beslenmiştir o Allah yardımcın olsun cok zor
Selam Kasım Anneleri..Ben Hylal...Trabzonda yaşıyorum (eş durumundan trabzonlu oldum 2.5 yıldır).Benim bebişimde kasım 15 de doğacak inşallah...
Aşırı bulantılı geçiyor hamileliğim...7-8 defa hastahanede yattım.Üstelik trabzonda hiç kimsem yok. Kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ara sıra dershaneye gidip dersleri dinleyebiliyorum sadece...Gazi ÜNV. mesleki eğitim fakültesi Giyim endüstrisi öğretmenliği mezunuyum.
Bazen bir tas çorbanın hayalini kuruyorum biri pişirsede yesem diye...Ame kendim pişiremiyorum yada zorla pişirmeyi başarsamda yiyemiyorum...
16.haftanın içindeyim bugün 14.30 da kontrolüm var. belki cinsiyetinide gösterir bebişim:)
Hamile kaldığımda 51 kiloydum bulantılardan dolayı zayıfladım ve hala 49 kiloyum...
Sizde kilo alma durumu nasıl gidiyor diye soracaktım.Doktorum vitamin vs. vermedi henüz ama ben hiç iyi beslenemiyorum...Bebişim de iyi beslemiyor diye üzülüp durmaktan başka bişey gelmiyor elimden...
İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...
günaydın kıslar!
bugün çok fenayım, sabah kahvaltıdan sonra duş aldım, sonra çarpıntım oldu. ateş bastı ve midem bulandı. limonlu soda içtim. zorla giyinip işe geldim. ama şimdi hem ter basıyor hemde halsizim.
noldu anlamadım?
sen allah bılır bı gelırsın zaten kızlar ben dogurdum dersın dırek, kesın gelmezsın bı daha
aaaa olur mu asıl havuza girme dememeliydi.en sağlıklısı deniz en pis deniz en temiz havuzdan temizdir.Belki marmara için demiştir sana.günaydın cnmmm geçmişe bakıyım dedim yarıda pes ettim vallahii oku oku bitiremedimm hava çokk güzeldii cnmm oğlum deniz sezonunu açtı girdilerr ben giremiyrum doktorum girme dedi idrar yolların iltihap kapar dedii ben bu yaz sadece havuza girebilirim oda arada sen naptın cnnmmm
Ayy geçmiş olsun cnm sana da tansiyonun düşmüş geçenlerde benim de öyle oldu sonra küt bayıldım ben.günaydın melodicimm dün bende bi ara kötü oldum birden terledim halsizleşdim tansiyonummu oynadı anlamadım sonra üşüdüm
ayy bi inatçı daha geliyor desene benimki de çok inatçı çok çok 2.5 saat sırt üstü yatıramamıştık :)günaydın kizlar..iyi haftalar diliyorum...
c.tesi doktora gittim.iyiyiz Allaha şükür
herşey normal..3 lü test istemedi doktorumuz.
ama cinsiyetini göremedik ne yazik ki.
bağdaş kurmuş ellerinide sokmuş bacak arasina ööle duruyo.naaptiysak olmadi.
bi saat dolaştim çikolata filan yedim hopladim zipladim sonra bi daha bakti doktor..
yoookkkk..ayni pozisyonda sanirim uyuyodu :)
çok inatçi dedi doktor
günaydın şekerimmmmm :)günaydın kızlarrr, nöööörüosunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?