biz 21 hazıranda renkli ultrason randevusu aldık o zaman öğreniriz inş:)) senin de oğluşun sağlıkla doğsun inş dalia cım :)
dalia oğluşun olacakmış süper haber sağlıklı sıhhatli gelsin inşallahhh :dance:
daliacım oğluş
fınfığım prenses haberi almışşş bayanssulusmile
Allah gönlünüze göre versin kızlar sizindeee. benimde kız kesinleşeydi bir :hulya:
hayırlı olsun sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.
daliacım
oğluşun hayırlı olsun
fınfık
seninde prensesin hayırlı olsun canım.sağlıkla doğsunlar
Günaydın Kızlar,
daliacım senin prens ve finfık seninde prensesin hayırlı olsun. Sağlıklı bi şekilde kucağınızada alın inşallah.
Bende kayınvalidem ile geçirdiğim mutlu!!! bir hafta sonundan sonra pazartesi olmasına rağmen çalşıyor olmaktan çok mutlu olduğumu söylemeden geçemeyeceğim.
Herkese iyi haftalar...
sağol canım. sabah tok karnına duş aldım ve ardından böyle oldum. dün gayet iyiydim yattım dinlendim.
akşam yemek yaptım. şu an biraz iyi gibiyim. düzelmezsem ararım doktorumu.
aaaa olur mu asıl havuza girme dememeliydi.en sağlıklısı deniz en pis deniz en temiz havuzdan temizdir.Belki marmara için demiştir sana.
Ayy geçmiş olsun cnm sana da tansiyonun düşmüş geçenlerde benim de öyle oldu sonra küt bayıldım ben.
ayy bi inatçı daha geliyor desene benimki de çok inatçı çok çok 2.5 saat sırt üstü yatıramamıştık :)
günaydın şekerimmmmm :)
Hıııı ben de şaşırdım :))) nasılsın sezocum iyi misin oğluşun ve bebişin nasıl :)havuza gir demedi sadece denizi sordum baştan girebilirsin dedi marmara dey
nce yok girme dedi enfeksiyon kaparsın dedi havuzu ben kendim çıkardımm belkim çokk sıcaklarsam iyi temiz bir havuza atarım kendimi oda 1 yada 2 kere
Hıııı ben de şaşırdım :))) nasılsın sezocum iyi misin oğluşun ve bebişin nasıl :)
herkese gunaydın ve iyi haftalar,
h.sonu misafirlerim vardı dun gece gıttıler resmen bittim akannehir
siz nasılsınız bir geçmişe bakayım
günaydın kizlar..iyi haftalar diliyorum...
c.tesi doktora gittim.iyiyiz Allaha şükür
herşey normal..3 lü test istemedi doktorumuz.
ama cinsiyetini göremedik ne yazik ki.
bağdaş kurmuş ellerinide sokmuş bacak arasina ööle duruyo.naaptiysak olmadi.
bi saat dolaştim çikolata filan yedim hopladim zipladim sonra bi daha bakti doktor..
yoookkkk..ayni pozisyonda sanirim uyuyodu :)
çok inatçi dedi doktor
1 ay daha bekleticek seni merak içinde desene annesi göstermediyse belkim kızdırr kızlar çokk utangaç oluyoolarr kolay kolay açmıyolarr:roflol:erkekler açıyolar hemen yiğidin malı meydandadır hesabıı neyse bu işin şaka tarafı ama sağlıklı olmasını gördün en azında bunada şükür
fınfık ve duygu sizinkilerde kızmış tebriklerr dalia seninde erkekmiş kızlar çoğalıyo ne güzell zemuszemus
sezene katiliyorum bizimki hic ugrastirmadan bacaklarini hemen acti pipisini gormustuk :kedi:seninki belki belki kizdir acmaya utanmisti fairycim tabi saglikli olmasi en onemlisi ama insan ister istemez merak ediyo
sagol sezencim ilk hamile kaldigimdan beri erkek hissediyordum hislerimde yanilmadim
Bana da oluyor ya menepozlular gibi ter basıyor her yerimi :)Yorganı kaldırcam artık geç bile kaldım ama yorganla yatmayı çok seviyorum ya yumuşak yumuşak :)iyiyim cnmm ama dün gece hiç uyuyamadım çokk terledimm sizdede oluyomuu benim vücut ısım çok yüksek galiba oğlumda iyi dün deniz sezonunu açtıı girdi ne güzell ben kıskanarak baktımm sen nasılsın cnmm dün misafirin varmış okudum ayy hamişkende hiç çekilmiyo misafirr
Teşekkür ederim Melcan81 ...Anneciğim geldi kaldı 3 hafta yanımda o aradada evimi taşıdık:) KPss sınavını atlatınca istanbula annemlere gidip biraz beslenmeye ve kendimi toparlamaya çalışacağım ama GURBET ZORRRRR
Bana da oluyor ya menepozlular gibi ter basıyor her yerimi :)Yorganı kaldırcam artık geç bile kaldım ama yorganla yatmayı çok seviyorum ya yumuşak yumuşak :)
ohhh valla keyşf yapsın küçük beyimiz .Ben de iyim canım napim dün eşim busaya gitcekti iş için ben d e keyif yapayım bari evde dedim ev haftasonu dağınıklığı içindeydi ve he ryer de tozdu :S sonra bi anda eşimin iş arkının karısı bize gelceğini haber verdi. Haldır haldır yerleri sil süpür toz al koşturmaca oldu tam.Bir de 2 de gelcem dedi saat 12.30da geldi ter içindeydim hemen duşa atladım artık napayım valla.Yoruldum ya çok bende.Çok samimi olduğum biri olsa rahat olurdum yine de çok samimi de değilim onunla.
Bana da oluyor ya menepozlular gibi ter basıyor her yerimi :)Yorganı kaldırcam artık geç bile kaldım ama yorganla yatmayı çok seviyorum ya yumuşak yumuşak :)
ohhh valla keyşf yapsın küçük beyimiz .Ben de iyim canım napim dün eşim busaya gitcekti iş için ben d e keyif yapayım bari evde dedim ev haftasonu dağınıklığı içindeydi ve he ryer de tozdu :S sonra bi anda eşimin iş arkının karısı bize gelceğini haber verdi. Haldır haldır yerleri sil süpür toz al koşturmaca oldu tam.Bir de 2 de gelcem dedi saat 12.30da geldi ter içindeydim hemen duşa atladım artık napayım valla.Yoruldum ya çok bende.Çok samimi olduğum biri olsa rahat olurdum yine de çok samimi de değilim onunla.
Selam Kasım Anneleri..Ben Hylal...Trabzonda yaşıyorum (eş durumundan trabzonlu oldum 2.5 yıldır).Benim bebişimde kasım 15 de doğacak inşallah...
Aşırı bulantılı geçiyor hamileliğim...7-8 defa hastahanede yattım.Üstelik trabzonda hiç kimsem yok. Kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ara sıra dershaneye gidip dersleri dinleyebiliyorum sadece...Gazi ÜNV. mesleki eğitim fakültesi Giyim endüstrisi öğretmenliği mezunuyum.
Bazen bir tas çorbanın hayalini kuruyorum biri pişirsede yesem diye...Ame kendim pişiremiyorum yada zorla pişirmeyi başarsamda yiyemiyorum...
16.haftanın içindeyim bugün 14.30 da kontrolüm var. belki cinsiyetinide gösterir bebişim:)
Hamile kaldığımda 51 kiloydum bulantılardan dolayı zayıfladım ve hala 49 kiloyum...
Sizde kilo alma durumu nasıl gidiyor diye soracaktım.Doktorum vitamin vs. vermedi henüz ama ben hiç iyi beslenemiyorum...Bebişim de iyi beslemiyor diye üzülüp durmaktan başka bişey gelmiyor elimden...
ınşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...
pazartesi günleri havuz kapalı maalesef ya pazartesi günleri sosyal tesislerin bakım günüayy kıyamam çok yorulmuşsun bugün acısını çıkar dinlenn havuz keyfi yapp boşverrr saat 2 diyo 12.30 da geliyoo gelde kızma böyle tiplereklava:
sezene katiliyorum bizimki hic ugrastirmadan bacaklarini hemen acti pipisini gormustuk :kedi:seninki belki belki kizdir acmaya utanmisti fairycim tabi saglikli olmasi en onemlisi ama insan ister istemez merak ediyo
sagol sezencim ilk hamile kaldigimdan beri erkek hissediyordum hislerimde yanilmadim
annelerin hisleri hep doğru çıktı cnmm herkezin gönlüne göre versin rabbimm
pazartesi günleri havuz kapalı maalesef ya pazartesi günleri sosyal tesislerin bakım günüolsun valla sabah kalktım evi toparladım bir daha çamaşırı ascam birazdan ütüler de var onları da halledeyim sonra uzatcam ayaklarımı oyun oynıcam bi güzel dinleneyim bugün.hava da kapadı zaten akşama yağmur yağacakmış.ay sorma valla dediği vakitte gelir diye sandım ne bilim erkenden zart diye gelceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?