2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy siz ne şanlısın ben cok küçük bi yerdeyimmm havuz varda biticik erkeklerde giriyo giremem senağlama ama gece rüyamda pek yüzdüm yanımdaki kızda doğum iznine cıktı yazlığada gidemicem herkes gitcek ben kalcam

a yağmurmu yağıcakmış ne güzel serinleyelim birazzz benimde çook işim var kalkıcam birazdann off halimde yok akşamada ne pişireyim onu düşünüyorum
evet canm hava kapadı bayağı burda zaten.Off akşama ne pişircem ben de bilmiyorum hiç yaa canm yemek yapmak istemiyor bugün.

gecmis olsun canim dikkat et kendine aksam eve gidincede bir guzel dinlen

akşamı iple çekiyorum valla. yemek yiyip hemen yatıcam.

geçmiş olsun. kesin belli olanlar var.

ben yorganı kaldırdım dün. pike örtüyorum ve cam açık yatıyoruz.
ama gündüz hala ince külotlu çorap giyiyorum. iş yerim buz gibi.
denize girmek için yanıp tutuşuyorum.

canım geçmiş olsun üşüttün heralde dikkat et kendine

sağol canım. şimdi iyiyim biraz daha.

ay kıyamam! gurbet zor elbet. annen gelir arada sen de gidersin.

Tek kadın havuzu olan yer varsa oraya git bari aman boşver deniz olan yere git sen mis gibi en güzeli deniz valla.Ben de annemler yazlığa gitsin diye bekliyorum

buraya niye gelmiyor gelsin resmini koysun bijoooo, söyle kızlar merak etti diye..
valla aklıma gelmedi belki eşi bırakmıyodur bilgisayarı

Bana da oluyor ya menepozlular gibi ter basıyor her yerimi :)Yorganı kaldırcam artık geç bile kaldım ama yorganla yatmayı çok seviyorum ya yumuşak yumuşak :)
ben de bugün kaldırdım yorganları. ohh pikeyi serdim. yaşasın yorgan geçirmekten kurtuldum :lepi: yatak örtüsünü de kaldırdım valla. pikeyi çek yatağın üstüne hop toplandı yatak :))

bende elbisee istiyorummmm banane banane bütün hamile sitelerini gesdim hiç güzel yokkk senağlama
yahu dedik ya çiz ne istiyosan diktir diye daha nedem sana, annemin diktiklerinden gönderim mi onların da fotosunu koycam bi ara aklinialirimsmile

Tek kadın havuzu olan yer varsa oraya git bari aman boşver deniz olan yere git sen mis gibi en güzeli deniz valla.Ben de annemler yazlığa gitsin diye bekliyorum

kadın havuzları inanılmaz pis oluyor burda var biliyorum hiç dikkat etmiyolar. ben de bu yaz yazlıkta girmicem havuza anca başında otururum mafoldumben denize de giremezsin diyo eşim ama hiiiç iplemeyi düşünmüyorum :umursamaz: yanıyoruz ulen kimse anlamıyor bizi mafoldumben

ya kızlar ben kahvaltıda beyaz peynir yiyorum midemi kaynatıyo yanma oluyo yaparmı b. peynir

canım benim eşim geçende almış beyaz midem bulandı. peynirini değiştir istersen.
ben ya ezine aldırıyorum ya da tulum. diğerlerini yiyemiyorum. biraz tuzlu iyi geliyor.

evet bende denizi seviyorum ama bu yaz sadece ayaklarımı sokabilicemm serin serin girmek varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…