ne olduuu sanasenağlama
bende elbisee istiyorummmm banane banane bütün hamile sitelerini gesdim hiç güzel yokkk senağlama
pazartesi günleri havuz kapalı maalesef ya pazartesi günleri sosyal tesislerin bakım günüolsun valla sabah kalktım evi toparladım bir daha çamaşırı ascam birazdan ütüler de var onları da halledeyim sonra uzatcam ayaklarımı oyun oynıcam bi güzel dinleneyim bugün.hava da kapadı zaten akşama yağmur yağacakmış.ay sorma valla dediği vakitte gelir diye sandım ne bilim erkenden zart diye gelceğini.
evet canm hava kapadı bayağı burda zaten.Off akşama ne pişircem ben de bilmiyorum hiç yaa canm yemek yapmak istemiyor bugün.a yağmurmu yağıcakmış ne güzel serinleyelim birazzz benimde çook işim var kalkıcam birazdann off halimde yok akşamada ne pişireyim onu düşünüyorum
lcw ye baktin mi canım?
evet canm hava kapadı bayağı burda zaten.Off akşama ne pişircem ben de bilmiyorum hiç yaa canm yemek yapmak istemiyor bugün.
ya kızlar ben kahvaltıda beyaz peynir yiyorum midemi kaynatıyo yanma oluyo yaparmı b. peynir
baktım canım
ya kızlar ben kahvaltıda beyaz peynir yiyorum midemi kaynatıyo yanma oluyo yaparmı b. peynir
gecmis olsun canim dikkat et kendine aksam eve gidincede bir guzel dinlen
Herkese merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bulantılar, tansiyon düşmesi derken 1 ay boyunca rapor aldım.. Ama şimdi iyiyim şükür yeniden başladım işe.. Ben de cumartesi günü gittim doktora yüzde 99 erkek dedi.. Ama daha dördüncü aydayım tam olarak 5. ayda mı belli oluyordu ??
iyiyim cnmm ama dün gece hiç uyuyamadım çokk terledimm sizdede oluyomuu benim vücut ısım çok yüksek galiba oğlumda iyi dün deniz sezonunu açtıı girdi ne güzell ben kıskanarak baktımm sen nasılsın cnmm dün misafirin varmış okudum ayy hamişkende hiç çekilmiyo misafirr
canım geçmiş olsun üşüttün heralde dikkat et kendine
Teşekkür ederim Melcan81 ...Anneciğim geldi kaldı 3 hafta yanımda o aradada evimi taşıdık:) KPss sınavını atlatınca istanbula annemlere gidip biraz beslenmeye ve kendimi toparlamaya çalışacağım ama GURBET ZORRRRR
tuzluysa yapar cano
Tek kadın havuzu olan yer varsa oraya git bari aman boşver deniz olan yere git sen mis gibi en güzeli deniz valla.Ben de annemler yazlığa gitsin diye bekliyorumayy siz ne şanlısın ben cok küçük bi yerdeyimmm havuz varda biticik erkeklerde giriyo giremem senağlama ama gece rüyamda pek yüzdüm yanımdaki kızda doğum iznine cıktı yazlığada gidemicem herkes gitcek ben kalcam
ben elbise aldim geçen gün ordan.
ben görememiştim belkide esk.de kilerde gok
ben elbise aldim geçen gün ordan.
suda bekletsen?
valla aklıma gelmedi belki eşi bırakmıyodur bilgisayarıburaya niye gelmiyor gelsin resmini koysun bijoooo, söyle kızlar merak etti diye..
ben de bugün kaldırdım yorganları. ohh pikeyi serdim. yaşasın yorgan geçirmekten kurtuldum :lepi: yatak örtüsünü de kaldırdım valla. pikeyi çek yatağın üstüne hop toplandı yatak :))Bana da oluyor ya menepozlular gibi ter basıyor her yerimi :)Yorganı kaldırcam artık geç bile kaldım ama yorganla yatmayı çok seviyorum ya yumuşak yumuşak :)
yahu dedik ya çiz ne istiyosan diktir diye daha nedem sana, annemin diktiklerinden gönderim mibende elbisee istiyorummmm banane banane bütün hamile sitelerini gesdim hiç güzel yokkk senağlama
:))) Evet valla o da hiç girmedi bugün kombiciler mi geldi acaba onların başında mı ki?nalan gelsin akıl versin bize yemek topicimizde var nasılsaa
Tek kadın havuzu olan yer varsa oraya git bari aman boşver deniz olan yere git sen mis gibi en güzeli deniz valla.Ben de annemler yazlığa gitsin diye bekliyorum
Tek kadın havuzu olan yer varsa oraya git bari aman boşver deniz olan yere git sen mis gibi en güzeli deniz valla.Ben de annemler yazlığa gitsin diye bekliyorum[/QUOT
yok canım ne ararr küçük bi ilçe burasııı denizede işte yanımda kız doğum iznindeee diğeride yeni gitsem gitsem 3 günnn
kadın havuzları inanılmaz pis oluyor burda var biliyorum hiç dikkat etmiyolar. ben de bu yaz yazlıkta girmicem havuza anca başında otururum mafoldumben denize de giremezsin diyo eşim ama hiiiç iplemeyi düşünmüyorum :umursamaz: yanıyoruz ulen kimse anlamıyor bizi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?