2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de hiç sevmiyorum nevresim geçirmeyi yaaa sabah yeni temizleri geçirdim artık haftasonu çıkarırım pikeleri o kadar geçirdim hiç kaldıramam şimdi D:laelaelaelaelae

bijoux annenin diktiği elbiselerin fotolarını koyacaktın!
ay nalan bugün gelir inşallah. yemek konusunda ona soracağım var.
dün onun tarif ettiği gibi karnıyarık yaptım süper oldu, az yağlı ve çok hafifti.

yemeğe çıkıcam birazdan. ama aç kalacağım kesin.
keşke evden getirseydim yemeğimi.
mafoldumben

sağlıklı ve her şeyin yerinde olmasına sevindim.inatçıymış bayağı.seni meraklandırmak istiyor annesi

sanki benim oğlumu anlatıyorsun.yatırıyorum odadan çıkaıp daha oturmadan uyanıyor.ve 10 aylık oğlum.çok zorlanıyorum kızlar gece de uykusu yok.allah sağlık versin sabredeceğim büyüyene kadar.zor bebek insanı çok yıpratıyor.benim sizin gibi dinlenme oturma gibi lükslerim yokmafoldumben

yahu dedik ya çiz ne istiyosan diktir diye daha nedem sana, annemin diktiklerinden gönderim mi onların da fotosunu koycam bi ara aklinialirimsmile[/COLOR][/B][/QUOTE]

yaaa tızmaaa bikeremm benim olduğum yerde terzi bilmiyom kumaşı nerde bulcam buranın nufusü 15.000 :çok üzgünüm:

koyucam canım kirli sepetindeler, yıkamadan giyemezdim. kurusun ütü olsun görürsünüz :)

yaaa tızmaaa bikeremm benim olduğum yerde terzi bilmiyom kumaşı nerde bulcam buranın nufusü 15.000 :çok üzgünüm:
heryerde bir terzi vardır kız allah iyiliğini versin :) bi kumaşçı ve terzi bulcan epi topu..

melodi canım sen istemiştin galiba sebamed in fotosunu işte bu..

ayrıntılı ultrason hakkında bişey sordum kimse açıklamadı yani :umursamaz:

nalancım nasılsın, alıştın mı kız annesi olma fikrine? isim düşünüyor musun?

alıştım cnm zaten kız annesi olmayı çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi, erkek dienlerin hepsi şaşırdılar, eşimde bende çok mutluyuz cumadan beri, isim bi kaç tane bulduk ama hangisi olacak tam karar veremedik, bakmayada devam ediyoruz...

selam kizlar nasilsiniz ?

bugun ilk kez bebisim icin bir hastane cikisi aldim :hulya:
sizler alisveris yapmaya basladinizmi ?

ben fanila gibi bi tulum aldım ilk öğrendiğim dönemde, sonra bi şi almadım...

harikaaaaa çoooook sevindim valla fınfıkcım demek sanada bi prenses gelio, bizim kızlar karaborsa olacak valla, ay çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun cnm benim, güle güle sağlıkla büyüt inşallah...

kolay gelsin sana cnm, hoş sen bu saate kadar işin büyük kısmını halletmişindir herhalde...-tatlicadiarzu-

hoşgeldin sezencim, valla sen hepimiz yerine tatil yap cnm, bu arada havuzada fazla girme havuzlarda pis oluyo...

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine kesin tansiyonun oynamıştır bi baktırsaydın keşke...

nalancım nasılsınn hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…