Ben de hiç sevmiyorum nevresim geçirmeyi yaaa sabah yeni temizleri geçirdim artık haftasonu çıkarırım pikeleri o kadar geçirdim hiç kaldıramam şimdi
valla aklıma gelmedi belki eşi bırakmıyodur bilgisayarı
ben de bugün kaldırdım yorganları. ohh pikeyi serdim. yaşasın yorgan geçirmekten kurtuldum :lepi: yatak örtüsünü de kaldırdım valla. pikeyi çek yatağın üstüne hop toplandı yatak :))
yahu dedik ya çiz ne istiyosan diktir diye daha nedem sana, annemin diktiklerinden gönderim mionların da fotosunu koycam bi ara aklinialirimsmile
yanındaki kız derken anlayamadım ben dükkanınız fln mı var? nerdesin bir de sen?Tek kadın havuzu olan yer varsa oraya git bari aman boşver deniz olan yere git sen mis gibi en güzeli deniz valla.Ben de annemler yazlığa gitsin diye bekliyorum[/QUOT
yok canım ne ararr küçük bi ilçe burasııı denizede işte yanımda kız doğum iznindeee diğeride yeni gitsem gitsem 3 günnn
sağlıklı ve her şeyin yerinde olmasına sevindim.inatçıymış bayağı.seni meraklandırmak istiyor annesigünaydın kizlar..iyi haftalar diliyorum...
c.tesi doktora gittim.iyiyiz Allaha şükür
herşey normal..3 lü test istemedi doktorumuz.
ama cinsiyetini göremedik ne yazik ki.
bağdaş kurmuş ellerinide sokmuş bacak arasina ööle duruyo.naaptiysak olmadi.
bi saat dolaştim çikolata filan yedim hopladim zipladim sonra bi daha bakti doktor..
yoookkkk..ayni pozisyonda sanirim uyuyodu :)
çok inatçi dedi doktor
sanki benim oğlumu anlatıyorsun.yatırıyorum odadan çıkaıp daha oturmadan uyanıyor.ve 10 aylık oğlum.çok zorlanıyorum kızlar gece de uykusu yok.allah sağlık versin sabredeceğim büyüyene kadar.zor bebek insanı çok yıpratıyor.benim sizin gibi dinlenme oturma gibi lükslerim yokmafoldumbenvalla öyle benim arkadaşın oğlu felaket bişey kadıncağızı yedi bitirdi
çocuğun yatmasıyala kalması bir 5 dk bile uyumuyo ya
gerçi karnındaykende kadını 9 ay boyunca mahfetti hala aynı 3,5 aylık oldu değişmedi allah sabır versin
yemeğe çıkıcam birazdan. ama aç kalacağım kesin.
keşke evden getirseydim yemeğimi. mafoldumben
yanındaki kız derken anlayamadım ben dükkanınız fln mı var? nerdesin bir de sen?
söğüttt ben kayınpederim muhasebe bürosunda çalışıyomsss
koyucam canım kirli sepetindeler, yıkamadan giyemezdim. kurusun ütü olsun görürsünüz :)bijoux annenin diktiği elbiselerin fotolarını koyacaktın!
ay nalan bugün gelir inşallah. yemek konusunda ona soracağım var.
dün onun tarif ettiği gibi karnıyarık yaptım süper oldu, az yağlı ve çok hafifti.
heryerde bir terzi vardır kız allah iyiliğini versin :) bi kumaşçı ve terzi bulcan epi topu..yaaa tızmaaa bikeremm benim olduğum yerde terzi bilmiyom kumaşı nerde bulcam buranın nufusü 15.000 :çok üzgünüm:
ayrıntılı ultrason hakkında bişey sordum kimse açıklamadı yani :umursamaz:
ayrıntılı ultrason hakkında bişey sordum kimse açıklamadı yani :umursamaz:
ayrıntılı ultrason renklimi oluyo?
nalancım nasılsın, alıştın mı kız annesi olma fikrine? isim düşünüyor musun?
selam kizlar nasilsiniz ?
bugun ilk kez bebisim icin bir hastane cikisi aldim :hulya:
sizler alisveris yapmaya basladinizmi ?
Nalancım çok sevindim kuşum herşeyin güzel olmasınaŞeniz
Prenses annesi olacağın için de çok sevindimbayanssulusmile
Bu arada geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım..
Dün başka bir doktora gittim sırf cinsiyet öğrenmek için evet yüksek ihtimalle bende prenses annesi olacağımzemuszemusbayanssulusmile
günaydın herkese,
yoğun bir gün beni bekliyor, dün evde bi o koltukta bi bu kanepede yani bulduğum yerde uyudum durdum e tabi bu saatte de kalktım kaydirigubbakcemile3 temizlik ve çamaşırları halledicem bugün çook yorulucam ağrı kesicim hazır -tatlicadiarzu-
günaydın cnmmm geçmişe bakıyım dedim yarıda pes ettim vallahii oku oku bitiremedimm hava çokk güzeldii cnmm oğlum deniz sezonunu açtı girdilerr ben giremiyrum doktorum girme dedi idrar yolların iltihap kapar dedii ben bu yaz sadece havuza girebilirim oda arada sen naptın cnnmmm
günaydın kıslar!
bugün çok fenayım, sabah kahvaltıdan sonra duş aldım, sonra çarpıntım oldu. ateş bastı ve midem bulandı. limonlu soda içtim. zorla giyinip işe geldim. ama şimdi hem ter basıyor hemde halsizim.
noldu anlamadım?
canım sanırım nalanın yaptırdığı organ ölçümlerini filan yapıyolarmış
alıştım cnm zaten kız annesi olmayı çok istiyordum Allah gönlüme göre verdi, erkek dienlerin hepsi şaşırdılar, eşimde bende çok mutluyuz cumadan beri, isim bi kaç tane bulduk ama hangisi olacak tam karar veremedik, bakmayada devam ediyoruz...
ben fanila gibi bi tulum aldım ilk öğrendiğim dönemde, sonra bi şi almadım...
harikaaaaa çoooook sevindim valla fınfıkcım demek sanada bi prenses gelio, bizim kızlar karaborsa olacak valla, ay çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun cnm benim, güle güle sağlıkla büyüt inşallah...
kolay gelsin sana cnm, hoş sen bu saate kadar işin büyük kısmını halletmişindir herhalde...-tatlicadiarzu-
hoşgeldin sezencim, valla sen hepimiz yerine tatil yap cnm, bu arada havuzada fazla girme havuzlarda pis oluyo...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine kesin tansiyonun oynamıştır bi baktırsaydın keşke...
ayrıntılı ultrason renklimi oluyo?
bende merak ediyorum sanırım kendin istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?