galiba canım bende bilmiorum ta olarak. buna girmeyi sizmi istiyosunuz. yoksa doktorum beni yönlendirir mi onu sordum. bende girmek istiyorum çünkü.
neyse canım birileri açıklarsa öğreniriz bizde
tünaydın kızlar, geçmişe baka baka geliyorum ben, birazdan görüşürüz...
ayrıntılı ultrason hakkında bişey sordum kimse açıklamadı yani :umursamaz:
renkliyse bana doktorun 20. haftada sokucam renkliye dedi
hahh tamam canım merak ettiğim buydu. demek ki doktor sölicek. ben genede sorarım zaten doktoruma ama merak ettim kaydirigubbakcemile5
nalancım nasılsınn hoşgeldinn
ii sayılırım baş ağrım haricinde, neden annamadım ama 2 gündür acayip başım ağrıyo sezen acaba klimamı çarptı beni annamadım,
sen nasılsın asıl, ooohhh ne ii gelmiştir oranın temiz havası, kız en akıllımız sensin valla, kaçıp hafta sonu kafanı dinliyosun orada...
hoş geldin canla başla seni bekliyolar bugünkü yemek için opuyorumnanaktan
klimadır canım yada stresten ağrımıştır cumaya kadar duyduğunn evet temiz hava rahatım buraya gelince daralıyorumm
daliacım
oğluşun hayırlı olsun
fınfık
seninde prensesin hayırlı olsun canım.sağlıkla doğsunlar
daliacım oğluş
fınfığım prenses haberi almışşş bayanssulusmile
Allah gönlünüze göre versin kızlar sizindeee. benimde kız kesinleşeydi bir :hulya:
fınfık ve duygu sizinkilerde kızmış tebriklerr dalia seninde erkekmiş kızlar çoğalıyo ne güzell zemuszemus
canım benim bebek besinsiz kalmaz ama sen cok kötü olursun .çok üzldüm benzer seyleri yasıyoruz ne yazık ki
selected 79, dalia, fınfık
bebişlerimizin cinsiyeti belli olmusş allah saglıkla dogmak nasıp etsin insallah hepimize:Saruboceq:
harikaaaaa çoooook sevindim valla fınfıkcım demek sanada bi prenses gelio, bizim kızlar karaborsa olacak valla, ay çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun cnm benim, güle güle sağlıkla büyüt inşallah...
günaydın kizlar..iyi haftalar diliyorum...
c.tesi doktora gittim.iyiyiz Allaha şükür
herşey normal..3 lü test istemedi doktorumuz.
ama cinsiyetini göremedik ne yazik ki.
bağdaş kurmuş ellerinide sokmuş bacak arasina ööle duruyo.naaptiysak olmadi.
bi saat dolaştim çikolata filan yedim hopladim zipladim sonra bi daha bakti doktor..
yoookkkk..ayni pozisyonda sanirim uyuyodu :)
çok inatçi dedi doktor
üf kendime hamile elbisesi dikiyorum, şu kol takma işi beni delirtiyor ama çok tatlı olduu
geçmişe geri dönmeden senin sorunu yanıtliiim önce cnm...
detaylı ultrason siyah beyaz olan bi ultrason, ama bizim dr. larımızda bulunandan deil, bu ultrasonla dr. bebeğin bütün organlarına, yani beyin,safra,karaciğer,akciğer,ayakları,elleri,parmakları,cinsel organı ve diğer her şeyi detaylı olarak inceliyo ve gelişimin normal olup olmadığına bakıyo, anlatabildim mi cnm benim...
renkli olanda bildiğim kadarıyla 4 boyutlu ultrason dedikleri...
sen ölçüm niye yaptırmak istiyosun renkiliye gir net görürsün zaten detaylı farklıymış bak nalan yazdıı ona girmek istiyosan araştırma yap konyadaki doktorları
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Nalancım valla Allah biliyor ya benimde gönlüm kızdan yanaydı bayanssulusmile
Allah ikimizinde gönlüne göre verdi :Saruboceq:
Seninde kızın olmasına çok sevindim:asigim:
Ben hep söylerdim bir kızım olsun onu süsüleyip süsleyip gezdiririm diye
Kesin kızımda benim gibi kokoş olacak opuyorumnanaktan
çok sağol canım benim yaa olumunekankayizsmile benim istediim detaylı olanı o zaman. bende gelişimi v.s. nasılmış tam anlamıyla baktırmak istiyorum o yüzden soruyorum. çok sağol nalanımm olumunekankayizsmile
araştırıcam canım. öncelikle doktoruma soraım belki o önerir birini. ben ikili test v.s. yaptırmadım ya. bu şekilde bi kontrol ettireim dedim
[becerikli arkadaşım benim, kendi elbisesini kendi dikiyo, böle dikiş nakış örgü işleri bilen kişilere çok imreniyorum benim pek fazla elimden gelmez böle şeyler...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?