2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mutfak konusunda işin uzmanı olduğuna göre bende kızımı sana gönderirim zemuszemus

cnm benm ben ne işe yarar diyes ormuyom..bu testi sizlerdende isteyen doktor varmı diyom.hem bu sitenin amacı bişeyleri paylaşmak konşmak.belki burdan bikaç kişinn iyi olumlu düşnceli aklımızdki bi soru işaretinmi giderir.bu amaçla herkez aklıan takılnı paylaşıyo.bunda şok olcak şaşrıcak bi şey görmedim açıkcası.

nalan hediye işini ne yaptın tedarikte mi hala ne sinir bi durum ya

kız şu internetli telefonlardan alsaydın çekerdi belki ordan, neyse belkide bizi özleyince daha ii olur boşver...

geçmiş olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah, gurbette yaşamak zordur gerçekten bilirim o duyguyu, Allah yardımcın olsun...

sağol melcanıcımm bende çook özliycem ama orda vın çekmiyoo malesef evdede net yokk ancak cafeye girer arada bakarım nalandan alırım haberlerinizi

ben sana önemli bi durum oldumu arayıp haber veririm nasılsa sen keyfine bak...

geçmiş olsun ve gözünaydın, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah, Allah kucağına almayı nasip etsin cnm...

ya kızlar ben kahvaltıda beyaz peynir yiyorum midemi kaynatıyo yanma oluyo yaparmı b. peynir

yapar cnm, yoğurtta yapar, gaviscon yazdı bana doktor cuma günü istediğin kadar kullan bi zararı yok dedi, bi kere içtim o zamandan beride midem ii Allaha şükür doktoruna bi sorsana sende...

oyyy fınfığım senindemi prensesin olucak hadi hayırlısı bakalım yerim onun mamuşunu opuyorumnanaktan

benim diri ficüdumda sanırsam hamile olduğunu yeni idrak edebildi :roflol:
son 2-3 gündür midem bulanıyo bu sabah çıkardımda :umursamaz:
bu haftalarda rahim yukarı doğru çıktığı ve bebek büyüdüğü için mideye baskı yaparmış mide ağrısı yanması olurmuş
yediklerinize tiikkat edin hanımlarboshayallersmile

nalan hediye işini ne yaptın tedarikte mi hala ne sinir bi durum ya

hiç sorma cnm terslik olacak ya kesin başım ondan tuttu benim hafta sonu, yurtdışından getirtiyormuş tedarikçi firma bunu gümrükte yaşanan bi sorun nedeniyle gümrük çıkışı gecikmiş ondan dolayı bugün yarın ellerinde olacakmış...

ee be geri zekalılar, bak geçen hafta çarşamba mail yazdım onlara ürün gelio dimi die, evet yarın yada öbür gün elimizde hemen yollicaz dediler ii dedim, cuma yine mail attım noldu die, pazartesi dediler, bide ben mail atmadan haber verirler normalde haberde vermiolar, cumartesi yine mail attım bu ne terbiyesizliktir sizin gibi bi şirkete yakıştımı die, bugün cevap yazmışlar, işte bizim elimizde olan bi şi değil üretici firmnın yaşadığı bi sorun çok özür dileriz felan die, napıcam bilemedim valla, ilk defa başıma böle bi şi geldi...bu hafta elinde olur herhalde...

çarşambaya kadar beklerim gelmezse iptal eder gider kendim alır yollarım, zaten hediye gelirse, faturayı bana yollayacaklar, sipariş tarihini koyacam buraya, gıcık oldum valla, keşke ben siparişi önceden verip evde bekletseydim...

bak canım , şimdi ben paylasıma karsı degılım hepımız paylasıoruz, paylasılan seyın ıcerıgı onemlı bırısı mıdem yanıyo dıyo, digerı sunları dene bana ıyı geldı dıyo, amenna, tabı kı bunu yapıcaz bu grubun amacı zaten bu, benım karsı oldugum sey şu: bırısı dıyo kı bana bu vıtamın verıldı, bırısı dıyo kı aaaaa bana verılmedı nıye kı, allah allah dıyesım gelıo sız ıkı ınsan bır mısınız aynı mısınız, bana verılır sana verılmez, benden doktor bu testı ıster, baskasından bı baska testı ıster, bu konusma sence paylasım mı oluyo ben buna paylasım dıyemıyorum. bırısı gelıp ya sol yanımda bı agrı var acaba nıye dıye burda sordugunda ne yapcamı sasırıyorum cıdden bu ne sacmalıktır dıyorum, bısı yazasım kalmıo sonra boyle garıp muhabbetlerın uzerıne. sen yapmamıssındır bı baskası yapmıstır ama bı dıgerı gelıp ya şoyle bısı varmıs doktor ıstedı o ne kı dıye soruo, ya arkadasım neden doktoruna sormadın, neden kıtabına bakmıosun, neden ınternetten arastırmıosun, bız kımız kı sen bıze soruosun, yanlıs bılgı verırsek yanlıs yonlendırırsek nolcak.
burda gayet guzel paylasım yapan ınsanlar var eger konu paylasımsa, hafta hafta takıp edıolar mesela, bu hafta su su olabılırmıs dıyolar, ıste ne bılım sunu yıyın sunu ıcın ıyı gelıomus dıyolar cok da tesekkur ederım onlara cok sey ogrenıorum sayelerınde ama cahilce bi takım sorular konuşmalar bana paylasımmış gıbı gelmıo cidden

Mutfak konusunda işin uzmanı olduğuna göre bende kızımı sana gönderirim zemuszemus

tamam cnm ben ikisinide sokarım mutfağa çocukluktan itibaren öğrenirler her şeyi mis gibi, senin ufaklık 5 yaşına geldiğinde sofrayı ve yemekleri hazırlamış olur sen işten gelene kadar...-tatlicadiarzu-

ay ne komik olur öle bi şi yapsa insan şoka girer valla...sırnaşık şey

bi de biz oh ne güzel senınkı hemencecik gider demiştik, terslik olcak ya illa bı sekılde oluyo ıste :) sen bana yollasaydın canım o hedıyeyı kesın gelırdı bana hedıye almadınız dıye cıkıo butun bunlar :)

niye yemek neki?

sebzeli köfte, köfte tadı berbattı 2,3 tane patlıcan yedim. fırın makarna çok az yiyebildim berbattı. cacık bir tek onu bitirdim, bide meyve.
midem berbat şimdi.

merakla bekliyorum. evet losyonu ben sormuştum sağol canım.

tansiyon hiç aklıma gelmedi, ay ne şaşkınım ben revire gidip ölçtürmek aklıma gelmiyor.

geçmiş olsun cnm, valla bu bebeğin büyüdüğü dönemde hiç bi şi yemesende illa ki baskı yapıyo galiba, genelde bütün hamişlerde bu mide yanması sorunu var ve bi çoğunda hamilelikten sonra safra kesesinde sorun oluyomuş maalesef...

gaviscon bendede var ama tadı kötü içemiyorum tiksindiriyo beni sen nasıl içtin?

selammmm bayanssulusmile
bu sabah ilk defa mide bulantıma sevindimm...
cenazemiz vardı çok etkilenmiştim. kendimi mahfettimm. sinir krizi falan geçirdim. çok ağladım hıçkıra hıçkıra . bebeğime bişey oldu diye çok korktum. hep dua ettim. bu sabah da midem bulanıp istifra edince çook şükür dedim.
şimidide bi tuhafım işler beni bekliyor kafamçokkarıştı ama halim yok :umursamaz:

başın sağ olsun ama cok üzme kendini bebekte etkilenirrrr

başın sağolsun cnmmm yakınınmıydıı?

pazartesi yoğunluğu pofff ya kızlar suyu çok faydalı olduğunu bilmeme rağmen gün içinde yoğunluktan aklıma su gelmiyor arada hatırlatın basna su iç diğe işin ilginç yanı susamıyorumda şişeyi önüme koydum şimdi unutmayalım diğe yemekler yenmiş ben daha karar veremedim nohut kurufasulye çok fayf-dalı yiyeceklermiş arkadaşlar tüketebiliyormusunuz ?

ben bu akşam nohut pişirmeyi düşünüyorum cnmm

Fınfıkın ve nalanım ne güzel sizlerinde kızlarınız oluyor:)))) Topik kızlarla doldu ne güzel:) Benim de allah izin verirse bir kokoşum olacak... Eren Sezencim senin de gitmene üzüldüm ama senin için sevindirici bir haber... Fazla özletme kendini oralarda bizim için de denize girersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…