Fınfıkın ve nalanım ne güzel sizlerinde kızlarınız oluyor:)))) Topik kızlarla doldu ne güzel:) Benim de allah izin verirse bir kokoşum olacak... Eren Sezencim senin de gitmene üzüldüm ama senin için sevindirici bir haber... Fazla özletme kendini oralarda bizim için de denize girersin.
başın sağolsun cnmmm yakınınmıydıı?
ben düdüklü kullanamıyorum çok korkuyorumevlendiğimden beri hiç kullanmadım
:))) Evet valla o da hiç girmedi bugün kombiciler mi geldi acaba onların başında mı ki?
ayyy o kadar iş var evde ama bende iş yok napıcamm bilmiyorummm
bijoux annenin diktiği elbiselerin fotolarını koyacaktın!
ay nalan bugün gelir inşallah. yemek konusunda ona soracağım var.
dün onun tarif ettiği gibi karnıyarık yaptım süper oldu, az yağlı ve çok hafifti.
bende merak ediyorum sanırım kendin istiyosun
sağolun canlarmm
küçüklüğümden beri tanıyodum annemin arkadaşı. 2. annemdi . hep aynı yerlerde oturduk. okadar iiydiki. daha 38 yaşındaydı.. 15 yaşında kızı var. 1 ayda rahmetli oldu :gitme:mafoldumben herşeyimde yanımdaydı . bebeğimi göremeden gitti ne hayallaerimiz vardı offffff iyiler yaşamıyor zatennn mafoldumben
evet sezen aynen benimki de ondan ben yıne de cok korkuyorum, bı sefer babannemlerın orda patlamıstı duduklu tabı cok dandırık eskı usul duduklulerdendı ama butun mutfak kıpkırmızı olmustu salcadan ahahah hatırlıorum da o günden beri korktum,
ya kızım hadı ben yenıyım de korkuom sen 10 senelık evlısın sana ne demeli :)))
bak canım , şimdi ben paylasıma karsı degılım hepımız paylasıoruz, paylasılan seyın ıcerıgı onemlı bırısı mıdem yanıyo dıyo, digerı sunları dene bana ıyı geldı dıyo, amenna, tabı kı bunu yapıcaz bu grubun amacı zaten bu, benım karsı oldugum sey şu: bırısı dıyo kı bana bu vıtamın verıldı, bırısı dıyo kı aaaaa bana verılmedı nıye kı, allah allah dıyesım gelıo sız ıkı ınsan bır mısınız aynı mısınız, bana verılır sana verılmez, benden doktor bu testı ıster, baskasından bı baska testı ıster, bu konusma sence paylasım mı oluyo ben buna paylasım dıyemıyorum. bırısı gelıp ya sol yanımda bı agrı var acaba nıye dıye burda sordugunda ne yapcamı sasırıyorum cıdden bu ne sacmalıktır dıyorum, bısı yazasım kalmıo sonra boyle garıp muhabbetlerın uzerıne. sen yapmamıssındır bı baskası yapmıstır ama bı dıgerı gelıp ya şoyle bısı varmıs doktor ıstedı o ne kı dıye soruo, ya arkadasım neden doktoruna sormadın, neden kıtabına bakmıosun, neden ınternetten arastırmıosun, bız kımız kı sen bıze soruosun, yanlıs bılgı verırsek yanlıs yonlendırırsek nolcak.
burda gayet guzel paylasım yapan ınsanlar var eger konu paylasımsa, hafta hafta takıp edıolar mesela, bu hafta su su olabılırmıs dıyolar, ıste ne bılım sunu yıyın sunu ıcın ıyı gelıomus dıyolar cok da tesekkur ederım onlara cok sey ogrenıorum sayelerınde ama cahilce bi takım sorular konuşmalar bana paylasımmış gıbı gelmıo cidden
üzme kendini bebişini düşünn ömrü o kadarmışş yapılıcak bişey yok allah geride kalanlara sabır versin cuma günüde kızkardeşimin üniversite arkadaşı 27 yaşında daha iş için gaziantepe gitmiş kimyagerdii patronuyla orda tafik kazasında ölmüşş daha bekardıı ailesi
perişann beterin beteri varr kızda bize çok gelip gitmiştir iyi tanırızz ama vade işte önüne geçilmiyo malseff allah çocuklarımızı bizlere bağışalsın onların acılarını yaşatmasın
bi de biz oh ne güzel senınkı hemencecik gider demiştik, terslik olcak ya illa bı sekılde oluyo ıste :) sen bana yollasaydın canım o hedıyeyı kesın gelırdı bana hedıye almadınız dıye cıkıo butun bunlar :)
valla ahınmı tuttu ne kız, ama sadece bana ah etmişin herhalde, benim hediyem çekilişe katıldıktan bi gün sonra belliydi bide düşün yani ona rağmen en son benimki gidecek hoş bişi fark etmeyecek ya neyse...ama olsun bir an önce gitsin arkadaşımın tepkisini merak ediyorum beğenecekmi bakalım...
noldu kız nie dellendin sen bakim? naptın dün kocişini sürükledin mi sokaklarda, bebek odası noldi?
bak canım , şimdi ben paylasıma karsı degılım hepımız paylasıoruz, paylasılan seyın ıcerıgı onemlı bırısı mıdem yanıyo dıyo, digerı sunları dene bana ıyı geldı dıyo, amenna, tabı kı bunu yapıcaz bu grubun amacı zaten bu, benım karsı oldugum sey şu: bırısı dıyo kı bana bu vıtamın verıldı, bırısı dıyo kı aaaaa bana verılmedı nıye kı, allah allah dıyesım gelıo sız ıkı ınsan bır mısınız aynı mısınız, bana verılır sana verılmez, benden doktor bu testı ıster, baskasından bı baska testı ıster, bu konusma sence paylasım mı oluyo ben buna paylasım dıyemıyorum. bırısı gelıp ya sol yanımda bı agrı var acaba nıye dıye burda sordugunda ne yapcamı sasırıyorum cıdden bu ne sacmalıktır dıyorum, bısı yazasım kalmıo sonra boyle garıp muhabbetlerın uzerıne. sen yapmamıssındır bı baskası yapmıstır ama bı dıgerı gelıp ya şoyle bısı varmıs doktor ıstedı o ne kı dıye soruo, ya arkadasım neden doktoruna sormadın, neden kıtabına bakmıosun, neden ınternetten arastırmıosun, bız kımız kı sen bıze soruosun, yanlıs bılgı verırsek yanlıs yonlendırırsek nolcak.
burda gayet guzel paylasım yapan ınsanlar var eger konu paylasımsa, hafta hafta takıp edıolar mesela, bu hafta su su olabılırmıs dıyolar, ıste ne bılım sunu yıyın sunu ıcın ıyı gelıomus dıyolar cok da tesekkur ederım onlara cok sey ogrenıorum sayelerınde ama cahilce bi takım sorular konuşmalar bana paylasımmış gıbı gelmıo cidden
ben düdüklü kullanamıyorum çok korkuyorumevlendiğimden beri hiç kullanmadım
gaviscon bendede var ama tadı kötü içemiyorum tiksindiriyo beni sen nasıl içtin?
:1hug:
bende bikere öyle bi patlama gördüm o yüzden kullanamıyorumm tencereye talim 10 seneyle ilgisi yok senide görücez bakalım bu korkunu atabilicenmii 10 sene sonra sorarım sana kullandınmı diye
selammmm bayanssulusmile
bu sabah ilk defa mide bulantıma sevindimm...
cenazemiz vardı çok etkilenmiştim. kendimi mahfettimm. sinir krizi falan geçirdim. çok ağladım hıçkıra hıçkıra . bebeğime bişey oldu diye çok korktum. hep dua ettim. bu sabah da midem bulanıp istifra edince çook şükür dedim.
şimidide bi tuhafım işler beni bekliyor kafamçokkarıştı ama halim yok :umursamaz:
Fınfıkın ve nalanım ne güzel sizlerinde kızlarınız oluyor:)))) Topik kızlarla doldu ne güzel:) Benim de allah izin verirse bir kokoşum olacak... Eren Sezencim senin de gitmene üzüldüm ama senin için sevindirici bir haber... Fazla özletme kendini oralarda bizim için de denize girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?