2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canımcımm hepiniz için dinlenicem bol boll döndüğümde doğuma az kalmış olucak ne heyecan vericii

başın sağolsun cnmmm yakınınmıydıı?

sağolun canlarmm
küçüklüğümden beri tanıyodum annemin arkadaşı. 2. annemdi . hep aynı yerlerde oturduk. okadar iiydiki. daha 38 yaşındaydı.. 15 yaşında kızı var. 1 ayda rahmetli oldu :gitme:mafoldumben herşeyimde yanımdaydı . bebeğimi göremeden gitti ne hayallaerimiz vardı offffff iyiler yaşamıyor zatennn mafoldumben

ben düdüklü kullanamıyorum çok korkuyorum evlendiğimden beri hiç kullanmadım

aynen bende düdüklü kullanma özürlüyümm tefalin clipso kapaklısını aldım onuda kullanamadım korkuyorumm sanki açınca patlıycakmış gibi geliyoo tencerede yapıyorum mecburen

:))) Evet valla o da hiç girmedi bugün kombiciler mi geldi acaba onların başında mı ki?

kombicilerle konuşmuş eşim akşama gelip keşif yapacaklar cnm

ayyy o kadar iş var evde ama bende iş yok napıcamm bilmiyorummm

bende ütü yapıcam evi toparlicam ama hiç halim yok, tembelliğim üstümde valla...

afiyet olsun cnm, ellerine sağlık senin..

bende merak ediyorum sanırım kendin istiyosun

yok cnm detaylı ultrasona bebeğin organ gelişimi büyük ölçüde tamamlandığında yani 22-26. haftalarda giriyosun doktorun seni yönlendirecektir...

üzme kendini bebişini düşünn ömrü o kadarmışş yapılıcak bişey yok allah geride kalanlara sabır versin cuma günüde kızkardeşimin üniversite arkadaşı 27 yaşında daha iş için gaziantepe gitmiş kimyagerdii patronuyla orda tafik kazasında ölmüşş daha bekardıı ailesi
perişann beterin beteri varr kızda bize çok gelip gitmiştir iyi tanırızz ama vade işte önüne geçilmiyo malseff allah çocuklarımızı bizlere bağışalsın onların acılarını yaşatmasın

evet sezen aynen benimki de ondan ben yıne de cok korkuyorum, bı sefer babannemlerın orda patlamıstı duduklu tabı cok dandırık eskı usul duduklulerdendı ama butun mutfak kıpkırmızı olmustu salcadan ahahah hatırlıorum da o günden beri korktum,
ya kızım hadı ben yenıyım de korkuom sen 10 senelık evlısın sana ne demeli :)))

:1hug:
bende bikere öyle bi patlama gördüm o yüzden kullanamıyorumm tencereye talim 10 seneyle ilgisi yok senide görücez bakalım bu korkunu atabilicenmii 10 sene sonra sorarım sana kullandınmı diye

noldu kız nie dellendin sen bakim? naptın dün kocişini sürükledin mi sokaklarda, bebek odası noldi?

aminn canım . sizinde başınız sağolsun . çok zor gerçekten . Allah sevdiklerimizi bize bağışlasınn :1hug:

valla ahınmı tuttu ne kız, ama sadece bana ah etmişin herhalde, benim hediyem çekilişe katıldıktan bi gün sonra belliydi bide düşün yani ona rağmen en son benimki gidecek hoş bişi fark etmeyecek ya neyse...ama olsun bir an önce gitsin arkadaşımın tepkisini merak ediyorum beğenecekmi bakalım...

beğenir canımm sen merak etme ben bayıldımm valla

noldu kız nie dellendin sen bakim? naptın dün kocişini sürükledin mi sokaklarda, bebek odası noldi?

yok dellenmedım şaşkınlımı dıle getırdım sadece :)
ben suruklemeden kendısı hadı gıdelım dedı cnm:) gittik hallettık odayı ,ama cok pahalı oldugu ıcın annem hepsını ben alamam dedı dıger yarısını da kaynanamlara kakaladık yarı yarıya odıcekler :) 1 ay sonra teslim işte :)
bu arada ben o gece ne rüyalar gördüm tahmin bile edemezsin kıskanclık krızlerımın tuttugu gece yani:) katil oldum yanı o derece

cahillik bence bakış açısına göre değişir.sen benm ne demek istedğimi anlamdın galiba. bu testi burda kimseden duymadım .kimse bahsetmedi ama bende her gebeden kaçıncı hafta istenildiği hakkında bilgim var.öyle olunca yanılgıya düştüm bunda cahilce bi soru oldğnunuda düşmüyorum.tabi buda kişiye göre değişir.

bende çok korkuyordum prop arkadaşım ama iş hayatına atılınca birde evlenince düdüklü tencere vazgeçeçilmezim oldu oldu mutfakta, herşeyi çabuk pişiriyorya ondan :) 20 dk taze fasulyeyi pişiriyorum gerçi tadı kötü oluyor düdüklü tencerede yemeklerin bir keresinde 3 dk kabak yemeği yaptım napim iş çıkşı ance öyle yetişiyor yemek :)

ben düdüklü kullanamıyorum çok korkuyorum evlendiğimden beri hiç kullanmadım

ben de korkuyodum. evlendikten sonra 2 yıl falan kullanamadım .en son kocişim kurufasulye hasretine daha fazla dayanamadı clipso almış gelmiş. anam ne kolay kullanması hem de çok zaman tasarrufu yapıyo. 8 dk da kuru fasulye hazır. kapağı asla açılmıyor öyle etrafa saçılma korkusu yok. saate de bakmak zorunda değilsin dakikayı üstünden ayarlıyosun o haber veriyo. kullanın kızlar valla bende artık korkudan eser kalmadı :lepi:

kız sezen acık tencerede nohutu nasıl pişiriyosun kaç saat sürüyo allahaşkına -tatlicadiarzu-

gaviscon bendede var ama tadı kötü içemiyorum tiksindiriyo beni sen nasıl içtin?

kız ilaç niyetine dik iç işte tadına ne bakıyosun boşver tadını... tadıda fena değil aslında naneli bi tadı vardı, arkasındanda biraz su içtim ama azcık bide öle denesene...çok ii gelio rahatlıyacaksın bak...

:1hug:

bende bikere öyle bi patlama gördüm o yüzden kullanamıyorumm tencereye talim 10 seneyle ilgisi yok senide görücez bakalım bu korkunu atabilicenmii 10 sene sonra sorarım sana kullandınmı diye

sezen sen 10 yıl sonra 60 yaşında yaşlı bı kadın olcaksın internete fln gıremezsın :roflol:

başınız sağolsun cnm, ve çok geçmiş olsun...

yaren canım kaybına çok üzüldüm. ben de 2 sene önce çooook sevdiğim çoook yakın birisini kaybettim seni çok iyi anlıyorum. insanın içi kavruluyo ama elden bişey gelmiyo. Allah rahmet eylesin mafoldumben

çok saol cnm, seninde gözünaydın, prensesini sağlıkla büyüt inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…