uhhh arkadaşım sen çok alındın, tamam sen cahil diilsin çok bildiğinden bilgi paylaşımı yaptın ben de sana demedim başkalarına dedim sen hariç herkese dedim, tmm alınma bu kdrcahillik bence bakış açısına göre değişir.sen benm ne demek istedğimi anlamdın galiba. bu testi burda kimseden duymadım .kimse bahsetmedi ama bende her gebeden kaçıncı hafta istenildiği hakkında bilgim var.öyle olunca yanılgıya düştüm bunda cahilce bi soru oldğnunuda düşmüyorum.tabi buda kişiye göre değişir.
hahahahahah 3 dk da kabak yemeği çüşünüzz, annem de lezzetsiz oluyo dedi ama ben kullanmadıgım ıcın bılemıcembende çok korkuyordum prop arkadaşım ama iş hayatına atılınca birde evlenince düdüklü tencere vazgeçeçilmezim oldu oldu mutfakta, herşeyi çabuk pişiriyorya ondan :) 20 dk taze fasulyeyi pişiriyorum gerçi tadı kötü oluyor düdüklü tencerede yemeklerin bir keresinde 3 dk kabak yemeği yaptım napim iş çıkşı ance öyle yetişiyor yemek :)
benımkı de kurufaslye delısı bı sefer annem gelınce pısırdı bı sefer de arkadasım geldı pısırdı ben hala pısırmedım demk bı senem var 1 sene snr alışcam :)))zemuszemus
ben de korkuyodum. evlendikten sonra 2 yıl falan kullanamadım .en son kocişim kurufasulye hasretine daha fazla dayanamadı clipso almış gelmiş. anam ne kolay kullanması hem de çok zaman tasarrufu yapıyo. 8 dk da kuru fasulye hazır. kapağı asla açılmıyor öyle etrafa saçılma korkusu yok. saate de bakmak zorunda değilsin dakikayı üstünden ayarlıyosun o haber veriyo. kullanın kızlar valla bende artık korkudan eser kalmadı :lepi:
kız sezen acık tencerede nohutu nasıl pişiriyosun kaç saat sürüyo allahaşkına -tatlicadiarzu-
başınız sağolsun cnm, ve çok geçmiş olsun...
bu da farklı bi bakış açısı tabi :roflol:benımkı de kurufaslye delısı bı sefer annem gelınce pısırdı bı sefer de arkadasım geldı pısırdı ben hala pısırmedım demk bı senem var 1 sene snr alışcam :)))zemuszemus
uhhh arkadaşım sen çok alındın, tamam sen cahil diilsin çok bildiğinden bilgi paylaşımı yaptın ben de sana demedim başkalarına dedim sen hariç herkese dedim, tmm alınma bu kdr
''kızlr size alfaprotein diye bi test verdimi.bana onu verdi.omurilik ve beyinle ilgilymiş.o temiz çıakrsa 3 lü 4 ye gerek yok dedi. ama ben o testi ilk kez duydum.başka o tesi isteyen doktor varmı.bu arada 16 ile 20 hafta arasında yapılan bi testmiş.'' de demedin sen zaten tmm arkadaşım. ayrıca benım ortaya yazdıgım bı seye bu kadar cok cevap vererek konusmayı kendı uzerıne cekıp sankı senın ıcın ozel konusmusum gıbı bı hava yaratıyosun ve bu yanlıs anlasılmaya ve senın durup duruken gerılmene neden oluyo .
hahahahahah 3 dk da kabak yemeği çüşünüzz, annem de lezzetsiz oluyo dedi ama ben kullanmadıgım ıcın bılemıcem
benımkı de kurufaslye delısı bı sefer annem gelınce pısırdı bı sefer de arkadasım geldı pısırdı ben hala pısırmedım demk bı senem var 1 sene snr alışcam :)))zemuszemus
beğenir canımm sen merak etme ben bayıldımm valla
oyyy fınfığım senindemi prensesin olucak hadi hayırlısı bakalım yerim onun mamuşunu opuyorumnanaktan
benim diri ficüdumda sanırsam hamile olduğunu yeni idrak edebildi :roflol:
son 2-3 gündür midem bulanıyo bu sabah çıkardımda :umursamaz:
bu haftalarda rahim yukarı doğru çıktığı ve bebek büyüdüğü için mideye baskı yaparmış mide ağrısı yanması olurmuş
yediklerinize tiikkat edin hanımlarboshayallersmile
uhhh arkadaşım sen çok alındın, tamam sen cahil diilsin çok bildiğinden bilgi paylaşımı yaptın ben de sana demedim başkalarına dedim sen hariç herkese dedim, tmm alınma bu kdr
''kızlr size alfaprotein diye bi test verdimi.bana onu verdi.omurilik ve beyinle ilgilymiş.o temiz çıakrsa 3 lü 4 ye gerek yok dedi. ama ben o testi ilk kez duydum.başka o tesi isteyen doktor varmı.bu arada 16 ile 20 hafta arasında yapılan bi testmiş.'' de demedin sen zaten tmm arkadaşım. ayrıca benım ortaya yazdıgım bı seye bu kadar cok cevap vererek konusmayı kendı uzerıne cekıp sankı senın ıcın ozel konusmusum gıbı bı hava yaratıyosun ve bu yanlıs anlasılmaya ve senın durup duruken gerılmene neden oluyo .
hahahahahah 3 dk da kabak yemeği çüşünüzz, annem de lezzetsiz oluyo dedi ama ben kullanmadıgım ıcın bılemıcem
yok dellenmedım şaşkınlımı dıle getırdım sadece :)
ben suruklemeden kendısı hadı gıdelım dedı cnm:) gittik hallettık odayı ,ama cok pahalı oldugu ıcın annem hepsını ben alamam dedı dıger yarısını da kaynanamlara kakaladık yarı yarıya odıcekler :) 1 ay sonra teslim işte :)
bu arada ben o gece ne rüyalar gördüm tahmin bile edemezsin kıskanclık krızlerımın tuttugu gece yani:) katil oldum yanı o derece
cnm benm şuan bu konu bnle ilgili oldğu için cvp veriyorum.tmm boşverrr hem bende ortaya demiştim sen üstne alınma.hem gerk yok.alınmadım ben alınsam zatn konşmam. alıncak bişey yok
valla bende çok kıskancımdır, cnm kocamın ödü kopuyo benim yanımda valla, kasiyer kızla bile muhatap olmuyo, napim biraz kırığım bende bu konuda...
kız ne kadan tuttu ki iki aile bölüştü ayıptır sorması? buraya fotosunu koyduğunumu aldın?
Bir kıskanç da burda benimvalla bende çok kıskancımdır, cnm kocamın ödü kopuyo benim yanımda valla, kasiyer kızla bile muhatap olmuyo, napim biraz kırığım bende bu konuda...
kız ne kadan tuttu ki iki aile bölüştü ayıptır sorması? buraya fotosunu koyduğunumu aldın?
valla bende çok kıskancımdır, cnm kocamın ödü kopuyo benim yanımda valla, kasiyer kızla bile muhatap olmuyo, napim biraz kırığım bende bu konuda...
ha bişi daha ne kadar kıskancsın canım, gece 11de kocanın toplantıda olduguna ınanmayıp işyerine gidip toplantı salonunu basıcak ve kocanı napcanı sasırcak bı vazıyette bırakcak kadar mı:roflol:
yüz ifadesi hala gozlerımın onunde:sm_cool:
cıdden genel konustum senın cumlenın ustune geldı dogru ama geneldı .yanı bence de alınmayalım ıkımız de. burda normal konustugumuz kadar tartısabılmeyıde bılmelıyız. aferin bize :)
:)))))))) alemsin sen yahu. ben kıskançlık yüzünden ve sinirimden işyerimdeyken sinir krizi geçirip bayıldım kendime geldiğimde hastanedeydimha bişi daha ne kadar kıskancsın canım, gece 11de kocanın toplantıda olduguna ınanmayıp işyerine gidip toplantı salonunu basıcak ve kocanı napcanı sasırcak bı vazıyette bırakcak kadar mı:roflol:
yüz ifadesi hala gozlerımın onunde:sm_cool:
Bir kıskanç da burda benimbirine baktığını göreyim onu orda rezil ederim burnundan getiririm.sanki bakma desemde bakmıyo mu her erkek bakıyor ediyor valla.=)
Ohhh benimki yanında soğansız olsun lütfen.o kadar açım kiiiii var yaa açlıktan sündüm resmen ne yesem diye düşünüyorum şuan cokacimcoookişlerim bitti gelin ben size 1 kazan kuru fasulye pilav yapayım. isterseniz yanına soğan da kırarız :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?