2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uhhh arkadaşım sen çok alındın, tamam sen cahil diilsin çok bildiğinden bilgi paylaşımı yaptın ben de sana demedim başkalarına dedim sen hariç herkese dedim, tmm alınma bu kdr
''kızlr size alfaprotein diye bi test verdimi.bana onu verdi.omurilik ve beyinle ilgilymiş.o temiz çıakrsa 3 lü 4 ye gerek yok dedi. ama ben o testi ilk kez duydum.başka o tesi isteyen doktor varmı.bu arada 16 ile 20 hafta arasında yapılan bi testmiş.'' de demedin sen zaten tmm arkadaşım. ayrıca benım ortaya yazdıgım bı seye bu kadar cok cevap vererek konusmayı kendı uzerıne cekıp sankı senın ıcın ozel konusmusum gıbı bı hava yaratıyosun ve bu yanlıs anlasılmaya ve senın durup duruken gerılmene neden oluyo .
hahahahahah 3 dk da kabak yemeği çüşünüzz, annem de lezzetsiz oluyo dedi ama ben kullanmadıgım ıcın bılemıcem
benımkı de kurufaslye delısı bı sefer annem gelınce pısırdı bı sefer de arkadasım geldı pısırdı ben hala pısırmedım demk bı senem var 1 sene snr alışcam :)))zemuszemus

benımkı de kurufaslye delısı bı sefer annem gelınce pısırdı bı sefer de arkadasım geldı pısırdı ben hala pısırmedım demk bı senem var 1 sene snr alışcam :)))zemuszemus
bu da farklı bi bakış açısı tabi :roflol:
sen dene bak clipso yu normal tencereden farksız. öyle düdüğüdür ötmesidir vs yok. tavsiye ediyorum yazık kız kocişine, şu dünyada kuru sevmeyen erkek tanımıyorum sırnaşık şey

cnm benm şuan bu konu bnle ilgili oldğu için cvp veriyorum.tmm boşverrr hem bende ortaya demiştim sen üstne alınma.hem gerk yok.alınmadım ben alınsam zatn konşmam. alıncak bişey yok

Hakkat nan yenimi idrak etti acaba :roflol:
Eee acıkta bulansın miden hamile olduğunu anla..
Bana zeytin, peynir (tuzlu olduğundan) birde naneli sakız iyi geliyordu haa birde erik bunları bir dene istersen..

He nan yüksek ihtimalle kız dedisempatiksalakcinni
Sonradan pipisi varmış derse fururum o toktoru olumunekankayizsmile

evet dedim ya prop arkadaşım lezzetsiz oluyor ama napim çabuk pişiriyor iş çıkışı kolay geliyor
3 dk kabak pişiyo hahaa evettt hımm şimdi yoğurtlu dere otlu azda pirinç ben seviyorum kabk yemeğini :)

Son düzenleme:
benımkı de kurufaslye delısı bı sefer annem gelınce pısırdı bı sefer de arkadasım geldı pısırdı ben hala pısırmedım demk bı senem var 1 sene snr alışcam :)))zemuszemus[/QUOTE]

bence sen annen geldimi pişirsinle tık buzluğa alar alar pişirersinn

valla bende çok kıskancımdır, cnm kocamın ödü kopuyo benim yanımda valla, kasiyer kızla bile muhatap olmuyo, napim biraz kırığım bende bu konuda...

kız ne kadan tuttu ki iki aile bölüştü ayıptır sorması? buraya fotosunu koyduğunumu aldın?

cnm benm şuan bu konu bnle ilgili oldğu için cvp veriyorum.tmm boşverrr hem bende ortaya demiştim sen üstne alınma.hem gerk yok.alınmadım ben alınsam zatn konşmam. alıncak bişey yok

cıdden genel konustum senın cumlenın ustune geldı dogru ama geneldı .yanı bence de alınmayalım ıkımız de. burda normal konustugumuz kadar tartısabılmeyıde bılmelıyız. aferin bize :)

evet cnm onu aldım da fiyatını boşver :)

Bir kıskanç da burda benim birine baktığını göreyim onu orda rezil ederim burnundan getiririm.sanki bakma desemde bakmıyo mu her erkek bakıyor ediyor valla.=)

ha bişi daha ne kadar kıskancsın canım, gece 11de kocanın toplantıda olduguna ınanmayıp işyerine gidip toplantı salonunu basıcak ve kocanı napcanı sasırcak bı vazıyette bırakcak kadar mı:roflol:
yüz ifadesi hala gozlerımın onunde:sm_cool:

:teytey::dance:

cıdden genel konustum senın cumlenın ustune geldı dogru ama geneldı .yanı bence de alınmayalım ıkımız de. burda normal konustugumuz kadar tartısabılmeyıde bılmelıyız. aferin bize :)

evt bu konuda bende tebrik eidyorum.bence herkez inandığı şeyelri doğru yada yanlş savunmalı.doğrularda yanlışlarda değişebilr.bu arada acyyip kurufasülye çekiyo cnm ama kendm pişirnce cnm çekmiyo.annemde kaynanmda yok yaptıramıyom..en iyisi yarın pişrmek.hem gene bişey dicyem sen gene kudurcan ben düdüklü kullnmasınıda bilmiyorum.aldığm gibi yatıyo .:lepi:

işlerim bitti gelin ben size 1 kazan kuru fasulye pilav yapayım. isterseniz yanına soğan da kırarız :roflol: :roflol:

:)))))))) alemsin sen yahu. ben kıskançlık yüzünden ve sinirimden işyerimdeyken sinir krizi geçirip bayıldım kendime geldiğimde hastanedeydim sakinleştirici takmışlardı bana da D:

Bir kıskanç da burda benim birine baktığını göreyim onu orda rezil ederim burnundan getiririm.sanki bakma desemde bakmıyo mu her erkek bakıyor ediyor valla.=)

bende kıskanç olarak burdayım. eşimin işi bayanlarla. ve çok asılan oluyor. allahtan gelip herşeyi anlatır. ama yinede cimdiklerimden kurtulmaz. kullandığı parfüme kadar karışırım.
dışarda birine baksa yandı.
eskiden daha beterdim ama şimdi düzeldim.

işlerim bitti gelin ben size 1 kazan kuru fasulye pilav yapayım. isterseniz yanına soğan da kırarız :roflol: :roflol:
Ohhh benimki yanında soğansız olsun lütfen.o kadar açım kiiiii var yaa açlıktan sündüm resmen ne yesem diye düşünüyorum şuan cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…