ha bişi daha ne kadar kıskancsın canım, gece 11de kocanın toplantıda olduguna ınanmayıp işyerine gidip toplantı salonunu basıcak ve kocanı napcanı sasırcak bı vazıyette bırakcak kadar mı:roflol:
yüz ifadesi hala gozlerımın onunde:sm_cool:
eşin kuaför mü yoksa? Ay valla kıskanç olmamdan nefret ediyorum.Bir de belli etmesem belli de ediyorum iyice şımarıyor benimkibende kıskanç olarak burdayım. eşimin işi bayanlarla. ve çok asılan oluyor. allahtan gelip herşeyi anlatır. ama yinede cimdiklerimden kurtulmaz. kullandığı parfüme kadar karışırım.
dışarda birine baksa yandı.
eskiden daha beterdim ama şimdi düzeldim.
evt bu konuda bende tebrik eidyorum.bence herkez inandığı şeyelri doğru yada yanlş savunmalı.doğrularda yanlışlarda değişebilr.bu arada acyyip kurufasülye çekiyo cnm ama kendm pişirnce cnm çekmiyo.annemde kaynanmda yok yaptıramıyom..en iyisi yarın pişrmek.hem gene bişey dicyem sen gene kudurcan ben düdüklü kullnmasınıda bilmiyorum.aldığm gibi yatıyo .:lepi:
aa diyet yaparken öyleydi ama şimdi tam tersi oluyor :jeyyar: içine yeşil biber de dogruyorum biraz oy oy.. akşam ıslatayım bari gözümün önüne geldi valla -tatlicadiarzu-lezzetsızdır o yemem ben (bulmus da bunayan ınsan modelı)
eşin kuaför mü yoksa? Ay valla kıskanç olmamdan nefret ediyorum.Bir de belli etmesem belli de ediyorum iyice şımarıyor benimki
evet canım kuaför. bende belli ediyorum napim. hele bazı kızlar çok fena göğüsleri ortada, tangalarına kadar görünüyor. mini etek giyip oturmayı biliyorlar.
neyse benimki bakmıyor allahtan çünkü göre göre midesi kaldırmıyor artık.
ya kıskanmayan kadın yoktur heralde de benımkı aşırı, aso nun da aşırıymış mesela sınırden bayılmak ıcın tansıyonunun acayıp fırlaması lazım yanı pes :))))
başak ben bılıorum da noluo ben de korkuorum da kullanamıyorum.
alıntı yapmadna basladım yazmaya ama boyle dvm etsın:)
bijoux senın kurufasulyen yagsız ve az salcalı oluodur bence annem de oyle yapar lezzetsızdır o yemem ben (bulmus da bunayan ınsan modelı)
aman tanrım allah sabır versin sana :))) Ben kesin katil olurdum kesin hemdeeeeevet canım kuaför. bende belli ediyorum napim. hele bazı kızlar çok fena göğüsleri ortada, tangalarına kadar görünüyor. mini etek giyip oturmayı biliyorlar.
neyse benimki bakmıyor allahtan çünkü göre göre midesi kaldırmıyor artık.
ya jinekologlar ve onların karıları napsın:roflol::roflol:
şu dünyada kuru sevmeyen erkek tanımıyorum sırnaşık şey
Hakkat nan yenimi idrak etti acaba :roflol:
Eee acıkta bulansın miden hamile olduğunu anla..
Bana zeytin, peynir (tuzlu olduğundan) birde naneli sakız iyi geliyordu haa birde erik bunları bir dene istersen..
He nan yüksek ihtimalle kız dedisempatiksalakcinni
Sonradan pipisi varmış derse fururum o toktoru olumunekankayizsmile
hah nalan burdayken sorayım.
senin dediğin gibi yaptum karnıyarığımı nefis oldu. hem fırında kızarrtım hem fırında pişirdim.
sağol canımcım. ama harcı çok fazla yapmışım baya iç arttı. kalan içi nasıl değerlendireyim?
kabak yemeği yaparım diye düşündüm ama başka önerin var mı?
hazır yufkadan börek yapabilirsin canım
olmadı sigara böreği sar at buzluğa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?