2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok cnm ben öle yapmam, benimki gece 11 de toplantıya giremez öle bi lüksü yok...gece 11 de neyin toplantısı... bütün gün torbayamı girmiş, toplantısını gündüz yapsın...

eşin kuaför mü yoksa? Ay valla kıskanç olmamdan nefret ediyorum.Bir de belli etmesem belli de ediyorum iyice şımarıyor benimki

ben biliyorum ama korkuyorum.halbuki yemeklei kısa sürede pişiriyor.
benimkide kutusunda öylece duruyor.

ya kıskanmayan kadın yoktur heralde de benımkı aşırı, aso nun da aşırıymış mesela sınırden bayılmak ıcın tansıyonunun acayıp fırlaması lazım yanı pes :))))
başak ben bılıorum da noluo ben de korkuorum da kullanamıyorum.
alıntı yapmadna basladım yazmaya ama boyle dvm etsın:)
bijoux senın kurufasulyen yagsız ve az salcalı oluodur bence annem de oyle yapar lezzetsızdır o yemem ben (bulmus da bunayan ınsan modelı)

yarın ki menü belli oldu benm.KURUFASÜLYE .ama uzun zmandır duruyo kurufasülyem dolpta yaklışk bi 8 ay olmuştur .inş bieşy olmmaıştır

lezzetsızdır o yemem ben (bulmus da bunayan ınsan modelı)
aa diyet yaparken öyleydi ama şimdi tam tersi oluyor :jeyyar: içine yeşil biber de dogruyorum biraz oy oy.. akşam ıslatayım bari gözümün önüne geldi valla -tatlicadiarzu-

eşin kuaför mü yoksa? Ay valla kıskanç olmamdan nefret ediyorum.Bir de belli etmesem belli de ediyorum iyice şımarıyor benimki

evet canım kuaför. bende belli ediyorum napim. hele bazı kızlar çok fena göğüsleri ortada, tangalarına kadar görünüyor. mini etek giyip oturmayı biliyorlar.
neyse benimki bakmıyor allahtan çünkü göre göre midesi kaldırmıyor artık.

güyya topık actım yemek orda konusulsun aksamustu dıye daha ıkındı olmadan burda basladık yıne yemek konusmaya pes sıze kızlar pes yamyam kızlar

ya jinekologlar ve onların karıları napsın:roflol::roflol:

sen bana gel cnm b ol soğanlı, yağlı ve salçalı yapıyom ben, ooohhhhhhh mis gibim...

kızlar tuhaf şey ben zaten kuru fasulye yapacaktım bugün hemi de pastırmalııı cokacimcoook

aman tanrım allah sabır versin sana :))) Ben kesin katil olurdum kesin hemdeeee

bende etli nohut yapacağım akşamdan ıslattım yanınada pilav cacık ohhh sonra akşam karnım şişer gaz olur ama olsun çok faydalıymış kuru fasulye nohot bezelye bezelyenin tazesini alıyorsunuz dimi arkadaşlar konserve yapmayın

hah nalan burdayken sorayım.
senin dediğin gibi yaptum karnıyarığımı nefis oldu. hem fırında kızarrtım hem fırında pişirdim.
sağol canımcım. ama harcı çok fazla yapmışım baya iç arttı. kalan içi nasıl değerlendireyim?
kabak yemeği yaparım diye düşündüm ama başka önerin var mı?

şu dünyada kuru sevmeyen erkek tanımıyorum sırnaşık şey

benim kocem ağzına sürmez kuru-nohut-barbunya hiç birini yemez boshayallersmile

bulanıp dursa bi çözüm bulurum kuşum naneli şeker banada iyi geliyo
ama işin kötüsü benim mide bulandımı direk çıkarıyorum sonra geçiyo boshayallersmile

yok yok değişmez geç gösterdi belli nazlı o zemuszemus

hazır yufkadan börek yapabilirsin canım
olmadı sigara böreği sar at buzluğa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…