ya jinekologlar ve onların karıları napsın:roflol::roflol:
Benim karnıyarık içi de fazla olmuştu ben buzluğa attım ya karnıyarıkta kullancam tekrar ya da börek yapcam bir gün şimdilik buzlukta :)hım iyi fikir aslında. ama yemek olursa daha iyi olur benim için.
duygu niye söylüyorun kime aldığını çılgın?
aaa doğru ama biz en sona kaldığımız için biliodukk :) hehehehduygu niye söylüyorun kime aldığını çılgın?
kaydirigubbakcemile3duygu niye söylüyorun kime aldığını çılgın?
ben gıdıorum kızlar evımı supurcem snr dus alıp kuafore gıtcem snr gelıp yemek yapcam yrn da ankaraya gıdıcem orda gırmem ınternete yanı cumaya kdr hoscakalın kızlar bgn bı daha gıremezsem yanı hadın saglıcakla kalın bakalım öptüm bebiklerinizi
ben gıdıorum kızlar evımı supurcem snr dus alıp kuafore gıtcem snr gelıp yemek yapcam yrn da ankaraya gıdıcem orda gırmem ınternete yanı cumaya kdr hoscakalın kızlar bgn bı daha gıremezsem yanı hadın saglıcakla kalın bakalım öptüm bebiklerinizi
hah nalan burdayken sorayım.
senin dediğin gibi yaptum karnıyarığımı nefis oldu. hem fırında kızarrtım hem fırında pişirdim.
sağol canımcım. ama harcı çok fazla yapmışım baya iç arttı. kalan içi nasıl değerlendireyim?
kabak yemeği yaparım diye düşündüm ama başka önerin var mı?
yaren başınsağolsun canımm
arkadaşlar yemek faslına geçmişsiniz
kurufasulye barbunya falan yiyemiyorum çok şişiriyor beni rahatsız ediyor
nalan benim hediyem gelmedi yoksa sen mi gönderiyorsun tatlımsempatiksalakcinni
İyi yolculuklar dikkat et kendine =)ii yolculuklar cnm, ii vakit geçir annenle, cumaya görüşürüz...
kızlar benim belim koptu biraz yatıp dinleneyim görüşürüzz :gitme:
selammmm bayanssulusmile
bu sabah ilk defa mide bulantıma sevindimm...
cenazemiz vardı çok etkilenmiştim. kendimi mahfettimm. sinir krizi falan geçirdim. çok ağladım hıçkıra hıçkıra . bebeğime bişey oldu diye çok korktum. hep dua ettim. bu sabah da midem bulanıp istifra edince çook şükür dedim.
şimidide bi tuhafım işler beni bekliyor kafamçokkarıştı ama halim yok :umursamaz:
yok cnm sen değilsin...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?