ellerine emeğine sağlık cnm, afiyet olsun...
ii düşünmüşsün cnm kabak yemeği olur, makarna yapıp onun içinede koyabilirsin yada üstüne yumurtada kırabilirsin o da çok lezzetli olur...
4lü test sonuçlarım çıkmış
dr bi sorun yok herşey yolunda demiş
çok rahatladım çok sevindimzemuszemus
gözün aydın canımmm
4 lü test nasıl oluyor. doktor 3lüye gerek yok dedi bana 4 lüyü bilmiyorum . 3 lü yapılmışmıydı bilmiyorumkismile
sağol canım çok sevindimkaydirigubbakcemile2gözün aydın cnmm..sositososito
mrb kızlar ben geldim ben cuma günü ikili testimi yaptırdım kan verdim kan sonuçları cuma günu çıkacak
yalnız nt değeri 6 diyor bunu anlayamadım
iyi bir değer mi nt ne anlama geliyor
slm kızlar cumartesi bebeğimi gördüm doktorum ilk tahmini kız demişti 1 ay önce cinsiyetimiz değişti bebeğim erkekmiş 3 lü test yaptık sonucu perşembe alıcam çok şükür bebeğim sağlıklıymış boyu 17 cm ve 190 gr olmuş
14. haftada 2 li test yapmış doktorun. benim 4 lü test olacak ve merak içindeyim.
iyi çıkar sonuçları endişe etme.
maşallah canım. test sonuçlarında iyi çıkacak inşallah.
kızlar daha zamanı var ama şimdiden endişe etmeye başladım.
7 ayda şeker testi yapılıyormuş. sabah aç karnına gidip kan aldırıyorsun, sonra glikozlu,limonlu bir karışım içiriyorlarmış. yine kan alıp şeker değerine bakıyorlar ve bu 4 saat filan sürüyormuş. aç aç bekliyorsun. fenalık geçirip bayılanlar olmuş. şimdiden endişe eder oldum.
allah yardımcımız olsun!
slm kızlar hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum..bir haftadır raporluydum bugün başladım vee çok zorlandım.belki erken diyeceksiniz ama ben bebişimin hareketlerini hissediyorum artıkın:))))
bugünde keyifle topicte okuyarak zaman geçiriyordum ama çalıştığım odada 7 bayanız ama nedense bugün hepsini boğacak kadar nefret ettim hepsinden( zaten şurda 5 ayım kalmış ondan sonra üzretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yıl beni idare etmek yerine deli ediyorlar beni (( lütfen dua edin banaaaaa kardeşlerimmmmmmmmmmmmmm
bide öküz gibi kilo aldım gören 6 aylık hamile zannedecek çok kusmama rağmen yinede yiyorum öküz gibi(((3 ayda 6 kilo aldımm canısım sıkılıyor 7 haziranda diyetisyene gideceğim bakalım
hepinizi çooook seviyorum ALlaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?