2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ellerine emeğine sağlık cnm, afiyet olsun...

ii düşünmüşsün cnm kabak yemeği olur, makarna yapıp onun içinede koyabilirsin yada üstüne yumurtada kırabilirsin o da çok lezzetli olur...

sağol canım. sayende hafif bir yemek yedik ve eşimde bayıldı.

hepinize çok teşekkürler şekerlerrr. Allah razı olsun .
iş yapçam diye çıktım bi evi süpürdüm. ayağa kalkınca başım dönüyor neden böyle oldum bugun püfff .
yemek yapsam yetecek kafamçokkarıştı

4lü test sonuçlarım çıkmış
dr bi sorun yok herşey yolunda demiş
çok rahatladım çok sevindimzemuszemus

4lü test sonuçlarım çıkmış
dr bi sorun yok herşey yolunda demiş
çok rahatladım çok sevindimzemuszemus

gözün aydın canımmm
4 lü test nasıl oluyor. doktor 3lüye gerek yok dedi bana 4 lüyü bilmiyorum . 3 lü yapılmışmıydı bilmiyorumkismile

gözün aydın canımmm
4 lü test nasıl oluyor. doktor 3lüye gerek yok dedi bana 4 lüyü bilmiyorum . 3 lü yapılmışmıydı bilmiyorumkismile

canım benim 2li test yaptırmadım dr um 3lü yaparız dedi
sonra o dr un tayini çıktı diğer dr a gittim
o da 4lü test zamanı gelmiş onu yapalım dedim
çok şükür o da güzel sonuçla sonuçlandı çok rahatladım

gözün aydın cnmm..sositososito
sağol canım çok sevindimkaydirigubbakcemile2

selam hanimlar nasilsiniz sezencim iki ay yokmussun cok üzüldüm sen buranin:sinifsinif: demirbaslarindansin yoklugun cok belli olucak

barays gözün aydın canım bende heyecanla doktor randevumu bekliyorum.
benimde 4 lü test olacak.

mrb kızlar ben geldim ben cuma günü ikili testimi yaptırdım kan verdim kan sonuçları cuma günu çıkacak
yalnız nt değeri 6 diyor bunu anlayamadım
iyi bir değer mi nt ne anlama geliyor

slm kızlar cumartesi bebeğimi gördüm doktorum ilk tahmini kız demişti 1 ay önce cinsiyetimiz değişti bebeğim erkekmiş 3 lü test yaptık sonucu perşembe alıcam çok şükür bebeğim sağlıklıymış boyu 17 cm ve 190 gr olmuş

kızlar daha zamanı var ama şimdiden endişe etmeye başladım.
7 ayda şeker testi yapılıyormuş. sabah aç karnına gidip kan aldırıyorsun, sonra glikozlu,limonlu bir karışım içiriyorlarmış. yine kan alıp şeker değerine bakıyorlar ve bu 4 saat filan sürüyormuş. aç aç bekliyorsun. fenalık geçirip bayılanlar olmuş. şimdiden endişe eder oldum.
allah yardımcımız olsun!

mrb kızlar ben geldim ben cuma günü ikili testimi yaptırdım kan verdim kan sonuçları cuma günu çıkacak
yalnız nt değeri 6 diyor bunu anlayamadım
iyi bir değer mi nt ne anlama geliyor

14. haftada 2 li test yapmış doktorun. benim 4 lü test olacak ve merak içindeyim.
iyi çıkar sonuçları endişe etme.

maşallah canım. test sonuçlarında iyi çıkacak inşallah.

14. haftada 2 li test yapmış doktorun. benim 4 lü test olacak ve merak içindeyim.
iyi çıkar sonuçları endişe etme.

maşallah canım. test sonuçlarında iyi çıkacak inşallah.

bizi daha önce çağırdı ama anca gidebildik dr a dr da zaten belki zamanı geçmiştir ve çok şükür gecmemiş
boyu da 8 cm olmuş

slm kızlar hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum..bir haftadır raporluydum bugün başladım vee çok zorlandım.belki erken diyeceksiniz ama ben bebişimin hareketlerini hissediyorum artıkın:))))
bugünde keyifle topicte okuyarak zaman geçiriyordum ama çalıştığım odada 7 bayanız ama nedense bugün hepsini boğacak kadar nefret ettim hepsinden( zaten şurda 5 ayım kalmış ondan sonra üzretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yıl beni idare etmek yerine deli ediyorlar beni(( lütfen dua edin banaaaaa kardeşlerimmmmmmmmmmmmmm

bide öküz gibi kilo aldım gören 6 aylık hamile zannedecek çok kusmama rağmen yinede yiyorum öküz gibi(((3 ayda 6 kilo aldımm canısım sıkılıyor 7 haziranda diyetisyene gideceğim bakalım
hepinizi çooook seviyorum ALlaha emanet olun

slm kızlar hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum..bir haftadır raporluydum bugün başladım vee çok zorlandım.belki erken diyeceksiniz ama ben bebişimin hareketlerini hissediyorum artıkın:))))
bugünde keyifle topicte okuyarak zaman geçiriyordum ama çalıştığım odada 7 bayanız ama nedense bugün hepsini boğacak kadar nefret ettim hepsinden( zaten şurda 5 ayım kalmış ondan sonra üzretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yıl beni idare etmek yerine deli ediyorlar beni(( lütfen dua edin banaaaaa kardeşlerimmmmmmmmmmmmmm

bide öküz gibi kilo aldım gören 6 aylık hamile zannedecek çok kusmama rağmen yinede yiyorum öküz gibi(((3 ayda 6 kilo aldımm canısım sıkılıyor 7 haziranda diyetisyene gideceğim bakalım
hepinizi çooook seviyorum ALlaha emanet olun

saol canım inş iyi çıkar ben kan verirken orda bir bayanda şeker yüklemesi için veriyordu 26. haftada yapılıyormuş okadar sürmüyor bildiğim kadarıyla önce kan veriyorsun sonra şekerli su içiriyorlar bir saat sonra bidaha kan alıyorlar endişe etmene gerek yok

sıkma canını güzelim. her yerde buna benzer sorunlar oluyor. senin izne ayrıldığında tatil yapacağını düşünüyorlardır. kendini üzüp bebişi de üzme. artık kendini ve bebişi düşünmelisin kim ne yaparsa yapsın.
benim imkanım olsa bende ya ücretsiz izin alırdım ya da işten ayrılırdım. ama maddiyat ağır basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…