2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o kadar uzun sürmemesi lazım. doktora gittiğimde soracağım mutlaka.
insanlar öyle bir anlatıyor ki moral vermek yerine psikolojin bozuluyor resmen.

boşver sıkma canını takma hiç kafana yok canım cokta almamışsın hakısızlık etme kendineeee

canım tebrikler bende bebeğimin hareketlerini 2 gündür hissediyorum sanki içimde baloncuklar patlıyo gibi doktora gitmeden önce bende biriyle kavga ettim çok sinirlendim karnım adet olucakmışım gibi ağrıdı bebeğimi kaybettim diye çok üzüldüm ama çok şükür iyimiş doktor bunun bebek için iyi olmadığını bidaha bu kadar sinirlenmemi söyledi sende dikkat et kimse için bebeklerimizi üzmeyelim

o kadar uzun sürmemesi lazım. doktora gittiğimde soracağım mutlaka.
insanlar öyle bir anlatıyor ki moral vermek yerine psikolojin bozuluyor resmen.

evet insanlar çok düşüncesiz orda ben kaç kişi gördüm hemşire hemen alıyo bir saat doldu diye

hiç canını sıkma arkadaşım,
durum heryerde aynı aşağı yukarı. dualarımız seninle ...

kilo konusunda gelince; ben zaten kilolu olduğum için en son 12.haftanın sonunda doktora gitmiştim ve 1 kilo almıştım. Ama ozamandan beri demir şurubu içiyorum sanırım baya kilo aldım yada bana öyle geliyor. İş yerinde benden 7 hafta önce olan bir arkadaşım daha var hamile kaldığında çok zayıftı ve 2,5 aylık hamileyken 7 kilo almıştı. Birazda bünye ile ilgili sanırım çok kafana takma bence. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması

ecrin ah niye sinirlendirdin kendini. kavga ortamından hemen uzaklaş. bende sinirli bir insanım ama artık takmamaya çalışıyorum hiçbirşeyi.

ecrin ah niye sinirlendirdin kendini. kavga ortamından hemen uzaklaş. bende sinirli bir insanım ama artık takmamaya çalışıyorum hiçbirşeyi.

canım bana büyük bir ders oldu resmen bebeğimi kaybettim diye gittim doktora adet ağrısı olunca bende çok sinirliyim ama artık çok dikkat edicem ama o tür ağrılar normalmiş rahim büyüdükçe olabilirmiş

selam kızlar. uzun zamandır muhabbete dahil olamıyorum su sıralar cok yogunum gecmişide okuyamıyorum.Umarım hepiniziyisinizdir.

ecrin bende de tuhaf ağrılar oluyor. şimdi rahatız aslında bebişler hele bir büyüsün sığmayacaklar karnımıza. umarım son aylarda uykumuz zehir olmaz.

yasemin iyi olmaya çalışıyorum senden naber?

şimdi en rahat 3 aylık döneme girmişiz insan biran önce büyüsün istiyo sağlıklı olsunlarda herşeye katlanıcaz artık

canım benim buzluğumda hep nohut olur geceden ıslıyorum sabah poşetlere koyup buzluğa atıyorum pişiriceğim kadar ordan çıkarıp yemek yapıyorum yarım saatte pişiyo tavsiye ederim
sezen sen 10 yıl sonra 60 yaşında yaşlı bı kadın olcaksın internete fln gıremezsın :roflol:
sana bişiy derdim ama yola gidiyon neyse gelince derimm uyuzzzzzz aramızda 7 yaş var sende 53 olucann kendine bakk uleynn
hadi hayırlısıyla git gell cnmmm kendine bebişine iyi bakk
selam hanimlar nasilsiniz sezencim iki ay yokmussun cok üzüldüm sen buranin:sinifsinif: demirbaslarindansin yoklugun cok belli olucak

evet cnm 2 ay dinlenmeye gidiyorumm beni özleyin anacımm

Napıyosunuz kızlar,uyuyakalmışım ben ya ne güzel oldu uzun zmandır gündüz uykum yoktu :)

ne kadar kötü değil mi bende aynı durumdayım bide benim işimi bi bilseniz.

3 4 kişilik işi tek başıma yapıyorum

görseniz halimi

fiyat teklifi+satın alma+muhasebe+elemanların günlük ne iş yapacağı+matbaa iş takibi+sipariş takibi+ürün eksiği takibi+ artık tükenmek üzereyim stresten karnımın içleri acıyo yemin ederim ve 9 hat telefon var hepsine bakıyorum + cep telimde ayrı

abartıyorum zannedeceksiniz ama malesef abartma değil bide üstüne üstlük maaşımıda düzgün alamıyom
elemanlar dahil 20 kşi filanız en düşük asgari ücretlinin içerde 3000 tl alacağı var
artık gerisiniz siz hesap edinklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…