saol canım inş iyi çıkar ben kan verirken orda bir bayanda şeker yüklemesi için veriyordu 26. haftada yapılıyormuş okadar sürmüyor bildiğim kadarıyla önce kan veriyorsun sonra şekerli su içiriyorlar bir saat sonra bidaha kan alıyorlar endişe etmene gerek yok
slm kızlar hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum..bir haftadır raporluydum bugün başladım vee çok zorlandım.belki erken diyeceksiniz ama ben bebişimin hareketlerini hissediyorum artıkın:))))
bugünde keyifle topicte okuyarak zaman geçiriyordum ama çalıştığım odada 7 bayanız ama nedense bugün hepsini boğacak kadar nefret ettim hepsinden( zaten şurda 5 ayım kalmış ondan sonra üzretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yıl beni idare etmek yerine deli ediyorlar beni (( lütfen dua edin banaaaaa kardeşlerimmmmmmmmmmmmmm
bide öküz gibi kilo aldım gören 6 aylık hamile zannedecek çok kusmama rağmen yinede yiyorum öküz gibi(((3 ayda 6 kilo aldımm canısım sıkılıyor 7 haziranda diyetisyene gideceğim bakalım
hepinizi çooook seviyorum ALlaha emanet olun
slm kızlar hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum..bir haftadır raporluydum bugün başladım vee çok zorlandım.belki erken diyeceksiniz ama ben bebişimin hareketlerini hissediyorum artıkın:))))
bugünde keyifle topicte okuyarak zaman geçiriyordum ama çalıştığım odada 7 bayanız ama nedense bugün hepsini boğacak kadar nefret ettim hepsinden( zaten şurda 5 ayım kalmış ondan sonra üzretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum 1 yıl beni idare etmek yerine deli ediyorlar beni (( lütfen dua edin banaaaaa kardeşlerimmmmmmmmmmmmmm
bide öküz gibi kilo aldım gören 6 aylık hamile zannedecek çok kusmama rağmen yinede yiyorum öküz gibi(((3 ayda 6 kilo aldımm canısım sıkılıyor 7 haziranda diyetisyene gideceğim bakalım
o kadar uzun sürmemesi lazım. doktora gittiğimde soracağım mutlaka.
insanlar öyle bir anlatıyor ki moral vermek yerine psikolojin bozuluyor resmen.
ecrin ah niye sinirlendirdin kendini. kavga ortamından hemen uzaklaş. bende sinirli bir insanım ama artık takmamaya çalışıyorum hiçbirşeyi.
selam kızlar. uzun zamandır muhabbete dahil olamıyorum su sıralar cok yogunum gecmişide okuyamıyorum.Umarım hepiniziyisinizdir.
ecrin bende de tuhaf ağrılar oluyor. şimdi rahatız aslında bebişler hele bir büyüsün sığmayacaklar karnımıza. umarım son aylarda uykumuz zehir olmaz.
yasemin iyi olmaya çalışıyorum senden naber?
canım benim buzluğumda hep nohut olur geceden ıslıyorum sabah poşetlere koyup buzluğa atıyorum pişiriceğim kadar ordan çıkarıp yemek yapıyorum yarım saatte pişiyo tavsiye ederim
ben de korkuyodum. evlendikten sonra 2 yıl falan kullanamadım .en son kocişim kurufasulye hasretine daha fazla dayanamadı clipso almış gelmiş. anam ne kolay kullanması hem de çok zaman tasarrufu yapıyo. 8 dk da kuru fasulye hazır. kapağı asla açılmıyor öyle etrafa saçılma korkusu yok. saate de bakmak zorunda değilsin dakikayı üstünden ayarlıyosun o haber veriyo. kullanın kızlar valla bende artık korkudan eser kalmadı :lepi:
kız sezen acık tencerede nohutu nasıl pişiriyosun kaç saat sürüyo allahaşkına -tatlicadiarzu-
sana bişiy derdim ama yola gidiyon neyse gelince derimm uyuzzzzzz aramızda 7 yaş var sende 53 olucann kendine bakk uleynnsezen sen 10 yıl sonra 60 yaşında yaşlı bı kadın olcaksın internete fln gıremezsın :roflol:
hadi hayırlısıyla git gell cnmmm kendine bebişine iyi bakkben gıdıorum kızlar evımı supurcem snr dus alıp kuafore gıtcem snr gelıp yemek yapcam yrn da ankaraya gıdıcem orda gırmem ınternete yanı cumaya kdr hoscakalın kızlar bgn bı daha gıremezsem yanı hadın saglıcakla kalın bakalım öptüm bebiklerinizi
selam hanimlar nasilsiniz sezencim iki ay yokmussun cok üzüldüm sen buranin:sinifsinif: demirbaslarindansin yoklugun cok belli olucak
sıkma canını güzelim. her yerde buna benzer sorunlar oluyor. senin izne ayrıldığında tatil yapacağını düşünüyorlardır. kendini üzüp bebişi de üzme. artık kendini ve bebişi düşünmelisin kim ne yaparsa yapsın.
benim imkanım olsa bende ya ücretsiz izin alırdım ya da işten ayrılırdım. ama maddiyat ağır basıyor.
Eline sağlık valla yaptın mı yemeğini de ? Yarın doktoru günümüz seninleeeeeeehihoyyythttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html
ilk tarif benden geldi siftah benden hahayyyyttt :)
Eline sağlık valla yaptın mı yemeğini de ? Yarın doktoru günümüz seninleeeeeeehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?