aynen öyle şekerim =)))))bayanssulusmile kokoş kızlarımız gelsin bir an önce :):asigim: demek biz o şansı annelerden oluyoruz
aynen öyle şekerim =)))))bayanssulusmile kokoş kızlarımız gelsin bir an önce :)
Çok sağol canım şanslı annelerin ilk çocukları kız olurmuş =)) Güzel prenseslerimiz onlar bizim :) ilerde birbirlerine anlatırlar bizi annemler internetten tanıştı fln filanD :
değişmez değişmez bizim 13 hafta 5ken gitmiştik kızdı ilk tahmini şimdi gittik kesinleşti kız olduğu.Doktora dedim bak emin misin keisn dimi güldü eminim git ne alıyosan al artık dediCuma günü randevum var umarım değişmez cinsiyeti akannehir
ay cnm seninki de amma uzunmuş yaa inan bekleyemiyo valla benim bir sonraki randevum da 3 hafta sonra :) bakalım nasıl olmuş olcak kızım o zamana kaar :) 3 hafta sonra detaylı ultrason yapılcakbenim daha 15 gün var yaboshayallersmile
Cuma günü randevum var umarım değişmez cinsiyeti akannehir
yaaa olur mu ne paçozu gap'te ne kadar şeker erkek kıyafetleri var :) Küçük adam gibi oluyolar valla:)kızlar cidden çok şeker oluyolar ya.bide elbise bakımından daha şanslı oluyolar.biz erkek anneleri paçoz paçoz gezdircez erkekleri :))))
Canım aman dikkat et sıcaklara.Benim hemen tansiyonum düşüyo küt bayılıyorum.Bugün doktordaydım sakın sıcakta kalma dedi.Bol sıvı almaya özen göster tansiyona aman dikkat.tansiyon düştüğü an tuzlu ayran iç.selam kızlar nasılız bugün. Benim için oldukça yoğun bide tansiyonum düşük sıcaklardan sanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Anck son sayfayı okuyabildim kısmetse benimde kızım olacak .çok kokoş olacak eminim nasıl süslerim ben onu yaaaa.. hemen Kasım olsa Süper olur sağlıkla doğsalar kucağımızda bize gülümseseler ayyy duygusallaştım
yaaa olur mu ne paçozu gap'te ne kadar şeker erkek kıyafetleri var :) Küçük adam gibi oluyolar valla:)[/QUOTE
var ama arman lazım. kızlar öyelmi en kötü yerde bile süper kız kıyafetleri var.olsun bende ikncide tuttururm kızı inşD::
Canım aman dikkat et sıcaklara.Benim hemen tansiyonum düşüyo küt bayılıyorum.Bugün doktordaydım sakın sıcakta kalma dedi.Bol sıvı almaya özen göster tansiyona aman dikkat.tansiyon düştüğü an tuzlu ayran iç.
ah sen de mi kız annesisinnnn ne güzel kokoş kızlarımız olcak :) artık büyüdklerinde beraber dip boyaya maniküre gideriz alışverişe gideriz kızlarımızla ne güzel :)))))))))))
insanlar canımı sıkıyor.
niye bu hırs, herşeyi ben bilirimcilik, bencillik, altında olan birini ezme merakı,
hatta iftira bile atmalar...
bunları duyuyorum ve hayret ediyorum.
hep hayalim sakin bir sahil kasabasında bahçeli bir evde oturup çocuğumu kendim büyütmek istiyorum.
insanlardan uzak durmak istiyorum.
canım benim işyerinde problemlerim var diye anlatırken daha dün sen bana moral veriyordun bebişini düşün diye:gitme::gitme:bugün o psikiloji sana geçmiş anlaşılan sıkma canını sende bebişini düşün yoksa insanların yaptıklarını ettiklerini kafaya takarsak hiiiç yaşanmaz böyle yerlerde:)))
yaaa olur mu ne paçozu gap'te ne kadar şeker erkek kıyafetleri var :) Küçük adam gibi oluyolar valla:)[/QUOTE
bencede öyle daha cinsiyetini öğrenmedik ama ben erkek hissediyorumhihoyyythihoyyyt ama paçoz oluyorlar felan duyuncada peş peşe duaları sıralıyorum valla sağlıklı sıhhatli olsun benim gibi kokoş kızım olsun diyee:dance::dance:
et et dikkat et çok kendine canım. Geceleri sıcak oluyor olabildiğince ince yatıyorum hatta nerdeyse yok dencek kdr inceElimden geleni yapıyorum canım Allahtan şirket serin içerde şalla duruyorum .. gerçi hava değişimide zararlı ama.. offfff. geceleri ne yapıorsun dün dayanamadım klima açık uyudum valla. umarım dokunmaz....
Kızlarımızla alışveriş yaparız , kuaförlere gideriz.. valla benim planım onunla takılıp hep genç kalmak açıkçası kendime arkadaş doğurucam inşallah çok iyi anlaşırız.zemuszemus
et et dikkat et çok kendine canım. Geceleri sıcak oluyor olabildiğince ince yatıyorum hatta nerdeyse yok dencek kdr incebir de biizm yatak odası güneş almayan cephede çok fazla sıcak da olmuyor.Ama bu yaz zor geçceği kesin.Hava kapadı şuan acayip nem var istanbulda yanıyorum sıcaktan.
Ayyy hemde ne alışverişler yaparız inşallah o da sever bakımı süsü anası gibi :)))))))arkadaşlarım zaten 40ı çıktığı anda sen maniküre götürürsün diyolalar
Benim uykum çok gelmiyor hatta geceleri çoğu zaman kalitesiz uyuyorum.Sürekli uyanıp duruyorum :Shala uykunuz geliomu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?