2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu sıcaklar hiç normal değil. hissedilen derece söylenen dereceden daha yüksek ve nem oldukça fazla. dün gece püfür püfür esen evim tüm camları açık olmasına rağmen yanıyordu. yatak odama sabah direk güneş geliyor. ama ben güneş vurmadan kalkmış oluyorum. gece camı açık bırakıyoruz. pike örtmeye başladım bile.
iş yerim yazın hamam gibi. napıcam bilmiyorum.

Benim vücut daha hamile gibi olmadığı için hamile kıyafetine başlayamadım henüz.Ama yakındır hem de çok :)Ben ilk kez alışveriş konusunda kendimi tuttum ama eşim fırtına öncesi sessizlik diyor bu halime Bebeğin odasını alcaz önümüzde ay ondan sonra yavaş yavaş alcam yerleştire yerleştire koycam her şeyini cimcimemin :))))))))))))ay neler alcam ona ben neler neler :)

uykum olmuyor pek gündüz, halsiz olduğum gün oluyor.
akşam ise tv karşışında uyuyakalıyorum çoğu zaman.

yağmur da yağacak canım onun da basıklığı var biraz. zaten artık haziran da geldi daha da yancaz artık:S

bende birşey almadım henüz bebeşime.
kızlar birşey sorucam kendi bebekliğinizde giydiğiniz kıyafetler ve kullandığınız örtü, battaniye gibi şeyleri annesi saklayan var mı?
annem benim bebek battaniyemi, yastığımı saklamış.
hatta kıyafetim, tulumum filanda duruyor.
çok mutlu oldum görünce.
ilk okulda çok güzel kadife bir elbisem vardı kızım olsun da giydireyim diyorum.

kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....

asocum şöyle şakır şakır yağsın yağmur. bütün tozlar gisin. bizim evin orda doğalgaz kazısı var, bitmedi hala. tozdan geçilmiyor. bu sıcakta işkence toz çekmek.

hala uykunuz geliomu yaaa

işyerindeyken gelmiyor ama eve gidince inanılmaz uykusum geliyor ve hiçbir dizimi takip edemeden 8de uyuyakalıyorum tv karşısında:gitme::gitme:eşimin yalanlarına göre bide horluyormuşum yatakda deil de tv karşısında:sm_cool::sm_cool:

asocum şöyle şakır şakır yağsın yağmur. bütün tozlar gisin. bizim evin orda doğalgaz kazısı var, bitmedi hala. tozdan geçilmiyor. bu sıcakta işkence toz çekmek.

Offff oranın tozu eve de dolar hep.İnşallah yağar burda yağcak gibi

Bende kıyafet ve ayakkabı konusunu abarttım bu aralar..

Hatta kocamın tezi var ben yemeğe değil tekstile aşermişim sempatiksalakcinni

kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....

eee hayırlı olsun cinsiyetimiz ne zemuszemus

Aldıkça bize de yaz fikir olsun bebek odalarına internetten bakıyorum içime sinen bir model bulamadım henüz kesinlikle benimle paylaşmalısın kopya çekebilirim.

Kıyafetlerinin hala olması süper birşey benim karnım kocaman ..bir sürü elbise aldım. hamile pantolonu kumaş kanvas ve kot tişörtler aldım valla... artık almasam bile 9 ayı geçiririm.

Benim de pattaniyelerim patiklerim duruyormuş bide montum kuzu montum ... henüz göremedim annem saklamış inanamıyorum yaaa...

mrb kızlar ben geldim bir sorum var size
doktor iki yada üç hafta sonra üçlü tarama testine gel dedi
o zaman 16. hafta yada 17. haftaya denk geliyor sizce hangisi daha uygun olur

mrb kızlar ben geldim bir sorum var size
doktor iki yada üç hafta sonra üçlü tarama testine gel dedi
o zaman 16. hafta yada 17. haftaya denk geliyor sizce hangisi daha uygun olur

benim doktorum 16.haftam dolunca çağırdı 3lü taramaya haftaya gidicem bakalım...4. ay dolunca yapıldığına göre 3lü taramam seninde 16.haftanda gitmen gerekiyor gibi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…