- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
hala uykunuz geliomu yaaa
Benim vücut daha hamile gibi olmadığı için hamile kıyafetine başlayamadım henüz.Ama yakındır hem de çok :)Ben ilk kez alışveriş konusunda kendimi tuttum ama eşim fırtına öncesi sessizlik diyor bu halimepuhaha sen benden daha kokoşsun anladığım kadarıyla.. Kocam daha geçen dedi bunuda kendin gibi yaparsın sen diye kıyafet manyağıyım .hamilelik bana pahalıya patladı alışverişten dolayı. Ama hoşuma gidiyor ne yapayım bunu insan kaç kere yaşar ki.. Ama bir süre durmam lazım saçmalamaya başladım bende... kızıma daha hiçbirşey almadım kendimi şımartmaktan sıra gelmedi gerçi bizde alınmazda öyle erkenden 7. ayında başlıyacağım. sen yaptın mı alışveriş
yağmur da yağacak canım onun da basıklığı var biraz. zaten artık haziran da geldi daha da yancaz artık:Skızlar bu sıcaklar hiç normal değil. hissedilen derece söylenen dereceden daha yüksek ve nem oldukça fazla. dün gece püfür püfür esen evim tüm camları açık olmasına rağmen yanıyordu. yatak odama sabah direk güneş geliyor. ama ben güneş vurmadan kalkmış oluyorum. gece camı açık bırakıyoruz. pike örtmeye başladım bile.
iş yerim yazın hamam gibi. napıcam bilmiyorum.
kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
hala uykunuz geliomu yaaa
asocum şöyle şakır şakır yağsın yağmur. bütün tozlar gisin. bizim evin orda doğalgaz kazısı var, bitmedi hala. tozdan geçilmiyor. bu sıcakta işkence toz çekmek.
gözün aydın canım çok sevindim. e neymiş cinsiyeti?
puhaha sen benden daha kokoşsun anladığım kadarıyla.. Kocam daha geçen dedi bunuda kendin gibi yaparsın sen diye kıyafet manyağıyım .hamilelik bana pahalıya patladı alışverişten dolayı. Ama hoşuma gidiyor ne yapayım bunu insan kaç kere yaşar ki.. Ama bir süre durmam lazım saçmalamaya başladım bende... kızıma daha hiçbirşey almadım kendimi şımartmaktan sıra gelmedi gerçi bizde alınmazda öyle erkenden 7. ayında başlıyacağım. sen yaptın mı alışveriş
kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
Benim vücut daha hamile gibi olmadığı için hamile kıyafetine başlayamadım henüz.Ama yakındır hem de çok :)Ben ilk kez alışveriş konusunda kendimi tuttum ama eşim fırtına öncesi sessizlik diyor bu halimeBebeğin odasını alcaz önümüzde ay ondan sonra yavaş yavaş alcam yerleştire yerleştire koycam her şeyini cimcimemin :))))))))))))ay neler alcam ona ben neler neler :)
bende birşey almadım henüz bebeşime.
kızlar birşey sorucam kendi bebekliğinizde giydiğiniz kıyafetler ve kullandığınız örtü, battaniye gibi şeyleri annesi saklayan var mı?
annem benim bebek battaniyemi, yastığımı saklamış.
hatta kıyafetim, tulumum filanda duruyor.
çok mutlu oldum görünce.
ilk okulda çok güzel kadife bir elbisem vardı kızım olsun da giydireyim diyorum.
Bende kıyafet ve ayakkabı konusunu abarttım bu aralar..
Hatta kocamın tezi var ben yemeğe değil tekstile aşermişim sempatiksalakcinni
Aynı ben.. canım yiyecek anlamında birşey çekmedi ama alışveriş beni çok mutlu ediyor.
güzel bir kızım olucakmışbayanssulusmile inşallah:)))
mrb kızlar ben geldim bir sorum var size
doktor iki yada üç hafta sonra üçlü tarama testine gel dedi
o zaman 16. hafta yada 17. haftaya denk geliyor sizce hangisi daha uygun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?