2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ala ala benim doktorda bana üçlü teste gerek yok dedi 2 Temmuzda ayrıntılı ultrasona giricem

biz ikili testin sonucunu cuma günü alıcaz
amaan istediğim gibi bir doktor bulamadım zaten hepsi başından savmak istiyor ikili teste girmeden önce çikolata yedim bebişim belki cinsiyetini gösterir diye
doktora dedim cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye daha küçük dedi
eşim de dedi ki tüh o kadar çikolataya yazık oldu dedi
dr da neden dedi
işte çikolata mutluluk hormonu sağladığı için bebek normalden daha hareketli olurmuş dedi
dr önce hıh inanmayın böyle şeylere dedi sonra çocuğu şeker hastası yapmayında filan
ama ultrasona bakınca kendi ağzı açık kaldı hakikaten bebek çok hareketli
ellerini ayagını gördük işte 2 yada 3 hafta sonra 3 lü teste gelin dedi

merhaba arkadaşlar
bugün hediyemi aldım çok beğendim çok şekerler gerçekten
işyerindeyim resimleri akşam evden yüklerim
esraa arkadaşıma çok teşekkür ederimmm çok güzeller bayıldım tatlım

bencede doğru cnm mutluluk hormonu sağlıyoo doğru sölüosun doktorlarada uyuz oluorum kendi sölemediği şeylerse hemen inanmayın dio

bencede doğru cnm mutluluk hormonu sağlıyoo doğru sölüosun doktorlarada uyuz oluorum kendi sölemediği şeylerse hemen inanmayın dio

ohh iyi oldu ama nasıl ağzı açık kaldı pek inanmadı takmadı gibi tavrı vardı ama
bir daha ki sefere yine yiyip gidicem:icecream: 13+5 te iken boyu da 7.9 hadi 8 cm notrmal dedi ama inşallah öyledir

kızlar az önce burnuma karpuz kokusu geldi.
karpuz mu aşeriyorum acaba?

ohh iyi oldu ama nasıl ağzı açık kaldı pek inanmadı takmadı gibi tavrı vardı ama
bir daha ki sefere yine yiyip gidicem:icecream: 13+5 te iken boyu da 7.9 hadi 8 cm notrmal dedi ama inşallah öyledir
öledir canım sen canını sıkma sakın doktorlara b azen kesinlikle uyuz oluorum valla

pazara gittim geldim tam zamanında gitmişim yağmur yağıyoorrr bayaa .
bebeğime önlük aldım dayanamadım yine :ecrin_bebek:

kızlar az önce burnuma karpuz kokusu geldi.
karpuz mu aşeriyorum acaba?

ayy bayılırım karpuza bu sabah kahvaltıdan sonra bir dilim yiyip gittim valla:)
dayanamadım
bir otursam yarım karpuzu yerim:icecream:
kavun ve karpuz hastasıyım ben eşim bile çok şaşırıyor nasıl yiyebiliyorsun diyecokacimcoook

bende çok seviyorum teologcum.
eşime söylim bari alsın.
dün erik almış eşim ama ekşi değil. yeşil erik bulmakta zorlanıcam. en iyisi manavlara bakmak.
süpermarketlerde hiç güzel olmuyor.

beğendiğine çok sevindim canım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle opuyorumnanaktan

artık bütün meyveler çıktı ne güssell. hangisini alcağımı şaşırdım.
erik ve çilekden gına gelmişti.
şeftali canım istiyodu aldım hemen güselmişşdee:CüvCüv:cokacimcoook
karpuz bende çok seviyorum taşıyamam diye almadım eşimi arayımda alsın canım istediii.
ilk aşermem karpuz olduydu :lepi:

hala uykunuz geliomu yaaa

benim hem işyerinde hem de evde geliyor çıkmadım hala uyku modundan hatta bugün kızımın servisi zili çaldı öyle uyandım

güzel bir kızım olucakmışbayanssulusmile inşallah:)))

hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun çok sevindim .. benimde haftaya 4 lü testim var... inşallah herşey yolunda gider.. bu arada şu anda forumdakiler kız anneleri anladığım kadarıyla

Ben erkek anasıyım :)

bebişleri uyutuolardır :)

:) olabilir ama sezen tatile gidecekti yanlış hatırlamıyorsam

kıslarrrrrr uzun zamandır takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir bebeklerinizle
benim hafifi hafif halen bulantım var ama buna inanın razıyım 12 kilo verdikten sonra şimdi almaya basladım 1 kilo almışım göbeğim kocaman olmasına ragmen halen eski pantolonlarımı giyiyorum rahatlıkla bu gidişle hamilelik almayacagım galiba :)))

özlemcim üçüzlerin iyi mi? cinsiyetleri belli oldu mu? maşallah yavrularına ya üç tane :)

canım çok kafaya takma kilioyu bebeğin zaten senden ihtiyacı olanı alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…