ala ala benim doktorda bana üçlü teste gerek yok dedi 2 Temmuzda ayrıntılı ultrasona giricem
biz ikili testin sonucunu cuma günü alıcaz
amaan istediğim gibi bir doktor bulamadım zaten hepsi başından savmak istiyor ikili teste girmeden önce çikolata yedim bebişim belki cinsiyetini gösterir diye
doktora dedim cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye daha küçük dedi
eşim de dedi ki tüh o kadar çikolataya yazık oldu dedi
dr da neden dedi
işte çikolata mutluluk hormonu sağladığı için bebek normalden daha hareketli olurmuş dedi
dr önce hıh inanmayın böyle şeylere dedi sonra çocuğu şeker hastası yapmayında filan
ama ultrasona bakınca kendi ağzı açık kaldı hakikaten bebek çok hareketli
ellerini ayagını gördük işte 2 yada 3 hafta sonra 3 lü teste gelin dedi
bencede doğru cnm mutluluk hormonu sağlıyoo doğru sölüosun doktorlarada uyuz oluorum kendi sölemediği şeylerse hemen inanmayın dio
öledir canım sen canını sıkma sakın doktorlara b azen kesinlikle uyuz oluorum vallaohh iyi oldu ama nasıl ağzı açık kaldı pek inanmadı takmadı gibi tavrı vardı ama
bir daha ki sefere yine yiyip gidicem:icecream: 13+5 te iken boyu da 7.9 hadi 8 cm notrmal dedi ama inşallah öyledir
kızlar az önce burnuma karpuz kokusu geldi.
karpuz mu aşeriyorum acaba?
merhaba arkadaşlar
bugün hediyemi aldım çok beğendim çok şekerler gerçekten
işyerindeyim resimleri akşam evden yüklerim
esraa arkadaşıma çok teşekkür ederimmm çok güzeller bayıldım tatlım
beğendiğine çok sevindim canım güzel günlerde kullanmanız dileğiyle opuyorumnanaktan
hala uykunuz geliomu yaaa
güzel bir kızım olucakmışbayanssulusmile inşallah:)))
Hayırlı olsun çok sevindim .. benimde haftaya 4 lü testim var... inşallah herşey yolunda gider.. bu arada şu anda forumdakiler kız anneleri anladığım kadarıyla
bebişleri uyutuolardır :)
canım çok kafaya takma kilioyu bebeğin zaten senden ihtiyacı olanı alıyokıslarrrrrr uzun zamandır takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir bebeklerinizle
benim hafifi hafif halen bulantım var ama buna inanın razıyım 12 kilo verdikten sonra şimdi almaya basladım 1 kilo almışım göbeğim kocaman olmasına ragmen halen eski pantolonlarımı giyiyorum rahatlıkla bu gidişle hamilelik almayacagım galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?