canım ben 43 kilo ile hamile kaldım şimdi 50 kilo oldum doktor düşük kilo ile hamile kaldığın için aldın dedi ama inş daha fazla çıkmamduygu sen kaç kilo aldın?
canım maşşaallahhh iyiyler bebeklerimm soldaki hiç durmuyo gıdıklayıp duruyo beni. birimiz kızız ama doktorumuz 12 . haftada sölemişti. diğer ikisini sölemedi daha küçükler dedi kız olan diğerlerine göre önde 2 gun gibi o yuzden söledi ama artık belli olmuştur kısmetse 10 gun sonra randevum o zaman kesinleşir artık alışveriş yapmak istiyorum agırlaşmadan.özlemcim üçüzlerin iyi mi? cinsiyetleri belli oldu mu? maşallah yavrularına ya üç tane :)
canım çok kafaya takma kilioyu bebeğin zaten senden ihtiyacı olanı alıyo
masallah canim gözün aydinay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
tatlim bende halen hisstemiyorum:1no2:kızlar siz bebişleri hissediomusunuz
canim hadi oglusun kesinlesmis ona söyle acip durmasin öyle pipisinikaydirigubbakcemile3kızlarrrrrrr ben geldimmm :) ankaraya gıtmeden once gelmıcektım eve tekrar ama baktım cok vakıt var daha eve gelıp evde beklıım dedım..
şimdi erkek olduğumuz kesinleşti. doktor ultrasonu nereye cevırse oraya dönüp pipisini açtı, biraz sapık bi çocuk olcak galiba :S
boyumuz 18.5 cm, kilomuz da 175 gr civarı.
4lü teste karar verdik AFP yerine testimi de yaptırdım sonucu 3 gune gelır
işte bu kdrrr :)
canim sana iyi yolculuklar:gitme:begüm ben var ya o gelinin dişlerini söker veririm avcuna haaaa sinirimi bozmasın benim :)
ben cıkıorum kızlar cuma gorusuruz optum hepsinizi :)
gözün aydin canimhihoyyytkızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
canim arada ugra merak ediyoruz iyi olmana sevindim:1hug:kıslarrrrrr uzun zamandır takip edemiyorum umarım hepiniz iyisinizdir bebeklerinizle
benim hafifi hafif halen bulantım var ama buna inanın razıyım 12 kilo verdikten sonra şimdi almaya basladım 1 kilo almışım göbeğim kocaman olmasına ragmen halen eski pantolonlarımı giyiyorum rahatlıkla bu gidişle hamilelik almayacagım galiba :)))
yemek topiciğnde nalan bende yeni geldimm
olmaz mı melodicim. anacım tam 30 sene saklamış bende giydiricem kısmetsebende birşey almadım henüz bebeşime.
kızlar birşey sorucam kendi bebekliğinizde giydiğiniz kıyafetler ve kullandığınız örtü, battaniye gibi şeyleri annesi saklayan var mı?
annem benim bebek battaniyemi, yastığımı saklamış.
hatta kıyafetim, tulumum filanda duruyor.
çok mutlu oldum görünce.
ilk okulda çok güzel kadife bir elbisem vardı kızım olsun da giydireyim diyorum.
canım hayırlı olsunkızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
ayyy benimde çekti ya şimdi nolcek boshayallersmilekızlar az önce burnuma karpuz kokusu geldi.
karpuz mu aşeriyorum acaba?
masallah canim gözün aydin
tatlim bende halen hisstemiyorum:1no2:
canim hadi oglusun kesinlesmis ona söyle acip durmasin öyle pipisinikaydirigubbakcemile3
canim sana iyi yolculuklar:gitme:
gözün aydin canimhihoyyyt
canim arada ugra merak ediyoruz iyi olmana sevindim:1hug:
canim yemek topiginin linkinide ilk sayfaya kopyalarsaniz kolay ulasirdik bizde bakardik
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-...-anneleri.html (Yamyam 2010 Kasım Anneleri :))
link bu yemek topici bafo bunuda ilk sayfaya kopyalarsan bilmeyen arkadaşlarda bakarlar
mrb kızlar nasılsınız bakıyorum kilo almalar başlamış bende aldım ama net ne kadar aldım bilmiyorum mide yanmalarınız başladımı kızlar benim arada sıra oluyo çok rahatsız ediyor yaa bebekleriniz nasıl biz iyiyiz şükür hafta sonu kontrolümüz var hareketlerini hisseden varmı peki
pek sık giremedim için uzak kalıyorum yabacılamazsanız sevinirim ohaoldumsmile
olmaz mı melodicim. anacım tam 30 sene saklamış bende giydiricem kısmetse
canım hayırlı olsun
ayyy benimde çekti ya şimdi nolcek boshayallersmile
akşama cok var
tosti gelmiş. nasıl acaba yakalayamadımbilmiyorumkismile
Melodicim kendini bu kadar kıza hazırlama sonra hayal kırıklığı yaşarsın, Allah sağlıklısını versin.. belki küçük bir adamın olur, erkekler de çok tatlı ben bayılıyorum küçük adamlara...
kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
güzel bir kızım olucakmışbayanssulusmile inşallah:)))
mrb kızlar ben geldim bir sorum var size
doktor iki yada üç hafta sonra üçlü tarama testine gel dedi
o zaman 16. hafta yada 17. haftaya denk geliyor sizce hangisi daha uygun olur
sezen, nalan nerde? hiç yazmıyorlar özledim
hayırlı olsun cnm gözünaydın, inbşallah hep ii ahberler alırsın...
bi prensesimizde daha oldu ne güzel, erkek dönemi kapanıyo yavaş yavaş herhalde...
16- 18. haftalar arasında yapılması gerekiyor canım...
yemek tarifi yazdım ben cnm, sonrada aso ile lafladık biraz şimdi geldim bi bakim die birazdan kociş gelir...
sen bize dion sende hiç gelmiyosun bi yorum yapıyon kaçıyon hemen elbise ne alemde bittimi?
ne elbisesi cnmmm anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?