2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocumm propcum birinizin kız birinizin erkek demekk ayy ne güzeltebrik ediyorum bugün başka doktora giden varmıydı?

mrb kızlar nasılsınız bakıyorum kilo almalar başlamış bende aldım ama net ne kadar aldım bilmiyorum mide yanmalarınız başladımı kızlar benim arada sıra oluyo çok rahatsız ediyor yaa bebekleriniz nasıl biz iyiyiz şükür hafta sonu kontrolümüz var hareketlerini hisseden varmı peki

pek sık giremedim için uzak kalıyorum yabacılamazsanız sevinirim ohaoldumsmile

özlemcim üçüzlerin iyi mi? cinsiyetleri belli oldu mu? maşallah yavrularına ya üç tane :)
canım maşşaallahhh iyiyler bebeklerimm soldaki hiç durmuyo gıdıklayıp duruyo beni. birimiz kızız ama doktorumuz 12 . haftada sölemişti. diğer ikisini sölemedi daha küçükler dedi kız olan diğerlerine göre önde 2 gun gibi o yuzden söledi ama artık belli olmuştur kısmetse 10 gun sonra randevum o zaman kesinleşir artık alışveriş yapmak istiyorum agırlaşmadan.
canım çok kafaya takma kilioyu bebeğin zaten senden ihtiyacı olanı alıyo

evet canım onalrın maşşallahhları var zaten. en son gittiğimde hepsi normal birer bebek gibiydi kiloları tek bebek gibi şimdilik ben zayıflarken onlar güzelce beslenmişler şükürler olsun

ay geldimmmm :) Benim prenses kızım oluyor çok cimcime çok akıllıydı bugün keyif yapıyodu bacak bacak üstüne atmış ayağını sallıyodu:))))))))) boyu 17 cm kilosuda 160 gram
masallah canim gözün aydin
kızlar siz bebişleri hissediomusunuz
tatlim bende halen hisstemiyorum:1no2:
canim hadi oglusun kesinlesmis ona söyle acip durmasin öyle pipisinikaydirigubbakcemile3
begüm ben var ya o gelinin dişlerini söker veririm avcuna haaaa sinirimi bozmasın benim :)
ben cıkıorum kızlar cuma gorusuruz optum hepsinizi :)
canim sana iyi yolculuklar:gitme:
kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
gözün aydin canimhihoyyyt
canim arada ugra merak ediyoruz iyi olmana sevindim:1hug:
yemek topiciğnde nalan bende yeni geldimm

canim yemek topiginin linkinide ilk sayfaya kopyalarsaniz kolay ulasirdik bizde bakardik

olmaz mı melodicim. anacım tam 30 sene saklamış bende giydiricem kısmetse

kızlar şimdi doktordan geldim 3lü taramam temiz çıktı,cinsiyetinide öğrendim çok muytluym:)))darısı herkesin başına.....
canım hayırlı olsun

kızlar az önce burnuma karpuz kokusu geldi.
karpuz mu aşeriyorum acaba?
ayyy benimde çekti ya şimdi nolcek boshayallersmile

akşama cok var

tosti gelmiş. nasıl acaba yakalayamadımbilmiyorumkismile

bende bebişi hissedebiliyormuyum hissedemeyiromuyum anlamadım ya:çok üzgünüm:

canım mide yanman için doktordan gaviscon şurup iste iyi geliyor.

inşallah kızım olur dicem yine çünkü battaiyem pembe renkte.
benim eşim 9 da ancak geliyor. ya sabır deyip bekliycem.

Melodicim kendini bu kadar kıza hazırlama sonra hayal kırıklığı yaşarsın, Allah sağlıklısını versin.. belki küçük bir adamın olur, erkekler de çok tatlı ben bayılıyorum küçük adamlara...

eşimde öyle diyor ama ben kız çocuklarını görünce eriyorum napim.
birde ben abimin oğlunu büyüttüm. erkek hevesimi aldım o yüzden kız istiyorum.
inşallah gönlüme göre olur. elbette sağlıklı olsun ama gönlümden geçeni söylemeden duramıyorum.

hayırlı olsun cnm gözünaydın, inbşallah hep ii ahberler alırsın...

güzel bir kızım olucakmışbayanssulusmile inşallah:)))

bi prensesimizde daha oldu ne güzel, erkek dönemi kapanıyo yavaş yavaş herhalde...

mrb kızlar ben geldim bir sorum var size
doktor iki yada üç hafta sonra üçlü tarama testine gel dedi
o zaman 16. hafta yada 17. haftaya denk geliyor sizce hangisi daha uygun olur

16- 18. haftalar arasında yapılması gerekiyor canım...

sezen, nalan nerde? hiç yazmıyorlar özledim

yemek tarifi yazdım ben cnm, sonrada aso ile lafladık biraz şimdi geldim bi bakim die birazdan kociş gelir...

sen bize dion sende hiç gelmiyosun bi yorum yapıyon kaçıyon hemen elbise ne alemde bittimi?

ne elbisesi cnmmm anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…