hayirli olsun canim masallah kizinaselam kızlar bende drdan geldim
bebişimi gördüm elleri ayakları heryerine iyice baktı drum iç organları yerli yerindemi bir sorun varmı diye baktı çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı yavrum maşallah
kendisi kız olup 153 gr mış hanımefendi ama dr boyunu ölçemedi çünkü yüzüstü yatıyordu ama keyfi yerindeydi bende 2,5 kilo almışım bu ay drum çok dedi offf böle giderse çok şişko olucam ben
selam kızlar bende drdan geldim
bebişimi gördüm elleri ayakları heryerine iyice baktı drum iç organları yerli yerindemi bir sorun varmı diye baktı çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı yavrum maşallah
kendisi kız olup 153 gr mış hanımefendi ama dr boyunu ölçemedi çünkü yüzüstü yatıyordu ama keyfi yerindeydi bende 2,5 kilo almışım bu ay drum çok dedi offf böle giderse çok şişko olucam ben
hayirli olsun canim masallah kizina
doktor 2,5 kiloya cokmu dedi :1shok:ben 5 kilo almisim mafoldumben
dalia cım senin ilk bebişin mi olacak hayırlısıyla
evet ilk olacak hayırlısyla dalia
hayır inşallah 2 hafta sonra üçlü test için gideceğim o zamna belli olur inşallah senin belli mi
nalancım tek kolu taktım diğeriyle uğraşıyorum en zor şey kol takmak.. bakalım becerebilirsem bitecek az kaldı ..
nasılsınız kızlar.. ben dün dr a gidecektim ama şehir dışındaymış. yarın 6 da randevum. çok özledim bebeğimi. hem cinsiyet kesinleşsin de alışveriş yapayım di mi ama...
selam kızlar bende drdan geldim
slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş
canim gözün aydinselam kızlar bende drdan geldim
slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?