2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız kızlar.. ben dün dr a gidecektim ama şehir dışındaymış. yarın 6 da randevum. çok özledim bebeğimi. hem cinsiyet kesinleşsin de alışveriş yapayım di mi ama...

nalancım tek kolu taktım diğeriyle uğraşıyorum en zor şey kol takmak.. bakalım becerebilirsem bitecek az kaldı ..

selam kızlar bende drdan geldim
bebişimi gördüm elleri ayakları heryerine iyice baktı drum iç organları yerli yerindemi bir sorun varmı diye baktı çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı yavrum maşallah
kendisi kız olup 153 gr mış hanımefendi ama dr boyunu ölçemedi çünkü yüzüstü yatıyordu ama keyfi yerindeydi bende 2,5 kilo almışım bu ay drum çok dedi offf böle giderse çok şişko olucam ben

hayirli olsun canim masallah kizina
doktor 2,5 kiloya cokmu dedi :1shok:ben 5 kilo almisim mafoldumben

maşallah bebişine 153 gram omuş sen kaç haftalık hamilesin peki

hayır inşallah 2 hafta sonra üçlü test için gideceğim o zamna belli olur inşallah senin belli mi

nalancım tek kolu taktım diğeriyle uğraşıyorum en zor şey kol takmak.. bakalım becerebilirsem bitecek az kaldı ..

hadi az kalmış cnm ellerine sağlık valla, sen bebişinede neler dikersin artık kimbilir, ne kadar şanslı bi bebiş olacak, fotosunu koyucanmı elbisenin bitince?

nasılsınız kızlar.. ben dün dr a gidecektim ama şehir dışındaymış. yarın 6 da randevum. çok özledim bebeğimi. hem cinsiyet kesinleşsin de alışveriş yapayım di mi ama...

inşallah yarın belli olur cnm, ii haberlerle gelirsin inş.

gözünaydın cnm, ooo kocaman olmuş bebişin artık maaşallah , boşver takma kiloları nasılsa doğumdan sonra gider hepsi...

benim kasım sonu oldugu ıcın biraz geriden geliyor haberlerim, çoğunuz 3 lü testlere geçtiniz belki .:)) ben pazartesi 2'li testimin güzel sonuçlarını aldım mutluyummmmm:))))

canim gözün aydin
slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş

bir kiz bir erkek gidiyoruz heralde dengeliycez bebekleri böyle giderse gözün aydin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…