2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar bugun fazla giremem bilgisayar yok. telefon dan giriyorum. herkese sevgiler!

Günaydın Herkese...
Dün benim ufaklık cinsiyetini göstermemekte inat etti
Allah'a şükür gelişimi normal gidiyor...Boy 14cm kilo144gram Üçlü test için kan verdim...

Doktorum 4 boyutlu ultrason içinde gün almamı söyledi 5 temmuzda 4 boyutlu ultrasonumuz var:ecrin_bebek:

Kanım düşmeye başlamış Doktorum FERAMAT adlı bir ilaç verdi...Bu ilacın içileceği saatle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum????????
Üzerine sabah kahvaltısında yazdılar fakat ben sabah kahvaltısında süt içiyiorum,Peynir yiyorum,ve artı olarak sabahları aşırı bulantım oluyor.Akşam yemeğinde içmem uygun OLUR MU?????

Birde Hiç balık yiyemediğimi söyledim. Doktorumda hergün bir kapsül balık yağı içmemi tavsiye etti.Onuda aldım bugün başlayacağım inş.

Başkada bir vitamin takviyesine falan gerek yok beslenmene dikkat et dedi...

Kan hapı Kullanan arkadaşlar...
Kan hapını akşam yemeğinde alırsam gece bulantı yaparmı? Benim bulantılarla aşırı derecede başım belada...4 aydır yediğim serumun haddi hesabı yok...Bu nedenle fikirleriniz benim için çok önemli PAYLAŞIRSANIZ SEVıNıRıM...Sevgiler:dance:

Günaydın Herkese

Güzel bir geçirmeniz dileklerimleopuyorumnanaktan

Elevit'den başka ilaç kullanmıyorum

Günde 1 tane sabah yazmıştı eczane ama ben gece yatarken içiyorum korkuyorum sabah içersem bulantı yapacak diye..

Gece sorun olmuyor.. Ama sen en iyisi doktoruna danış

günaydııııııııııııın güzel kasım anneleri....sağlıklı,huzurlu,mutlu ve şikayetsiz birgün geçirmeniz dileğiyle.....

tebrik ederim gozun aydın ama sana 2,5 kiloya cok dedıyse yandım ki ne yandım tam 7 kilo CADIARZU

benim kasım sonu oldugu ıcın biraz geriden geliyor haberlerim, çoğunuz 3 lü testlere geçtiniz belki .:)) ben pazartesi 2'li testimin güzel sonuçlarını aldım mutluyummmmm:))))
akçacım cok sevındım gozun aydın

slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş
oo bir prens daha hadı gozumuz aydın

nasıl olctu kan degerını bana ghiç oyle bir şey demedi haftaya konte gıdıcem o zaman mı dıcek acaba

gunaydn bu arada kızlar,, hava serin burda hiç zorlanmadan geldim işe bugun

Selam Bafo,
Rutin tam kan sayımı ve idrar tahlillerini yaptı.her kontrolde yapıyor bunları...
Hamile kaldığımda HGB değerim 14 civarıydı Fakat hamileliğin doğal sonucu olarak 4. ayda kan düşüyormuş.Şu anda HGB 12.50 yani sınırda dedi doktorum ve FERAMAT diye bir kan hapı başladı...Hatta bu hapları doğumdan sonraki 3 ayda kullanmamız gerekebiliyormuş...

Herkese günaydın.
dün doktora gittik çok hareketli kıpır kıpır bir oğluşum varmış kesinleşti. 2 li testin sonuçları baya ii çıkmış bunun yanında anomali taraması yaptı doktorumuz tabi bebeişimin izin verdiği sürece beynini loblarını ve simetrik görüntüsünü , beyincik oluşumunu , beyindeki su ların ölçüsünü,yüz profilini burun oluumunu , kemiklerini el ayak parmaklarının kemik eklemlerini saydık, el serçe parmağının eklem sayısı down sendromu için önemliymiş baktık . en önemlisi bebeğimin göz çukurunu göz bebeğinin oluşmuş onlara baktık iki çift göz var sanırım iki hafta sonra hareketlerini de hissetceğim . Doktorum senin için zor olacak bu baya hareketli bişey dedi . Buna o kadar sevindimki ailemden çok uzaktayım ve kalabalık bir aileden sonra sessiz sakin bir ortama geldim kayınvalide ve görümceden nekadar hayır görürseniz işteo kadar hayatım dolu, sıkılıyodum ama benim oğluşum beni yanlız bırakmıcan hareket ederek beni mutlu etcek. birde 4 lü test yaptırdım megadyn kullanıyorum demir değerim çok yüksek olduğu için demir ilacına gerek duyulmadı ve 270 g olmuş bebeğim . sizinle paylaşmak istedim herkes bebekleriyle ilgili hep güzel haberler alsın. dünyanın en güzel kadınları kasım anneleri öpüldünüz.

Ne güzel haberlerle dönmüşsün gözün aydın canım

Bu arada benim gördüğüm kadarıyla kasım anneleri içinde gramı en yüksek bebiş seninki maşallah maşallahh tüü

ben de yarın akşam 7 de gidiyorum dr aaa delikafadulden

1 ayı 1 hafta geçiyor gitmeyelim çoook merak ediyorum. inşallah olumsuz bir haber almam..

gelirim canım bende sizleri merak ediyorum :))))))

gunaydınnn kıslarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…