slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş
Birde Hiç balık yiyemediğimi söyledim. Doktorumda hergün bir kapsül balık yağı içmemi tavsiye etti.Onuda aldım bugün başlayacağım inş.
Başkada bir vitamin takviyesine falan gerek yok beslenmene dikkat et dedi...
Kan hapı Kullanan arkadaşlar...
Kan hapını akşam yemeğinde alırsam gece bulantı yaparmı? Benim bulantılarla aşırı derecede başım belada...4 aydır yediğim serumun haddi hesabı yok...Bu nedenle fikirleriniz benim için çok önemli PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...Sevgiler:dance:
tebrik ederim gozun aydın ama sana 2,5 kiloya cok dedıyse yandım ki ne yandım tam 7 kilo CADIARZUselam kızlar bende drdan geldim
bebişimi gördüm elleri ayakları heryerine iyice baktı drum iç organları yerli yerindemi bir sorun varmı diye baktı çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı yavrum maşallah
kendisi kız olup 153 gr mış hanımefendi ama dr boyunu ölçemedi çünkü yüzüstü yatıyordu ama keyfi yerindeydi bende 2,5 kilo almışım bu ay drum çok dedi offf böle giderse çok şişko olucam ben
akçacım cok sevındım gozun aydınbenim kasım sonu oldugu ıcın biraz geriden geliyor haberlerim, çoğunuz 3 lü testlere geçtiniz belki .:)) ben pazartesi 2'li testimin güzel sonuçlarını aldım mutluyummmmm:))))
oo bir prens daha hadı gozumuz aydınslmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş
Günaydın Herkese...
Dün benim ufaklık cinsiyetini göstermemekte inat etti
Allah'a şükür gelişimi normal gidiyor...Boy 14cm kilo144gram Üçlü test için kan verdim...
Doktorum 4 boyutlu ultrason içinde gün almamı söyledi 5 temmuzda 4 boyutlu ultrasonumuz var:ecrin_bebek:
Kanım düşmeye başlamış Doktorum FERAMAT adlı bir ilaç verdi...Bu ilacın içileceği saatle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum????????
Üzerine sabah kahvaltısında yazdılar fakat ben sabah kahvaltısında süt içiyiorum,Peynir yiyorum,ve artı olarak sabahları aşırı bulantım oluyor.Akşam yemeğinde içmem uygun OLUR MU?????
Herkese günaydın.
dün doktora gittik çok hareketli kıpır kıpır bir oğluşum varmış kesinleşti. 2 li testin sonuçları baya ii çıkmış bunun yanında anomali taraması yaptı doktorumuz tabi bebeişimin izin verdiği sürece beynini loblarını ve simetrik görüntüsünü , beyincik oluşumunu , beyindeki su ların ölçüsünü,yüz profilini burun oluumunu , kemiklerini el ayak parmaklarının kemik eklemlerini saydık, el serçe parmağının eklem sayısı down sendromu için önemliymiş baktık . en önemlisi bebeğimin göz çukurunu göz bebeğinin oluşmuş onlara baktık iki çift göz var sanırım iki hafta sonra hareketlerini de hissetceğim . Doktorum senin için zor olacak bu baya hareketli bişey dedi . Buna o kadar sevindimki ailemden çok uzaktayım ve kalabalık bir aileden sonra sessiz sakin bir ortama geldim kayınvalide ve görümceden nekadar hayır görürseniz işteo kadar hayatım dolu, sıkılıyodum ama benim oğluşum beni yanlız bırakmıcan hareket ederek beni mutlu etcek. birde 4 lü test yaptırdım megadyn kullanıyorum demir değerim çok yüksek olduğu için demir ilacına gerek duyulmadı ve 270 g olmuş bebeğim . sizinle paylaşmak istedim herkes bebekleriyle ilgili hep güzel haberler alsın. dünyanın en güzel kadınları kasım anneleri öpüldünüz.
Günaydın cnm bugünün çabuk bitmesi dileği ile :)))Günaydın Duyguss..
masallah canim gözün aydin
tatlim bende halen hisstemiyorum:1no2:
canim hadi oglusun kesinlesmis ona söyle acip durmasin öyle pipisinikaydirigubbakcemile3
canim sana iyi yolculuklar:gitme:
gözün aydin canimhihoyyyt
canim arada ugra merak ediyoruz iyi olmana sevindim:1hug:
canim yemek topiginin linkinide ilk sayfaya kopyalarsaniz kolay ulasirdik bizde bakardik
gelirim canım bende sizleri merak ediyorum :))))))
gunaydınnn kıslarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?