2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkese
sanırım hasta oluyorum.kolumu kaldıracak gücüm yok çok şiddetli başım ağrıyor burnum akıyor iştahsızım.

günaaydın kızlar!
nihayet dün akşam hava serinledi şükür. bugünde düne göre biraz serin. umarım yağmur yağar.

sonuyok kızın olacakmış çok sevindim.
melcan erkek olacakmış hayırlı olsun.
saces de bebişini görmüş.
hepinize maşallah.
ya bana erkek diyenler oluyor moralimi bozuyorlar.
13 günüm kaldı artık belli olsada rahatlasam.

Günaydın Melodi..
Gerçekten şu mesajına anlam veremedim doğrusu
Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını iste.
Ne demek erkek diyorlar diye moralin bozuluyor.
Kızın olacağının garantisimi var ya gerçekten erkek olursa:uhm:

günaydınnn arkadaşlarrr

hepinizin bebişlerinin cinsiyeti belli oluyor yaaa ne kadar güsell benim 7 gün kaldı bebişimin cinsiyetini öğrenmeye beni gören herkes oğlan diyorrrr meraktan çatlayacağımmm vallah artık

günaydınn herkese
ne güzel cinsiyetler kesinleşmeye başlamış inşallah cuma günü ben de öğrenirim

canım banada öle demişlerdi erkeğe benzio karnın doktorda erkeğe benzio dedi ilk gittiğimde yok kız çocuk bu kadar haraketli olmaz falan dediler ama en son gittim geçen hafta %90 Kız dedi :)):asigim:

hepinize maşallah.
ya bana erkek diyenler oluyor moralimi bozuyorlar.
13 günüm kaldı artık belli olsada rahatlasam.
hiii allahın gücüne gider melodi bir daha duymiyim bak daha önce de yazmıştın kızmıştım sana. yapma hayatım hayırlı sağlıklı evlat olsun de. erkek olsa sevmiceksin sanki hem de öyle seviceksin ki üzüleceksin bu sözlerine..

valla bana da erkek demişti dr değiştirir diye endişeleniyorum ama değiştirirse de benim evladım allah hayırlısını versin.. anne olmak çok başka bişey. yine de gönlüne göre olur inşallah opuyorumnanaktan

tabiki duam hep sağlıklı ve hayırlı olmasından yana.
gönlümden hep kız geçiyor bunun garantisi yok tabi ki erkek de olabilir.
karnımın şekline bakıp yorum yapmaları moralimi bozuyor.
kız mı erkek mi kontrolümde belli olacak zaten.
herkes birşey söylüyor.
en azından belli olana kadar hayal ettiğim şekilde mutlu olayım.

günaydınn herkese
ne güzel cinsiyetler kesinleşmeye başlamış inşallah cuma günü ben de öğrenirim

inşallahhh öğrenirsin çikolata ye bi de az az su iç gidene kadar derim.. benimki de yarın kesinleşecekkk innşallah

evet melodii çok takıntılısın kız bebek konusunda hayırlısını iste erkek olunca üzülüyorum deme kızın olur bi sorun olur allah korusun bu dahamı iyi eşimin halasının 1 kızı vardı eşi kız diye kadını hastanede bırakmış ilk öğrendiklerinde kadın 2. ye hamile kaldı oda kız kadında kocasının korkusuna keşke erkek olsa kız diyince üzülüyorum falan filan bi sürü laf konuştu bebeği doğdu sakat sol tarafı felç yıllardır onun tedavisiyle uğraşıyolar şimdide kız erkek farketmezmiş keşke sağlıklı olsaydı çocuğum diyoo sende erkeğe üzülme kimi erkekler var kızdan daha hayırlı çevremde annesine çokk düşkünn onlara maddi manevi hep yardımda bulunan o kadar erkek varkii bak benim bir oğlum var ikincide erkek ama hiçç takmadımm sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmez rabbim neyi uygun görüyosa onu verir zaten

çok güzel bir rüya gördüm bebişim kızmış doğuyormuş ben onu emziriyorum yıkıyorum giydiriyorum sarılıyorum çok çok güzeldi hiç uyanmak istemedim...

slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş

maşallah bebişlerimiz ii zemuszemus doktora gidilmiş cinsiyetler öğrenilmiş. Allahım herkese hep ii haberlerle gelmelerini nasip etsin :Saruboceq:

ben de yarın akşam 7 de gidiyorum dr aaa delikafadulden

1 ayı 1 hafta geçiyor gitmeyelim çoook merak ediyorum. inşallah olumsuz bir haber almam..

kız akşam 7 de de çalışıomu doktorun :1shok: bizim burdakiler 5 dedimi bırakıo. ii haberlerle gelcen tabiki de. olumsuz falan sokma böle lafları araya alsanaalsanasmile

canımm Allah gönlüne göre versin :Saruboceq: ama hayırlısını dile her zaman için. neyin ii olacağıını bizler bilmioruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…