canim gözün aydın
bir kiz bir erkek gidiyoruz heralde dengeliycez bebekleri böyle giderse gözün aydin olsun canim
günaaydın kızlar!
nihayet dün akşam hava serinledi şükür. bugünde düne göre biraz serin. umarım yağmur yağar.
sonuyok kızın olacakmış çok sevindim.
melcan erkek olacakmış hayırlı olsun.
saces de bebişini görmüş.
hepinize maşallah.
ya bana erkek diyenler oluyor moralimi bozuyorlar.
13 günüm kaldı artık belli olsada rahatlasam.
günaydın kızlarr
canım banada öle demişlerdi erkeğe benzio karnın doktorda erkeğe benzio dedi ilk gittiğimde yok kız çocuk bu kadar haraketli olmaz falan dediler ama en son gittim geçen hafta %90 Kız dedi :)):asigim:günaydınnn arkadaşlarrr
hepinizin bebişlerinin cinsiyeti belli oluyor yaaa ne kadar güsell benim 7 gün kaldı bebişimin cinsiyetini öğrenmeye beni gören herkes oğlan diyorrrr meraktan çatlayacağımmm vallah artık
hiii allahın gücüne gider melodi bir daha duymiyim bak daha önce de yazmıştın kızmıştım sana. yapma hayatım hayırlı sağlıklı evlat olsun de. erkek olsa sevmiceksin sanki hem de öyle seviceksin ki üzüleceksin bu sözlerine..hepinize maşallah.
Günaydın Melodi..
Gerçekten şu mesajına anlam veremedim doğrusu
Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını iste.
Ne demek erkek diyorlar diye moralin bozuluyor.
Kızın olacağının garantisimi var ya gerçekten erkek olursa:uhm:
günaydınn herkese
ne güzel cinsiyetler kesinleşmeye başlamış inşallah cuma günü ben de öğrenirim
Günaydın Melodi..
Gerçekten şu mesajına anlam veremedim doğrusu
Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını iste.
Ne demek erkek diyorlar diye moralin bozuluyor.
Kızın olacağının garantisimi var ya gerçekten erkek olursa:uhm:
esracım seninde kesin değilmiydiii ben senin belli oldu zannediyordum
selam kızlar bende drdan geldim
bebişimi gördüm elleri ayakları heryerine iyice baktı drum iç organları yerli yerindemi bir sorun varmı diye baktı çok şükür herşey yolunda kıpır kıpırdı yavrum maşallah
kendisi kız olup 153 gr mış hanımefendi ama dr boyunu ölçemedi çünkü yüzüstü yatıyordu ama keyfi yerindeydi bende 2,5 kilo almışım bu ay drum çok dedi offf böle giderse çok şişko olucam ben
slmmm güzell anneler ii geceler bebekimi gördüm iyiydiii bi pipilide benden erkekmişşş
Herkese günaydın.
dün doktora gittik çok hareketli kıpır kıpır bir oğluşum varmış kesinleşti. 2 li testin sonuçları baya ii çıkmış bunun yanında anomali taraması yaptı doktorumuz tabi bebeişimin izin verdiği sürece beynini loblarını ve simetrik görüntüsünü , beyincik oluşumunu , beyindeki su ların ölçüsünü,yüz profilini burun oluumunu , kemiklerini el ayak parmaklarının kemik eklemlerini saydık, el serçe parmağının eklem sayısı down sendromu için önemliymiş baktık . en önemlisi bebeğimin göz çukurunu göz bebeğinin oluşmuş onlara baktık iki çift göz var sanırım iki hafta sonra hareketlerini de hissetceğim . Doktorum senin için zor olacak bu baya hareketli bişey dedi . Buna o kadar sevindimki ailemden çok uzaktayım ve kalabalık bir aileden sonra sessiz sakin bir ortama geldim kayınvalide ve görümceden nekadar hayır görürseniz işteo kadar hayatım dolu, sıkılıyodum ama benim oğluşum beni yanlız bırakmıcan hareket ederek beni mutlu etcek. birde 4 lü test yaptırdım megadyn kullanıyorum demir değerim çok yüksek olduğu için demir ilacına gerek duyulmadı ve 270 g olmuş bebeğim . sizinle paylaşmak istedim herkes bebekleriyle ilgili hep güzel haberler alsın. dünyanın en güzel kadınları kasım anneleri öpüldünüz.
ben de yarın akşam 7 de gidiyorum dr aaa delikafadulden
1 ayı 1 hafta geçiyor gitmeyelim çoook merak ediyorum. inşallah olumsuz bir haber almam..
günaaydın kızlar!
nihayet dün akşam hava serinledi şükür. bugünde düne göre biraz serin. umarım yağmur yağar.
sonuyok kızın olacakmış çok sevindim.
melcan erkek olacakmış hayırlı olsun.
saces de bebişini görmüş.
hepinize maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?