2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız akşam 7 de de çalışıomu doktorun :1shok: bizim burdakiler 5 dedimi bırakıo. ii haberlerle gelcen tabiki de. olumsuz falan sokma böle lafları araya alsanaalsanasmile
özel muayenehanesine gidiyorum canımm :1rolleyes: tamam sokmam öyle lafları kızma begümcükcükcükcük

canım banada öle demişlerdi erkeğe benzio karnın doktorda erkeğe benzio dedi ilk gittiğimde yok kız çocuk bu kadar haraketli olmaz falan dediler ama en son gittim geçen hafta %90 Kız dedi :)):asigim:

ayyyyy inanmıyorumm 12 haftamda gittiğimde aslında doktorum kıza benziyor dedi
ama hep işte senin gibi arkadşlarımızın burada ilk tahminlerle sonraki tahminler tutmayınca insan inanamıyor yada hangine inanması gerektiğini bilmiyor bide çevre varrr her gören ama her gören bu kadar olur %90 u aaaa senin oğlun olacak diyorlar

Ben sadece çok şaşırdım bu konuda bu kadar takıntılı olmana ve yazmadan edemedim..
İnşallah Allah gönlüne göre verir de hayal kırıklığın olmaz
Ama herşeyden önce sağlıklı sihhatli olsun:Saruboceq:

boşver canım artık sağlığı yerinde olsun eli ayağı düzgün olsun da biz kesinleşmesinide bekleriz artık napalım

Katılıyorum Arkadaşlar Önce hayırlı,sağlıklı evlat dilemek gerekiyor...Rabbimin yıllarca çocuk arattığı insanlar var ki şükür bize aratmadan verdi

Katılıyorum Arkadaşlar Önce hayırlı,sağlıklı evlat dilemek gerekiyor...Rabbimin yıllarca çocuk arattığı insanlar var ki şükür bize aratmadan verdi

kıss senin bilgilerinde niye bekar yazıyoo değiştirsene hamişş kaldın artık bekarlıkmı kaldıı:roflol:

günaydın fınfıkımm nasılsınn? ay bu gece serin serin yattım hava ne güzel serin bayağı bende kuaföre gidicem 12 de sonrada dışarda günümüz var bi bakıyım dedimm çıkmadann

Ay sezencim bu sefer nereye gidiyorsunuz
Emirgana gidin yine serin serin güzel olur opuyorumnanaktan
Çok ince giyinmeyin yağmur yağabilir

Ohhh valla ya benim karnım da büyümedi ki uuff Dün doktorda bende önce bi bayan vardı çıkar çıkmaz doktoruma sordum bu kaç aylık diye 5 aylık dedi ama ne güzel büyümüştü :) benim de 3 haftada o kadar büyür mü acaba :)
ala ala benim doktorda bana üçlü teste gerek yok dedi 2 Temmuzda ayrıntılı ultrasona giricem
Ben de 3lü yaptırmıcam 22sinde ayrıntılı ultrasona gircem ben de

Ay sezencim bu sefer nereye gidiyorsunuz
Emirgana gidin yine serin serin güzel olur opuyorumnanaktan
Çok ince giyinmeyin yağmur yağabilir

yok cnmm u sefer bakırköye yakındayızz hava çok serin demin camdan baktımm ohh soğuk soğukk ne güzelmişş kışın kıymetini yeni anladımm bizde tam yazın ağırlaşıcaz sıcaklarda yandıkk akannehir

yok canım ya 12. haftamda erkek gibi görünüyor dedi geçen haftaki gitmemde de hiç lgilenmedi bile.. inş. cuma gününe belli olur

İnş belli olur canım bu sefer kesin olarak

boşver canım artık sağlığı yerinde olsun eli ayağı düzgün olsun da biz kesinleşmesinide bekleriz artık napalım

Tabi canım en önemlisi o zaten allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

ay ne güzell karnın çıkmaması daha iyi rahat rahat gezersinn dışarda

Melodi bu arada illa kontrolünü beklemene gerek yok

Benimde kontrolüm cuma günü ama ben etrafımdakilerin şiddetli baskıları sonucunda c.tesi gittim özel bir kliniğe sırf cinsiyetine bakmak için..

Yok yok biz çok güzel zamanda hamiş kaldık her türlü meyvemiz var
Yürüyüş yapabiliyoruz havalar soğuk değil.
Bebişler seneye yaza büyümüş olacak
Ne çok kara kış da ne de yazın sıcağında doğuracaz tam güzel mevsim sempatiksalakcinni

kıss senin bilgilerinde niye bekar yazıyoo değiştirsene hamişş kaldın artık bekarlıkmı kaldıı

Haklısın Eren sezen değiştirdim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…