inşallahhh öğrenirsin çikolata ye bi de az az su iç gidene kadar derim.. benimki de yarın kesinleşecekkk innşallah
Günaydın Sezencimaklinialirimsmile
özel muayenehanesine gidiyorum canımm :1rolleyes: tamam sokmam öyle lafları kızma begümcükcükcükcükkız akşam 7 de de çalışıomu doktorun :1shok: bizim burdakiler 5 dedimi bırakıo. ii haberlerle gelcen tabiki de. olumsuz falan sokma böle lafları araya alsanaalsanasmile
canım banada öle demişlerdi erkeğe benzio karnın doktorda erkeğe benzio dedi ilk gittiğimde yok kız çocuk bu kadar haraketli olmaz falan dediler ama en son gittim geçen hafta %90 Kız dedi :)):asigim:
tabiki duam hep sağlıklı ve hayırlı olmasından yana.
gönlümden hep kız geçiyor bunun garantisi yok tabi ki erkek de olabilir.
karnımın şekline bakıp yorum yapmaları moralimi bozuyor.
kız mı erkek mi kontrolümde belli olacak zaten.
herkes birşey söylüyor.
en azından belli olana kadar hayal ettiğim şekilde mutlu olayım.
boşver canım artık sağlığı yerinde olsun eli ayağı düzgün olsun da biz kesinleşmesinide bekleriz artık napalımayyyyy inanmıyorumm 12 haftamda gittiğimde aslında doktorum kıza benziyor dedi
ama hep işte senin gibi arkadşlarımızın burada ilk tahminlerle sonraki tahminler tutmayınca insan inanamıyor yada hangine inanması gerektiğini bilmiyor bide çevre varrr her gören ama her gören bu kadar olur %90 u aaaa senin oğlun olacak diyorlar
Katılıyorum Arkadaşlar Önce hayırlı,sağlıklı evlat dilemek gerekiyor...Rabbimin yıllarca çocuk arattığı insanlar var ki şükür bize aratmadan verdi
çok haklısın sağlıkları iyi olsunda farketmezBen sadece çok şaşırdım bu konuda bu kadar takıntılı olmana ve yazmadan edemedim..
İnşallah Allah gönlüne göre verir de hayal kırıklığın olmaz
Ama herşeyden önce sağlıklı sihhatli olsun:Saruboceq:
günaydın fınfıkımm nasılsınn? ay bu gece serin serin yattım hava ne güzel serin bayağı bende kuaföre gidicem 12 de sonrada dışarda günümüz var bi bakıyım dedimm çıkmadann
Ohhh valla ya benim karnım da büyümedi ki uuff Dün doktorda bende önce bi bayan vardı çıkar çıkmaz doktoruma sordum bu kaç aylık diyeAldıkça bize de yaz fikir olsun bebek odalarına internetten bakıyorum içime sinen bir model bulamadım henüz kesinlikle benimle paylaşmalısın kopya çekebilirim.
Tamam canm sen hiç merak etme hatta her gittiğim mağazada beğendiğimin resmini de çekerim ben senin için.Ben de bu ayı çocuk odası seçmeye ayırcam içime sinen güzle bir şey olsun istiyorum prensesim için :)
Kıyafetlerinin hala olması süper birşey benim karnım kocaman ..bir sürü elbise aldım. hamile pantolonu kumaş kanvas ve kot tişörtler aldım valla... artık almasam bile 9 ayı geçiririm.
Ben de 3lü yaptırmıcam 22sinde ayrıntılı ultrasona gircem ben deala ala benim doktorda bana üçlü teste gerek yok dedi 2 Temmuzda ayrıntılı ultrasona giricem
Ay sezencim bu sefer nereye gidiyorsunuz
Emirgana gidin yine serin serin güzel olur opuyorumnanaktan
Çok ince giyinmeyin yağmur yağabilir
yok canım ya 12. haftamda erkek gibi görünüyor dedi geçen haftaki gitmemde de hiç lgilenmedi bile.. inş. cuma gününe belli olur
boşver canım artık sağlığı yerinde olsun eli ayağı düzgün olsun da biz kesinleşmesinide bekleriz artık napalım
Ohhh valla ya benim karnım da büyümedi ki uuff Dün doktorda bende önce bi bayan vardı çıkar çıkmaz doktoruma sordum bu kaç aylık diye5 aylık dedi ama ne güzel büyümüştü :) benim de 3 haftada o kadar büyür mü acaba :)
Ben de 3lü yaptırmıcam 22sinde ayrıntılı ultrasona gircem ben de
yok cnmm u sefer bakırköye yakındayızz hava çok serin demin camdan baktımm ohh soğuk soğukk ne güzelmişş kışın kıymetini yeni anladımm bizde tam yazın ağırlaşıcaz sıcaklarda yandıkk akannehir
Hamile olduğuma kimse inanmıyor daha :)Bijoux bile inanmıyoray ne güzell karnın çıkmaması daha iyi rahat rahat gezersinn dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?