2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet meyvelerimiz en taze en güzelinden var doğru doğurucağımız ayda çook güzel ama temmuz ve ağustos sıcakları beni korkutuyoo

Hamile olduğuma kimse inanmıyor daha :)Bijoux bile inanmıyor Bir dahaki buluşmada karnım büyümüş olcak ama görceksiniz siz olmadı içime yastık koycam kaydirigubbakcemile3

ha ha yastık bide ulu orta düşüyomuşş ne güleriz ama ben benim görümceminde ufacıktı karnı hamişliği boyunca toplam 6 kilo aldıı ama çok rahat hamişlik geçirdi hiç ağırlaşmadıı hep yürüdü kolayda doğurdu seninde öyle olur inş.. ben inanıyırum cnmm boşver onlarıı onlar koca göbişlerine baksınlarr:roflol:

Arkadaşlar Ayrıntılı ultrason da nedir???
Benim doktor hiç bahsetmedi böyle bişeyden
Fakat 4 boyutlu ultrason için gün verdi acaba ikisi aynı şey mi

Birde bebeğin nelerine bakılıyor 4 boyutlu ultrasonda?????
Sağlığıyla ilgili ÇOK ÖNEMLı bir incelememi yoksa sadece estetik olarak nasıl görünüyor yüzü kime benziyor onun içinmi yapılıyor?????

sen 2 gün sonra yazlığa gidiyorsun :umursamaz:
ya ben ne yapayım :gitme: 1 hafta temmuzda izine çıkacam sadece o kadar :sinifsinif:

evet ya çalışanların işi daha zorr 1 haftamı iznin niye çok azz en az 15 gün olması gerekir sende doğum izninde dinlenirsin bol bol kuşum

Günaydınn canım opuyorumnanaktan

Sabah serviste birden sen geldin aklıma
Nasıl geçtimi bulantıların, iyimisin bilmiyorumkismile
sağol canım benim şükürler olsun hafifledi ama tamemen geçmedi maalesef sabah rabada gene çıkardım ama ben bunada ragzıyım çunku çok kötü gunler yasadımm bulantı yüzünden şkürler olsun gunde 7-8 den 1 e duştu çıkarmam öle hemen herşeyede bulanmıyo artık ama helan balık ve yumurta yiyemiyorum süte de bir iki gundur başaldım çok iyi bakmam lazım bebeklerime erken dogan bebekleri okudukça korkularım baslıyor inşallah sonuna kadar sabreder yaramazlarımmmmmm
evet meyvelerimiz en taze en güzelinden var doğru doğurucağımız ayda çook güzel ama temmuz ve ağustos sıcakları beni korkutuyoo

benide korkutuyo canım şimdiden tansiyonumu etkiliyo maalesef tans,yonum 2 gundur 7/3-8/3,5 du doktorumu arıycam böle giderse akşamları fenalaşıyorum gerçi düşük tansiyon snaırım çokta tehlikeli değilmiş ama genede burun kanaması ve tansiyon düşüklüğü olucak gibi işi bırakıcam böle giderse

ayrıntılı ultrason bebişin organ ölçümlerinin yapıldığı geniş çaplı bir ultrason ayak parmağından kafaya kadar her yer ölçülüyo estetik açıdan olan renkli ultrason onda yüzünü daha net görebiliyosun

aa bayağıu düşükmüş tansiyonunn aniden bayılıverirsinn halsiz olursun buda iyi değil tuzlu ayran iç bol boll

evet ya çalışanların işi daha zorr 1 haftamı iznin niye çok azz en az 15 gün olması gerekir sende doğum izninde dinlenirsin bol bol kuşum

Yok aslında 15 günde aynı zamanda hepsini vermiyorlar..
Zaten bana izin bol bol lazım olduğu için kalan kısmı doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum..
Yaa Sezencim beterin beteri var haline şükret kaydirigubbakcemile3

:)))) Yastığı çok sıkı bağlarım düşmez filmlerde karınlara koyulan şeylerden alır koyarım oh valla 6 kilo benim arkadaşım da 6 kilo almış hamilelikte.Ama yok 6 da az ya Doktorum 10-17 arası iyi dedi ben de zaten alırım o civarlarda hatta 17 fln alırım diye tahmin ediyorum bakalım görcez kaç alcam son aylarda ciddi iştah açılıyomuş zaten

evet canım haklısınn ben susayım valla utandım bak şimdii seninde allah yardımcın olsunn canım benimm:kedi:

www.gebelik.org sen bu siteyi hiç takip etmiyorsun anlaşılan. Bak gir buraya her şey yazıyor ne merak ediyorsan var hafta hafta gebelik takibini de yap burdan.Hangi haftada neler oluyor ne gerekiyor bebeğin neleri gelişiyor annede ne değişiklikler oluyor her şeyi takip edebilirsin.

oda hep yedi hiç kısmadı ama hareketliydi o yüzden almadıı ilk ayda hep kustuu o zaman kilo bile vermişti

Biliyorum kötü günler geçirdin kolay değil biz 1 tane sen 3 tane can taşıyorsun Allah yardımcın olsun.

Tansiyonun yüksek olması çok tehlikeli gebelikte, düşük tansiyon hakkında olumsuz birşey duymadım.
Burun kanaması bende de oluyor damarlar genişliyormuş herhalde ondan..
Yine de en doğrusunu doktorun söyler sana canım.

oda hep yedi hiç kısmadı ama hareketliydi o yüzden almadıı ilk ayda hep kustuu o zaman kilo bile vermişti
Kustuğunda verdiği kiloların üstüne mi 6 aldı yoksa normal kilosunun 6 üstüne mi çıktı? Ben sadece 2 kere kustum o da lahmacun yedim diye oldu. Lahmacunu çok severdim o günden sonra tiksindim resmen.

Hamile olduğuma kimse inanmıyor daha :)Bijoux bile inanmıyor Bir dahaki buluşmada karnım büyümüş olcak ama görceksiniz siz olmadı içime yastık koycam kaydirigubbakcemile3

haha anlarım ben yastıkla falan kandıramazsın beni sempatiksalakcinni

Kustuğunda verdiği kiloların üstüne mi 6 aldı yoksa normal kilosunun 6 üstüne mi çıktı? Ben sadece 2 kere kustum o da lahmacun yedim diye oldu. Lahmacunu çok severdim o günden sonra tiksindim resmen.

normal kilosunun üstüne 6 aldı önce verdi sonra aldı o yüzden çok almış olmadıı 55 kiloyla hamile kaldı 61 kiloyla doğurduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…