ohh ya iyiymiş valla :))) benim zor 6 almam mümkün bile değil hatta :)Aman napalım yaa bebekleirmiz sağlıklı olsun yeter biz zaten veririz fazla olsak nolcak dimi şekeirm :)normal kilosunun üstüne 6 aldı önce verdi sonra aldı o yüzden çok almış olmadıı 55 kiloyla hamile kaldı 61 kiloyla doğurduu
Bebiş kaç kg doğdu sezencim:uhm:
Ne güzel haberlerle dönmüşsün gözün aydın canım
Bu arada benim gördüğüm kadarıyla kasım anneleri içinde gramı en yüksek bebiş seninki maşallah maşallahh tüü
ohh ya iyiymiş valla :))) benim zor 6 almam mümkün bile değil hatta :)Aman napalım yaa bebekleirmiz sağlıklı olsun yeter biz zaten veririz fazla olsak nolcak dimi şekeirm :)
Ne güzel vallaa evet ya veriliyor ne de olsa amaaaaan yiyelim gitsin can boğazdan gelirben hiç takmıyorum oğlumdada doğumdan sonra emzirirken vermiştimm kilolarıı
sağol canım valla anneside ii aldı toplamda 4.5 aylığım ve 4.5 kilo aldım. maşallah diyelim ama hepimizinkinin bu aylardan sonra önüne geçemicez sanırım.
Kızlar dün bir arkadaşım elinde kocaman pembe sepetle ilgili kızım olcağını öğrenince gitmiş bir sürü hediye almış kızıma :))))))) hepsi birbirinden güzel sepeti de bir süslü ki of valla :)
resme tıklayınca azcık büyüyoburdan koydum artık küçük olcak sanırım :S
burdan koydum artık küçük olcak sanırım :S
evet yaaa fotoğraf albümü,anı defteri, sepeti,kapı süsü kıyafetleri o kadar şey almış kiii kapıda görünce şoka girdim :) hepsi çok güzel yaaa bi an önce odasını alıp odasını yerleştirmek istiyorum beeen yaaamaşallah maşallah ne çok şey getirmiş şanslı bebişin kendi gelmeden kıyafetleri geldii çok güzellerr cnmm iyi günlerde giydirr
Arkadaşlarrrr 4lü test yaptıran yokmuu
burdan koydum artık küçük olcak sanırım :S
Çok teşekkkür ediyor kızım sana teyzesi :)Aso çok güzeller :asigim:
İyi günlerde kullan canım
cnm benim çok sağollll çok öpüyoruz seni :)melcan berik ederim canım oğluşun oluyormuş çok sevindim
asogkl; hediyeler çok hoş kızın çok tatlı olur onların içinde inş. kızın içinde seni de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?