2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normal kilosunun üstüne 6 aldı önce verdi sonra aldı o yüzden çok almış olmadıı 55 kiloyla hamile kaldı 61 kiloyla doğurduu
ohh ya iyiymiş valla :))) benim zor 6 almam mümkün bile değil hatta :)Aman napalım yaa bebekleirmiz sağlıklı olsun yeter biz zaten veririz fazla olsak nolcak dimi şekeirm :)

Ne güzel haberlerle dönmüşsün gözün aydın canım

Bu arada benim gördüğüm kadarıyla kasım anneleri içinde gramı en yüksek bebiş seninki maşallah maşallahh tüü

sağol canım valla anneside ii aldı toplamda 4.5 aylığım ve 4.5 kilo aldım. maşallah diyelimama hepimizinkinin bu aylardan sonra önüne geçemicez sanırım.

ohh ya iyiymiş valla :))) benim zor 6 almam mümkün bile değil hatta :)Aman napalım yaa bebekleirmiz sağlıklı olsun yeter biz zaten veririz fazla olsak nolcak dimi şekeirm :)

ben hiç takmıyorum oğlumdada doğumdan sonra emzirirken vermiştimm kilolarıı

Kızlar dün bir arkadaşım elinde kocaman pembe sepetle ilgili kızım olcağını öğrenince gitmiş bir sürü hediye almış kızıma :))))))) hepsi birbirinden güzel sepeti de bir süslü ki of valla :)

günaydın arkadaşlar;
elvan canım ben 4lü test yaptırdım diğer testler gibi kan alınıp inceleniyor sıkıntı yapacak bir durum yok yani arkadaşım
bende 4,5 kilo alanlardanım :)))

burdan koydum artık küçük olcak sanırım :S

Eklentiler

• $SNC00041.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 46
maşallah maşallah ne çok şey getirmiş şanslı bebişin kendi gelmeden kıyafetleri geldii çok güzellerr cnmm iyi günlerde giydirr
evet yaaa fotoğraf albümü,anı defteri, sepeti,kapı süsü kıyafetleri o kadar şey almış kiii kapıda görünce şoka girdim :) hepsi çok güzel yaaa bi an önce odasını alıp odasını yerleştirmek istiyorum beeen yaaa

Neyse kızlar aso kaçar gideyim de yürüyüşümü yapayım saat 11 olmuş yaaa geç kalmışım bile :S

melcan berik ederim canım oğluşun oluyormuş çok sevindim
asogkl; hediyeler çok hoş kızın çok tatlı olur onların içinde inş. kızın içinde seni de tebrik ederim

Aso çok güzeller :asigim:
İyi günlerde kullan canım
Çok teşekkkür ediyor kızım sana teyzesi :)
melcan berik ederim canım oğluşun oluyormuş çok sevindim
asogkl; hediyeler çok hoş kızın çok tatlı olur onların içinde inş. kızın içinde seni de tebrik ederim
cnm benim çok sağollll çok öpüyoruz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…