2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese teşekkür ediyorum rabbim hepimizin bebeiklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kız erkeği en güzeli evlat sahibi olmak yavrularım benim bidik bidik olcakkkkklarr yerim ben hepsiniii

ayy düşünsenize kıslarr hepsini salcan böyle ortalığaaa hepsi kasımda doğmuş bisüürüü şeker yavruuuu ayy Allah ım şükürler olsun

canım az önce cevap verdim ama tekrar vereyim
ben yaptırmıştım
diğer testler gibi oluyor
kan alıp inceleme yapıyorlar

canım baktım baktım göremedimmm
işlerimlede uğraştığım için gözden kaçırdım herhalde kusura bakmaa 2 li test ten farklı bişeyler yapıyorlarmı diye merak ettim doğrusu baktım netten ama pek bişey anlayamadım....

farklı bir işlem yok canım diğer testler gibi ))

aa bayağıu düşükmüş tansiyonunn aniden bayılıverirsinn halsiz olursun buda iyi değil tuzlu ayran iç bol boll
EVET CANIM EŞM SÜREKLİ TAKİPTE HER DAKİKA ARIYO BAYILIRIM DİYE ARTIK ALLAHA EMANET GELİYORUM İŞE
evet canım üç bebek biri oynasa digeri oynamadı diyorum.üçünüde ayrı ayrı düşünüyorum
ALLAHIM HEPİMİZE KOLAYLIKLAR VERSİN
resme tıklayınca azcık büyüyo

sağlıkla giyinsin canımmm iyi gunlerde hepsi çok guzel

:))))))))))))) Gazoz içirdikten sonra kanarsın yavrucum leyla olursun her şeye kanarsın gazoz içircem size özellikle sana :jeyyar:
sonra napıcaksın peki :jeyyar::jeyyar:

kızının cicileri de pek güzelmiş güle güle kullanmak nasip etsin allah zemuszemus

BebıŞlerının cınsıyetını ÖĞrenen varmı kızlar benım yÜzde 90 kızmıŞ allahıma ŞÜkÜr bı olum vardı Şımdı bıde kızım olcam Çok mutluyummmm

bana hıc yapmıyor oyle seyler bak meraklandım sımdı bır dahakı sefer sorucam

günaydın herkese
sanırım hasta oluyorum.kolumu kaldıracak gücüm yok çok şiddetli başım ağrıyor burnum akıyor iştahsızım.
cnm gecmıs olsun aman dıkkat

BebİŞlerİnİn cİnsİyetİnİ ÖĞrenen varmı kızlar benİm yÜzde 90 kızmıŞ allahıma ŞÜkÜr bİ olum vardı Şİmdİ bİde kızım olcam Çok mutluyummmm
hoşgeldin hayırlı olsun. son sayfada listemiz var oradan görebilirsin

[/QUOTE]

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

göbek şov linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor.html

hediye çekilişi linki
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...kasim-anneleri-hediye-cekilisi-yapiyoruz.html

yemek linki
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/368623-yamyam-2010-kasim-anneleri.html[/QUOTE]

opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim cnm.Sen de çok dikkat et kendine olur mu.Bir taşla üç kuş vurcan ne güzel :)

sonra napıcaksın peki :jeyyar::jeyyar:

kızının cicileri de pek güzelmiş güle güle kullanmak nasip etsin allah zemuszemus

Teşekkür ederim şekerim bir de içirdikten sonra napcam sorusuna gelelim orasını o zaman görürsün,içersen görürsün süpriz

asocum özendim pembe pembe süperr güle güle giysin prensesinnn

Merhaba,aramıza yeni katıldın sanırım hoşgeldin :) hayırlı olsun bebeğin

yeni katıldım sayılır :))
daha önce gebe kalamayanlar topiğine takılırdım genelde. ama çok şükğr bebeğim geldi. sağol tşk ederim canım. sizlerinde hayırlı olsun bebişleria.s.

yeni katıldım sayılır :))
daha önce gebe kalamayanlar topiğine takılırdım genelde. ama çok şükğr bebeğim geldi. sağol tşk ederim canım. sizlerinde hayırlı olsun bebişleria.s.
:) Hoşgeldin hoşgeldin yaşını sat tarihini kilonu bafoya bildir listeye eklesin seni de istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…